Υπεύθυνος για τον συντονισμό και την τροφοδοσία του στόλου των οχημάτων θα είναι ο Πυλαρινός αντιδήμαρχος.
Αναβαθμίζει τον Βαγιωνίτη ο Παρίσης!
Πολιτική
13/01/2012 | 22:56

Με μια κίνηση – ματ ο Αλέξανδρος Παρίσης αναβάθμισε τον αντιδήμαρχο Πυλάρου  Γεράσιμο Βαγιωνίτη σε γενικό συντονιστή του στόλου οχημάτων του Δήμου. Με αυτή τη κίνηση δόθηκε τέλος στις φήμες που ήθελαν να έχουν ψυχραθεί οι σχέσεις των δύο ανδρών το τελευταίο διάστημα.

Η απόφαση του Δημάρχου μεταξύ άλλων αναφέρει ότι: «Μεταβιβάζουμε στον ορισθέντα  Αντιδημάρχο κ. Γεράσιμο Βαγιωνίτη, τις παρακάτω αρμοδιότητες:
1) Την ευθύνη διαχείρισης  του στόλου των οχημάτων του Δήμου (διάφορα αυτοκινούμενα μηχανήματα, φορτηγά και επιβατηγά οχήματα) και τη μέριμνα για τη στελέχωσή τους με ανθρώπινο δυναμικό, την ασφάλισή τους και τον εφοδιασμό τους με όλα τα απαραίτητα για την κίνηση έγγραφα.
2) Την παρακολούθηση και την εποπτεία της κίνησης των οχημάτων του Δήμου, την κατανάλωση καυσίμων και τον έλεγχο περιοδικής προληπτικής τους συντήρησης.
3) Τη μέριμνα για την αποκατάσταση κάθε είδους βλαβών και  επισκευών των οχημάτων και κινητών μηχανημάτων του Δήμου, καθώς και τη διερεύνηση των συνθηκών τυχόν ατυχημάτων.
4) Προκειμένου να ασκηθούν οι ανωτέρω αρμοδιότητες ο Αντιδήμαρχος θα συνεργάζεται με την Επιτροπή Συντήρησης και Επισκευής Αυτοκινήτων  – Οχημάτων (Απόφαση 3373/390/20.3.1975 Υπουργού Προεδρίας και άρθρο 1 του Ν.Δ. 2396/53 (349/Β΄/ 27.3.1975 ΦΕΚ) και την Επιτροπή Παραλαβής εργασιών που σχετίζονται με την επισκευή οχημάτων του άρθρου 67 παρ. 3 του Π.Δ. 28/80.
Ο Δήμαρχος  Κεφαλλονιάς».
topspyingapps.com

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer