Η 21χρονη Αμαλία Αρσένη με άδεια των καθηγητών της διέκοψε προσωρινά τη φοίτησή της και βρίσκεται στην Ελλάδα για να συμμετάσχει σε μια αξιόλογη θεατρική παράσταση.
Η κόρη του Αρσένη στο σανίδι
Πολιτική
13/01/2012 | 18:40
Tο ντεμπούτο της στο θεατρικό σανίδι κάνει η κόρη της πρώην υπουργού Λούκας Κατσέλη και του πρώην τσάρου της Εθνικής Οικονομίας Γεράσιμου Αρσένη, Αμαλία. Εγγονή του αξέχαστου Πέλου Κατσέλη που έκανε σπουδαία σχολή στο θέατρο και της μεγάλης ηθοποιού Αλέκας Κατσέλη και ανηψιά της  Νόρας Κατσέλη, η μικρή δεν μπορούσε παρά να κληρονομήσει το γονίδιο, το οποίο και καλλιέργησε από πολύ νωρίς.
 
Πριν ακόμα αποφοιτήσει από το γυμνάσιο η Αμαλία, είχε πάρει την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική. Πήρε μαθήματα κλασικού θεάτρου στο London Academy of Μusic και τώρα συνεχίζει στο Smith College της Μασαχουσέτης  όπου διευρύνει τις σπουδές της στο θέατρο και στον κινηματογράφο.
 
Η 21χρονη Αμαλία Αρσένη με άδεια των καθηγητών της διέκοψε προσωρινά τη φοίτησή της και βρίσκεται στην Ελλάδα για να συμμετάσχει σε μια αξιόλογη θεατρική παράσταση. Θα παίξει τον ρόλο ενός 14χρονου κοριτσιού που πάσχει από νοητική στέρηση στην παράσταση του έργου «Στάλερχοφ». Ρόλο που κέρδισε έπειτα από οντισιόν. Η Αμαλία Αρσένη γνώριζε και θαύμαζε τον σκηνοθέτη της παράστασης τον Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο, ιδρυτή και εμψυχωτή του «Θεάτρου Νέου Κόσμου», εκεί όπου πρόκειται να ανεβεί η παράσταση στις 18 Ιανουαρίου. Έσπευσε αμέσως να μάθει πού και πότε γίνεται η οντισιόν για το έργο. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και πήρα τον ρόλο.
Πηγή: parapolitika.gr

Fahrraddynamo magnetnadel stabmagnet hufeisenmagnet nickel dauermagnete eisen generator https://hausarbeit-agentur.com/bachelorarbeit/ magnetisierung permanentmagnet stand 2010 dieser text befindet sich in redaktioneller bearbeitung

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer