Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Life
08/01/2019 | 16:03

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (07/01 – 13/01) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Μετά το δυνατό κύμα ταλαιπωριών και δοκιμασιών της Έκλειψης, αυτή την εβδομάδα Κριέ μου, προσπαθείς να οργανωθείς και να βάλεις μπροστά τα νέα σχέδιά σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη, θα προσφέρει μία ανάσα αισιοδοξίας στη ζωή σου, ενώ οι προτάσεις και οι ευκαιρίες για διασκέδαση αλλά και φλερτ δεν θα λείψουν. Εύνοια όμως δέχεσαι και για υποθέσεις που αφορούν τις σπουδές, τα ταξίδια, το νόμο. Την προσοχή σου θέλω να μου δείξεις την Τρίτη (ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου) γιατί με το τετράγωνο Ερμή – Άρη σε βλέπω να μπλέκεσαι σε «καβγά» με άτομα που δεν πρέπει (πχ. τον προϊστάμενο στην δουλειά, τον/την σύζυγο). Μην βιάζεσαι τόσο πολύ στις κινήσεις και στα λόγια σου αυτή την εβδομάδα … Καθώς η εβδομάδα οδεύει προς το τέλος της, θα κληθείς να δεις πιο ώριμα και σοβαρά κάποιους στόχους που έχεις για το μέλλον σου … Οι υποθέσεις που αφορούν την καριέρα σου είναι φανερό ότι έχουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (07/01 – 13/01) ΤΑΥΡΟΣ  (21/4-20/5) 

Είναι πολύ έντονο το παρασκήνιο που υπάρχει αυτή την εβδομάδα γύρω σου αγαπητέ μου Ταύρε, ενώ κάποιες στιγμές μπορεί να βυθίζεσαι σε αρνητικές σκέψεις, οι οποίες και προκύπτουν από την κούραση που έχεις βιώσει το τελευταίο διάστημα κυρίως στους πρακτικούς τομείς της ζωής σου! Τα ευχάριστα νέα είναι ότι το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη, θα ενισχύει σταδιακά την ψυχολογία σου και το πορτοφόλι σου. Οι σημαντικές αποφάσεις που έχεις πάρει για την πορεία των σχεδίων σου, θα μπορούν σιγά – σιγά να μπουν σε εφαρμογή, ενώ θα λειτουργήσεις αρκετά πιο απόλυτα στο περιβάλλον σου, επιβάλλοντας τους όρους και τους κανόνες σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (07/01 – 13/01) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-21/6) 

Επιτέλους μπαίνεις σε μία περίοδο, που οι σχέσεις σου δρομολογούνται σε μία πολύ καλύτερη πορεία και οι μέρες σου γεμίζουν συντροφικότητα. Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, τον Τοξότη, όπου κάνει το κλίμα των σχέσεών σου αρκετά πιο ευχάριστο και απολαυστικό. Η αισθηματική σου ζωή μπορεί να πάρει μία πολύ όμορφη τροπή τις ημέρες που ακολουθούν. Την Τρίτη θα θελα να μου προσέξεις καβγαδάκια που θα προκύψουν για ζητήματα οικονομικά, ενώ καλό είναι να αποφύγεις και τις βιαστικές αποφάσεις που αφορούν επενδύσεις / αγορές, εξάλλου ήδη έχεις κατανοήσει ότι τα οικονομικά σου θέλουν λεπτούς χειρισμούς. Στο τέλος της εβδομάδας κορυφώνεται το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα, το οποίο σε επηρεάζει σε όλη την διάρκεια του Ιανουαρίου. Είναι σημαντικό λοιπόν να μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου κάνοντας επιπόλαιες επιλογές, αλλά να προσπαθήσεις να βάλεις περισσότερο ρεαλισμό στις αποφάσεις σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (07/01 – 13/01) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Επιτέλους ξεκινά μία νέα εβδομάδα όπου γρήγορα σε ωθεί να γυρίσεις μία καινούργια σελίδα και να κάνεις τις ανακατατάξεις εκείνες που θα σε βοηθήσουν να πας παρακάτω. Η Ηλιακή Έκλειψη που προηγήθηκε στον Αιγόκερω συνεχίζει να ασκεί την επιρροή της, έτσι λοιπόν ακόμα και μέσα στην εβδομάδα, ιδιαίτερα από Παρασκευή ως και Κυριακή, είναι αναμενόμενο ότι θα πιεστείς για θέματα σχέσεων. Τα θετικά νέα όμως είναι ότι η εργασία σου αρχίζει και αποδίδει πολύ καλύτερα, η απόφαση για διατροφή μπορεί να εφαρμοστεί με συνέπεια και σταθερότητα, ενώ η καθημερινότητά σου γίνεται πιο αρμονική καταφέρνοντας να αφήσεις πίσω σου ότι σε επιβαρύνει!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (07/01 – 13/01) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Τι θέλει ένας Λέοντας για να είναι ευτυχισμένος;;; Διασκέδαση, λούσα, καλοπέραση αλλά και … έρωτα! Ε, ναι λοιπόν φίλε μου, από αυτή την εβδομάδα όλα τα παραπάνω θα τα έχεις, αφού η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο φιλικό για σένα ζώδιο του Τοξότη, προσφέροντας γέλιο, χαρά, αισιοδοξία αλλά και ερωτισμό στη ζωή σου! Βρίσκεις ξανά τον ενθουσιασμό σου, απολαμβάνεις τη ζωή, είσαι πιο δημιουργικός ενώ προχωρούν οι επιθυμίες σου προς το στάδιο της υλοποίησής τους. Ωστόσο, δεν θα λείψουν και κάποιες εντάσεις στα μέσα της εβδομάδας που θα αφορούν κυρίως ζητήματα εργασιακά που πρέπει να διευθετηθούν και φαίνεται ότι σε ζορίζουν και σε αγχώνουν.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (07/01- 13/01) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9) 

Όλα στα μάτια σου φαντάζουν ιδανικά αυτή την εβδομάδα φίλε μου Παρθένε. Καταρχάς βρίσκεσαι σε ψυχολογική και σε συναισθηματική ανασύνταξη, συμβαίνουν χαρμόσυνα γεγονότα στο σπίτι, στην οικογένεια και στην προσωπική σου ζωή. Έτσι λοιπόν μπορώ να πω ότι βρίσκεσαι σε πελάγη ευτυχίας, χωρίς να μπορείς να αντιληφθείς κάποιες στιγμές ότι ίσως και εσύ από την πλευρά σου τα βλέπεις όλα κάπως εξιδανικευμένα, ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεων. Την εβδομάδα που ανοίγεται μπροστά σου, αναθερμαίνεις οικογενειακές σχέσεις, έρχεσαι πιο κοντά στο σύντροφο (αν είσαι του 1ου δεκαημέρου), κάνεις σχέδια για το μέλλον μίας σχέσης (αν είσαι του 2ου δεκαημέρου), παθιάζεσαι με την καλή έννοια (αν είσαι του 3ου δεκαημέρου). Θέλω μόνο να μου προσέξεις τις οικονομικές σπατάλες, γιατί μπορείς άνετα αυτές τις μέρες να ξεφύγεις από τον έλεγχο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (07/01 – 13/01) ZΥΓΟΣ (23/9-22/10) 

Ξεκινά μία νέα εβδομάδα αγαπητέ μου Ζυγέ και το κύμα ταλαιπωρίας, κούρασης και ευθυνών δεν λείπει από την καθημερινότητά σου – ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου – ! Κάποιες οικογενειακές υποθέσεις ή ζητήματα που αφορούν το σπίτι συνεχίζουν να σου προκαλούν εκνευρισμό, το πρόγραμμά σου είναι αρκετά φορτωμένο και νιώθεις ότι το 2019 ξεκίνησε ιδιαίτερα πιεστικά για σένα. Θα σου πω όμως και τα καλά νέα, γιατί υπάρχουν και αυτά… Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε καλό στάδιο, ενώ και στα αισθηματικά, με την Αφροδίτη από τον Τοξότη μπορείς να «ποντάρεις» σε νέα φλερτ και γνωριμίες.

EBΔOMAΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (07/01 – 13/01) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Από το ξεκίνημα της εβδομάδας αγαπητέ Σκορπιέ, νιώθεις ότι πατάς πολύ γερά στα πόδια σου και ότι έχεις την σιγουριά ότι κάποια πράγματα θα εξελιχθούν ακριβώς με τον τρόπο που εσύ θέλεις. Πράγματι, οι εξελίξεις των ημερών σε δικαιώνουν και σου προσφέρουν το αίσθημα της ασφάλειας, της σιγουριάς και της εμπιστοσύνης στον εαυτό σου και στις δυνάμεις σου! Το κλίμα της καθημερινότητάς σου θα είναι τεταμένο και ίσως κάποιες στιγμές ο τρόπος έκφρασής σου θα είναι απότομος, γεγονός που θα επιφέρει αντιδράσεις στο περιβάλλον σου!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (07/01 – 13/01) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Ξεκινά μία νέα εβδομάδα που είσαι ο «πρωταγωνιστής» των ημερών αγαπημένε μου Τοξότη. Η Αφροδίτη κάνει την θεαματική της είσοδο στο δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας μία νέα περίοδο κατά την οποία θα δεις σημαντική ανανέωση στη ζωή σου! Αλλάζεις την εικόνα σου, ομορφαίνεις, γοητεύεις τα πλήθη, εκπέμπεις ερωτισμό, συνάμα όμως είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός με διάθεση να κάνεις νέα ξεκινήματα… Το ευάλωτο σημείο σου είναι τα οικονομικά – αυτή η πληροφορία όμως δεν είναι καινούργια, ήδη την γνωρίζεις καλά- ! Σημαντικό είναι αυτή την εβδομάδα, να αποφύγεις καβγαδάκια που θα αφορούν οικονομικά ιδιαίτερα την Τρίτη που πραγματοποιείται το τετράγωνο Ερμή – Άρη! Επιπλέον μία σημαντική αστρολογική όψη που κορυφώνεται αυτή την Κυριακή, αλλά η επιρροή της έχει διάρκεια όλο τον Γενάρη είναι το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα. Βρίσκεσαι σε μία επεκτατική και ενθουσιώδη περίοδο της ζωής σου, με πολλά νέα μεγαλόπνοα σχέδια. Σημαντικό είναι να κάνεις ώριμες επιλογές, για να αποφύγεις τις πλάνες, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (07/01 – 13/01) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21/12-20/1)

Ξεκινά μία νέα εβδομάδα που σε καλεί να ανασυνταχτείς μετά την Ηλιακή Έκλειψη που προηγήθηκε στο ζώδιο σου. Οι πιέσεις δεν λείπουν, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου (δηλαδή 1-10 Ιανουαρίου), όμως οι μέρες σε παρακινούν να πάρεις τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα σε βοηθήσουν να βάλεις σε μία τάξη της υποθέσεις σου! Δείξε λίγο προσοχή στα καβγαδάκια που πιθανότατα θα προκύψουν με οικογενειακά πρόσωπα κατά την διάρκεια της Τρίτης (με το τετράγωνο Ερμή – Άρη). Πάρε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία σου κατά την διάρκεια της Κυριακής (με τη σύνοδο Ερμή – Κρόνου), οι αποφάσεις αυτές θα μπορούν να έχουν μία σταθερή μορφή!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (07/01 – 13/01) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Η Ισχύς έρχεται με την Ένωση και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζεις πολύ καλά εσύ φίλε μου Υδροχόε και θα φροντίσεις να το εφαρμόσεις άμεσα από αυτή την εβδομάδα, ανοίγοντας περισσότερο τον κύκλο γνωριμιών σου και δείχνοντας εμπιστοσύνη στα άτομα που σε πλαισιώνουν. Τη νέα εβδομάδα ηρεμεί κάπως το κλίμα στη ζωή σου, υπάρχουν ωστόσο αρκετές επικοινωνίες, που αφορούν το κλείσιμο υποθέσεων του παρελθόντος. Σημαντικό στοιχείο της εβδομάδας είναι ότι θα ακολουθήσεις το ένστικτό σου, για να πάρεις απαντήσεις σε μία προσωπική σου υπόθεση που φαίνεται ότι σου δημιουργεί κάποια κενά και κάποιες ανησυχίες.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (07/01 – 13/01) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Μία εβδομάδα με νέους στόχους και αρκετές κοινωνικές επαφές ξεκινά για σένα αγαπητέ μου Ιχθύ. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη είσαι πιο δημιουργικός από κάθε άλλη φορά, βρίσκεις όμως και τους «συμμάχους» εκείνους, που αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι σήμερα και είναι στο πλευρό σου! Αυτή την εβδομάδα θέλω μόνο να μου προσέξεις το παρασκήνιο κουτσομπολιών που προκύπτουν στον κοινωνικό σου κύκλο. Κάποια άτομα δεν έχουν και τόσο αγνές προθέσεις απέναντί σου (μεγαλύτερη προσοχή την Παρασκευή, που κάποιος θα θελήσει να σε ξεγελάσει)! Επιπλέον, αυτή την εβδομάδα κορυφώνεται το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα, που σε επηρεάζει άμεσα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Έχεις όραμα για το μέλλον σου, όμως για να μην μείνεις πίσω στα σχέδιά σου, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεχτικός και λεπτολόγος, στις επιλογές των ανθρώπων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia