Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα.
Τα ζώδια της εβδομάδας απο τη Miss Lyk
Ζωδια
11/07/2013 | 00:40

Οι καθυστερήσεις που θα σου φέρει και αυτή την εβδομάδα ο ανάδρομος Ερμής δεν πρέπει να σε αγχώνουν αγαπητέ Ταύρε γιατί έχεις προετοιμάσει πολύ καλά το πεδίο από πριν. Άλλωστε οι πλανήτες θα σου δώσουν τις καλύτερες επιρροές τους σε κάποιες υποχρεώσεις που έχεις από παλιά. Δεν είναι όλα άσχημα, οι ευκαιρίες είναι πάντα κοντά σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/7 -14/7) διδυμοσ (21/5-20/6)

Με το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας θα έχεις πολύ ενέργεια και φαντασία για να λύσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν αγαπητέ Δίδυμε. Ο κυβερνήτης σου (ο Ερμής) συνεχίζει να είναι ανάδρομος, φρόντισε λοιπόν να μην σε πτοούν κάποιες μικρές καθυστερήσεις αλλά και η ασυνεννοησία που μπορεί να έχεις με τους γύρω σου . Όλα στο τέλος θα τα τακτοποιήσεις ακριβώς όπως θέλεις εσύ.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/7 – 14/7) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς αγαπητέ Καρκίνε. Ο Άρης που στις 14 θα μπει στο ζώδιο σου θα σου χαρίσει πολύ όρεξη και καλή διάθεση για να τακτοποιήσεις ζητήματα που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Φρόντισε όμως να ξεκουράζεσαι περισσότερο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/7 – 14/7) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Ο Ερμής συνεχίζει να είναι ανάδρομος και θα σου δημιουργήσει έντονο άγχος για κάποιες υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις από παλιά αγαπητέ Λέοντα. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του και θα είσαι σε πλήρη ετοιμότητα για τα πάντα. Κάνε τα σχέδια σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/7 – 14/7) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Η εβδομάδα σου θα είναι πολύ καλή και εσύ με πολύ όρεξη να τακτοποιήσεις πολλά λάθη που έχουν γίνει μέχρι σήμερα αγαπητέ Παρθένε. Να ξέρεις ότι πρέπει να βάλεις ένα πρόγραμμα γιατί ο Ερμής συνεχίζει και είναι ανάδρομος και να περιμένεις τις αναβολές και τις καθυστερήσεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/7- 14/7) ζυγοσ (23/9-22/10)

Η εβδομάδα σου αγαπητέ Ζυγέ θα ξεκινήσει πολύ καλά με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο να σου χαρίζει απλόχερα πολύ καλές επιρροές! Στη συνέχεια και ο Άρης που από τις 14 του μήνα θα μπει στον Καρκίνο, θα σου δώσει πολύ ενέργεια και δυναμισμό για να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις μέχρι σήμερα. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες καθυστερήσεις λόγω ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος αλλά θα είναι τελείως προσωρινές.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/7-14/7) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Ο δυναμισμός και η ενέργεια που θα έχεις αυτή την εβδομάδα θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις εδώ και καιρό αγαπητέ Σκορπιέ. Μόνο να ξέρεις ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και θα έχεις τις προβλεπόμενες καθυστερήσεις. Οικογενειακά θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις καλύτερα θα ήταν να τα αφήσεις για αργότερα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/7- 14/7) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Θα έχεις πολύ όρεξη να κάνεις πράγματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν αλλά κάποιες καθυστερήσεις θα σε νευριάζουν αρκετά αγαπητέ Τοξότη. Μην κάνεις κινήσεις που δεν τις έχεις σκεφτεί και σε βεβαιώνω ότι θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Οι ιδέες που θα έχεις θα είναι μοναδικές και θα μπορείς να βάλεις καλούς στόχους για το μέλλον.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/7-14/7) αιγοκερωσ (22/12-19/1)

Από την Δευτέρα που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα έχεις πολλές ευκαιρίες να λύσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν αγαπητέ Αιγόκερε. Φρόντισε να βάλεις σε μια σειρά τα ζητήματα που σε απασχολούν γιατί τον τελευταίο καιρό με τις πολλές υποχρεώσεις έχεις αγχωθεί αρκετά. Ο Άρης που θα μπει στις 14 στον Καρκίνο θα σε κάνει να μπορέσεις να τα βγάλεις όλα εις πέρας με πολύ καλό τρόπο και θα έχεις ικανοποιηθεί από τις αποδώσεις σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/7 -14/7) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Οι ευκαιρίες που θα έχεις αυτή την εβδομάδα θα είναι πάρα πολλές αγαπητέ Υδροχόε. Πρέπει να κινηθείς πολύ γρήγορα και έξυπνα για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία γρηγορότερα. Κάποια θέματα που θα καθυστερήσουν μην σε ανησυχήσουν γιατί ο Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος και θα είναι τελείως προσωρινές.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/7 -14/7) ιχθεισ (19/2-20/3)

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να χαλαρώσεις. Από την Δευτέρα που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα σου δώσει πολλές ιδέες για θέματα που σε αγχώνουν αγαπητέ Ιχθύ. Ο Άρης από τις 14 στον Καρκίνο θα αλλάξει την ζωή σου προς το καλύτερο. Θα πρέπει να σου πω ότι ο Ερμής συνεχίζει και είναι ανάδρομος και κάποια μπερδέματα και καθυστερήσεις είναι στο πρόγραμμα, κάνε λίγο υπομονή όλα θα πάνε πολύ καλά.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer