Το Κεφαλονίτικο Καρναβάλι 2016 μας καλεί να διασκεδάσουμε με παιχνίδια, ζωγραφιές και παρελάσεις σε πολλά σημεία του νησιού μας
Τρελό Καρναβάλι την Κυριακή σε Αργοστόλι, Πόρο και Ληξούρι!
Πολιτισμός
05/03/2016 | 04:56

Την Κυριακή 6 Μαρτίου το ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2016 μας καλεί να διασκεδάσουμε με παιχνίδια, ζωγραφιές και παρελάσεις σε πολλά σημεία του νησιού μας.

στο ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ στην Κεντρική Πλατεία στις 10.30πμ.

Συνεχίζεται «Το Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού», (Γ΄ΦΑΣΗ) που για μια ακόμη χρονιά διοργανώνει η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. ΜΙΚΡΟΙ & ΜΕΓΑΛΟΙ ζωγραφίζουμε Δράκους με την καθοδήγηση της εικαστικού Μαρίνας Στελλάτου και οι ομάδες των ΜΙΚΡΩΝ διαγωνίζονται σε πέντε αθλητικές δραστηριότητες. Τα χορευτικά συγκροτήματα των Πολιτιστικών Συλλόγων «Ο ΜΠΑΛΛΟΣ» & ΛΥΚΕΙΟ των ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ Παράρτημα Αργοστολίου χορεύουν παραδοσιακούς χορούς, και κερνάμε ρυζόγαλα αφού δεν μας το επέτρεψε ο καιρός την Τσικνοπέμπτη!

Μετά όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον ΠΟΡΟ!

Η Καρναβαλική Επιτροπή της Δημοτικής Ενότητας Ελειού  Πρόννων σε συνεργασία με την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. διοργανώνουν:

στις  12.00 μ.μ. Κεντρική πλατεία Πόρου. Το Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού.

στις 2.30 μ.μ.  Κεντρική πλατεία Πόρου. Παρέλαση αρμάτων και μασκαράτων και πρώτη εμφάνιση του βασιλιά Καρνάβαλου, με την βασίλισσα του φετινού Καρναβαλιού στον Πόρο.

Προπομπός της παρέλασης η Φιλαρμονική Σάμης της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. «Θέμος Αμούργης». Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν Καντρίλιες από τον Π.Σ Πάστρας «Το Παλιόκαστρο» & από τον Π.Σ. Βαλσαμάτων «ο Βάλσαμος» & Γαϊτανάκι από το χορευτικό του Π.Σ. «ΑΙΝΟΣ» Βλαχάτων. Μουσικό ξεφάντωμα με την ορχήστρα του «Μάκη Παπά».

στο ΛΗΞΟΥΡΙ στις 11:30 π.μ. Στην πλατέα – Τόμπολα μας ξετρέλανες με κειο  τον Πίπη που στην παρέα μας έβαλες>  (Τιμή κάρτας 3 ευρώ)

3:00 μ.μ.  Mε πολύ κέφι και ζωντάνια οι μικροί μας φίλοι θα υποδεχθούν το βασιλιά Καρνάβαλο και θα τον συνοδεύσουν  σε μια φαντασμαγορική παρέλαση. Θα τον ακολουθούν  οι μαζορέτες της σχολής χορού Ελισάβετ Λιβιεράτου και πλήθος καρναβαλοβουρλισμένων.  Στην συνέχεια οι μαθητές του Α΄ Δημοτικού  θα μπαλανσάρουν  τσι καντρίλιες κι έναν εγγλέζικο χορό με την καθοδήγηση τση πρίμα μπαλαρίνας  Ρηγγίνας Λουκέρη και οι μαθητές του Β’ Δημοτικού θα πλέξουν και θα ξεπλέξουν το γαϊτανάκι με τον πρωτοχορευτή Παναγή Μοσχόπουλο.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer