Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Ζωδια
29/07/2013 | 10:48

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (29/7 – 4/8) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Βρίσκεσαι σε ένα συνεχή εκνευρισμό γιατί θέλεις να βάλεις σε σειρά διάφορα θέματα που μέχρι τώρα ήταν στάσιμα αγαπητέ Κριέ. Με τον Ερμή στον Καρκίνο, οι ευκαιρίες θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της εβδομάδας. Φρόντισε να ηρεμήσεις γιατί τα πράγματα τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (29/7 – 4/8) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)  

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις αλλά και αρκετό τρέξιμο αγαπητέ Ταύρε. Θα βγουν στην επιφάνεια θέματα γραφειοκρατίας αλλά και ζητήματα ακινήτων που θα σε απασχολήσουν αρκετά. Η Πανσέληνος που γίνεται αυτή την Δευτέρα στον Υδροχόο θα σε ευνοήσει αρκετά. Φρόντισε όμως να μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (29/7 -4/8) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Με τον Ερμή στην ορθή φορά του θα έχεις όλες τις ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις τις καταστάσεις που μέχρι τώρα μπορεί να σε μπέρδευαν ή να σε έριχναν ψυχικά αγαπητέ Δίδυμε. Η κοινωνικότητα σου θα είναι αυξημένη και οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (29/7 – 4/8) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Έχεις τον Άρη στο πλευρό σου αγαπητέ Καρκίνε και οποιαδήποτε δυσκολία προκύψει τις ημέρες που ακολουθούν θα βρεις τον τρόπο να την αντιμετωπίσεις. Θα κινηθείς με πολύ δυναμικό τρόπο και έτσι όπως έχεις θέσει μερικά πράγματα θα έχεις πολύ καλές εξελίξεις. Δείξε περισσότερη υπομονή σε κάποιες καθυστερήσεις που θα υπάρξουν, όλα θα γίνουν στην ώρα τους, όταν πρέπει!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (29/7 – 4/8) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Διανύεις μία περίοδο με πάρα πολλές εναλλαγές αλλά και πολλές ευκαιρίες αγαπητέ Λέοντα. Μπορείς να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα αλλά και σε νευρίαζαν. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο που γίνεται αυτή τη Δευτέρα στις 29 του μήνα, θα σου φτιάξει πολύ την διάθεση. Ο δυναμισμός που θα έχεις αυτή την περίοδο θα σε κάνει να πάρεις ριζικές αποφάσεις για την ζωή σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (29/7 – 4/8) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες και πρέπει να ανασκουμπωθείς για να μπορέσεις να βγάλεις πολλά θέματα εις πέρας αγαπητέ Παρθένε. Πρέπει να προσέχεις αρκετά τις κινήσεις σου. Θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά γιατί και δυναμικότητα θα έχεις αλλά και ενεργητικότητα και όποτε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (29/7- 4/8) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Αυτή την εβδομάδα θα καταφέρεις πάρα πολλά αγαπητέ Ζυγέ. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις γιατί ακόμη δεν τα έχεις λύσει όλα τα θέματα σου και έχεις μερικά μικροπροβληματάκια. Πρόσεξε προς το τέλος της εβδομάδας να μην πεις σκληρά λόγια σε αγαπημένα άτομα και έχεις λογομαχίες μαζί τους.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (29/7-4/8) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Θέλεις να κάνεις κινήσεις σε διάφορους τομείς της ζωής σου που σε προβληματίζουν αγαπητέ Σκορπιέ και με ότι καταπιαστείς θα έχεις επιτυχία. Η Πανσέληνος στις 22 στον Υδροχόο θα σου δώσει πολύ δυναμισμό . Δείξε περισσότερη διαλλακτικότητα σε κάποια οικογενειακά προβλήματα που θα δημιουργηθούν μέσα στις επόμενες μέρες.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (29/7- 4/8) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Θα σου δοθούν αυτή την περίοδο πολλές ευκαιρίες για να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδια σου αγαπητέ Τοξότη. Πρόσεξε αρκετά γιατί σε μερικά θέματα θα έχεις ακόμη καθυστερήσεις. Μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση και θα δεις ότι στο τέλος θα πετύχεις αυτά που θέλεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (29/7-4/8) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Αυτή την εβδομάδα θα συμβούν πολλά γεγονότα που θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλά αγαπητέ Αιγόκερε. Μην κινηθείς παρορμητικά και προπάντων μην πεις λόγια που μπορεί να σε φέρουν σε αντιπαραθέσεις με δικά σου άτομα. Πέρασε χαλαρά και θα δεις ότι όλα θα πάνε μια χαρά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (29/7 -4/8) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2) 

Έχεις μπει σε μια περίοδο που οι αλλαγές γύρω σου είναι πάρα πολλές και οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιάζονται θα σε εκπλήξουν αγαπητέ Υδροχόε. Η Πανσέληνος που γίνεται αυτή την Δευτέρα στο ζώδιο σου θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες. Πρέπει να καταλάβεις ότι έφτασε ο καιρός που πρέπει να δεις λίγο και τα δικά σου τα θέλω ώστε να μπορέσεις και εσύ κάποια στιγμή να πραγματοποιήσεις τα σχέδια σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (29/7 – 4/8) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Έχεις μπει σε περίοδο που οι θετικές αλλαγές σε ενθουσιάζουν και πολλές καταστάσεις στην ζωή σου πηγαίνουν πολύ καλά αγαπητέ Ιχθύ. Χρειάζεται λίγο ψυχραιμία να μην αγχώνεσαι στα διάφορα θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις γιατί όλα στην πορεία θα γίνουν έτσι όπως τα θέλεις.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer