Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα.
Τα ζώδια της εβδομάδας απο τη Miss Lyk
Ζωδια
15/07/2013 | 23:45

kriosΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/7 – 21/7) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)
Η εβδομάδα αυτή θα φέρει πολλές θετικές αλλαγές στην ζωή σου αγαπητέ Κριέ. Το Σάββατο (στις 20 του μήνα) ο Ερμής επανέρχεται επιτέλους στην ορθή φορά του. Η περιέργεια σου θα είναι υψηλή και έτσι αναμένετε να ανακαλύψεις νέα πράγματα. Πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που ζεις, να συναντήσεις νέους ανθρώπους και να αποκτήσεις νέες εμπειρίες. Θα δεις μετά ότι πολλά πράγματα θα είναι καλύτερα.

tavrosΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/7 -21/7) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)
Η εβδομάδα αυτή θα χαρακτηρίζεται από τις δυναμικές φιλοδοξίες σου και την αυτοπεποίθηση που θα έχεις για να τελειώσεις όλα αυτά τα θέματα που σε απασχολούν μέχρι τώρα αγαπητέ Ταύρε. Ο Ερμής από το Σάββατο στις 20 του μήνα, μπαίνει στην ορθή φορά του. Ο προγραμματισμός που θα έχεις θα είναι ουσιαστικός και θα μπορέσεις να καταφέρεις τόσα που θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα.

didimoiΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/7 -21/7) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)
Από αυτή την εβδομάδα αλλάζουν οι ρυθμοί σου αγαπητέ Δίδυμε και το περιεχόμενο της καθημερινότητά σου διαφοροποιείται! Με τον κυβερνήτη σου (Ερμή) από τις 20 του μήνα (δηλαδή στο Σάββατο) στην ορθή φορά του, θα βλέπεις πολλά γεγονότα να έρχονται έτσι όπως τα θέλεις. Οι ασχολίες σου όπως πάντα θα είναι πάρα πολλές και φρόντισε πάλι να μην παραμελήσεις τον εαυτό σου γιατί μην ξεχνάς η υπερκόπωση καραδοκεί.

karkinosΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/7 – 21/7) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)
Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με πολύ άγχος και εντάσεις για τα διάφορα θέματα που θέλεις να λύσεις αγαπητέ Καρκίνε. Υπάρχει κάποια σύγκρουση για μερικές υποθέσεις που πρέπει να λυθούν άμεσα ή είναι στον αέρα και εσύ τώρα πρέπει να αποφασίσεις να βάλεις το πόδι σου κάτω και να αντιπροσωπεύσεις όλα αυτά που θέλεις. Ο Ερμής από τις 20 θα έρθει στην ορθή φορά του και θα σε ευνοήσει σε ότι θέλεις να κάνεις.

leonΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/7 – 21/7) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)
Αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολλές αλλαγές σε θέματα που σε απασχολούν και θα δεις τις υποθέσεις να παίρνουν τον δρόμο που θέλεις εσύ αγαπητέ Λέοντα. Ο Ερμής από τις 20 έρχεται στην ορθή φορά του και θα σε ευνοήσει αρκετά. Με την θετική προσέγγιση που έχεις σε διάφορα θέματα θα μπορέσεις να βρεις τις καλύτερες λύσεις για κάποια οικογενειακά θέματα που μπορεί να προκύψουν.

parthenosΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/7 – 21/7) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)
Αυτή την εβδομάδα φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν αγαπητέ Παρθένε. Οι πλανήτες σε επηρεάζουν θετικά και θα γλυκάνουν την καθημερινότητα σου. Ο Ερμής από τις 20 στην ορθή φορά του σου δίνει πολύ καλή επικοινωνία με τον περίγυρό σου και τις καλύτερες επιρροές του ώστε να λύσεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα μπορεί να είναι στάσιμα.

zigosΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/7- 21/7) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)
Από την αρχή της εβδομάδας ο δυναμισμός που θα έχεις θα σε κάνει να δεις πολλές καταστάσεις με άλλο μάτι αγαπητέ Ζυγέ. Με την αποφασιστικότητα και την ενεργητικότητα που θα έχεις θα μπορέσεις να κάνεις σημαντικές επιλογές για θέματα που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν. Ο Ερμής από τις 20 στην ορθή φορά του θα σου δώσει ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς

skorpiosΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/7-21/7) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)
Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα έχεις πολύ τρέξιμο και άγχος αγαπητέ Σκορπιέ. Φρόντισε να βάλεις πρόγραμμα και μην τα κάνεις όλα μαζί γιατί στο τέλος θα πάρεις λάθος αποφάσεις. Ο Ερμής από τις 20 επανέρχεται στην ορθή φορά του και πολλές καταστάσεις που είναι στάσιμες θα πάρουν τον δρόμο τους. Φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου γιατί τον έχεις παραμελήσει αρκετά.

toksotisΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/7- 21/7) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)
Με τον Ερμή να επανέρχεται στην ορθή φορά του (από αυτό το Σάββατο, στις 20 του μήνα) θα βρεις και πάλι τον δυναμισμό αλλά και αποφασιστικότητα σου αγαπητέ Τοξότη! Θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις σε πολλά θέματα που μέχρι τώρα έφερναν πίσω στα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Συμβουλέψου δικά σου άτομα η γνώμη τους θα σου φανεί πολύ χρήσιμη.

aigokerosΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/7-21/7) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)
Ο Άρης από τον Καρκίνο και ο Ερμής που από το Σάββατο (στις 20 του μήνα) επανέρχεται στην ορθή φορά του, θα σου δώσουν τις καλύτερες επιρροές τους ώστε να έχεις πολύ δυναμισμό αλλά και καλή επικοινωνία με τον περίγυρό σου, αγαπητέ Αιγόκερε . Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις και μερικές υποθέσεις που ήταν στάσιμες μέχρι τώρα. Βάλε προγραμματισμό και ξεκίνα να υλοποιείς τα σχέδια σου.

idroxoosΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/7 -21/7) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)
Η εβδομάδα σου θα είναι αρκετά καλή σε σχέση με τις δραστηριότητες που έχεις και είναι πάρα πολλές αυτή την περίοδο αγαπητέ Υδροχόε. Ο Ερμής από τις 20 έρχεται στην ορθή φορά του και πολλά θέματα που ήταν στάσιμα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις με περισσότερη χαλαρότητα ώστε να μπορέσεις να τελειώσεις τις διάφορες υποθέσεις σου έτσι όπως θέλεις.

ixthiesΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/7 -21/7) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)
Την εβδομάδα αυτή μπορείς να τα πας πολύ καλά σε όλες τις δραστηριότητες που έχεις αγαπητέ Ιχθύ. Ο Ερμής από τις 20 στην ορθή φορά του σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του. Η επικοινωνία σου θα είναι στα ύψη της και θα μπορέσεις να λύσεις και πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer