Η χορωδία της ΕΛΣ, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και συνεχίζει το όμορφο ταξίδι της στον μαγευτικό κόσμο της όπερας, προετοιμάζοντας τη συμμετοχή της στην επόμενη παραγωγή
Οι παραστάσεις της Λυρικής συνεχίζονται με μαέστρο Χορωδίας τον Αγαθάγγελο
Πολιτισμός
05/03/2016 | 17:46

Τελείωσαν  οι παραστάσεις της περίφημης όπερας του Ροσσίνι, “Ο  ΚΟΥΡΕΑΣ της ΣΕΒΙΛΛΗΣ” στην Εθνική Λυρική Σκηνή, όπου όλες  στέφθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία αφού οι κριτικές για τους συντελεστές που συμμετείχαν  ήταν διθυραμβικές , τόσο προφορικά από το κοινό που τις παρακολούθησε, όσο και από τον Αθηναϊκό Τύπο.

Η χορωδία της ΕΛΣ, υπό τον συμπατριώτη μας Αγαθάγγελο Γεωργακάτο έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και συνεχίζει το όμορφο ταξίδι της στον μαγευτικό κόσμο της όπερας, προετοιμάζοντας τη συμμετοχή της στην επόμενη παραγωγή.

Πρόκειται για τη διάσημη  όπερα  ΡΙΓΚΟΛΕΤΟ του Τζ. Βέρντι, που θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Μαρτίου στο θέατρο Ολύμπια (Ακαδημίας 59) , με τη συμμετοχή του διεθνούς Έλληνα βαρύτονου Δημήτρη Πλατανιά στον ομώνυμο ρόλο,  την ορχήστρα της ΕΛΣ  υπό τη διεύθυνση του Ηλία Βουδούρη , τη σκηνοθεσία του Νίκου Πετρόπουλου και τη χορωδία της Λυρικής  για 4η συνεχόμενη χρονιά υπό τη διεύθυνση του Αγαθάγγελου Γεωργακάτου.

Λίγο πριν τη μετακόμιση στο νέο της σπίτι, στο  υπερσύγχρονο κτίριο  του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, η Λυρική  θα πραγματοποιήσει  2 σημαντικές παραστάσεις στο Ηρώδειο. Τον Ιούνιο τη μεγαλειώδη όπερα ΑΪΝΤΑ του Βέρντι και τον Ιούλιο την ΚΑΡΜΕΝ  του Μπιζέ.

koyreas (1) koyreas (2)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer