Μεγάλη εκδήλωση πολιτισμού του Ληξουριώτικου Οινοποιείου Φοίβος στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο στην Αθήνα.
Το Ληξουριώτικο Οινοποιείο Φοίβος “ταξίδεψε” στο βυζαντινο μουσείο της Αθήνας!
Πολιτισμός
05/03/2016 | 09:27

Όχι η μέθη (που κρατάει ακόμη) δεν ήρθε από το κρασί, ήλθε από την δυνατή ευφορία της Ψυχής…
Η πιο σημαντική στιγμή της χθεσινής βραδιάς της Foivos, wines of Greece στο Βυζαντινό μουσείο, ήταν η ΜΟΝΑΔΙΚΗ συναυλία των δύο εκπληκτικών βιρτουόζων του πιάνου: Του Θοδωρή Ιωσηφίδη και του Αλέξανδρου Δρόσου με το έργο του Simeon Ten Holt, Canto Ostinato! Δύο νέοι μουσικοί και ένα έργο ορόσημο του άγνωστου σχετικά μινιμαλιστικού κινήματος της Ευρώπης, που διαφοροποιείται σε κάθε του εκτέλεση και που έτσι γίνεται κάθε φορά, μοναδική!
Με κομμένη την ανάσα, ζήσαμε μια μαγική βραδιά από δύο δυνατούς πιανίστες. Τους ευχαριστώ και τους συγχαίρω δημόσια! Όσοι δεν μπορέσατε να έλθετε και βρείτε άλλη ευκαιρία να τους ακούσετε, μην την χάσετε! Μουσικά φαινόμενα!
Ήταν μια Μέθεξη δύο διαφορετικών και τόσο κοντινών πεδίων της τέχνης, αυτού της μουσικής με αυτό του κρασιού! Μεγάλες στιγμές για όλους τους παρόντες!
Ευχαριστώ όλους και όσους -παρά την Τσικνοπέμπτη- προτίμησαν τον πολιτισμό! Πλήρης ή αίθουσα με εραστές του κρασιού και του πολιτισμού! Υπάρχει και θα υπάρχει ακόμα, η καλή Ελλάδα της έμπνευσης και της δημιουργίας!

βυζ Μουσ. 1 βυζ μουσ 2 βυζ. μουσ 4 βυζ μουσ 7 βυζ μουσ 8

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer