Έκοψαν τη πίτα τους οι απανταχού Πυλαρινοί σε μια κατάμεστη αίθουσα στα γραφεία της Αδελφότητας του Πειραιά.
Το αδιαχώρητο από τη συνάντηση των Πυλαρινών της Αθήνας (βίντεο)
Κοινωνία
12/01/2015 | 07:39

Tην Κυριακή 11 Ιουνίου 2015 σε αίθουσα του κτιρίου της Αδελφότητας Κεφαλλήνων του Πειραιά έγινε η κοπή πίττας του Συλλόγου Απανταχού Πυλαρέων.
Σε μια κατάμεστη αίθουσα η πρόεδρος, κ.Μουστάκη Ευσταθία, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε σε όλους για τη νέα χρονιά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αρκετοί επίσημοι που αντάλλαξαν ευχές σε ένα ευχάριστο και ωραίο περιβάλλον. Μεταξύ αυτών ήταν ο πάτερ Ιερόθεος από την Αγία Ευφημία, ο Αντιδήμαρχος Πυλάρου κ.Μάκης Αλυσανδράτος, ο τέως Υπουργός κ.Αλιβιζάτος Πέτρος, ο τέως Δήμαρχος Πυλάρου κ.Κοτσιλίνης Μάρκος, ο τέως βουλευτής Κεφαλληνίας και Ιθάκης κ. Μπενετάτος Παναγής και αρκετοί άλλοι.

Ο Αντιδήμαρχος Πυλάρου αναφέρθηκε στους στόχους για την Πύλαρο στην επόμενη πενταετία, ευχήθηκε σε όλους τα καλύτερα και προσκάλεσε το Σύλλογο να συμμετάσχει με δική του εκδήλωση στις καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, τιμήθηκε η κ.Πουλάκη-Κατεβάτη Διονυσία για τη μακρόχρονη πορεία της στο Σύλλογο και το σημαντικό συγγραφικό της έργο. Τέλος, διαβάστηκε μήνυμα του Δημάρχου Κεφαλληνίας κ. Παρίση Αλέκου και του Αντιπεριφερειάρχη κ. Δρακουλογκωνα Παναγή.
Η εκδήλωση τελείωσε με πλούσιο μπουφέ που προσέφερε ο Σύλλογος. Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την εκδήλωση.

pita_pularinoi 10929227_759489790806677_4336832440483949604_n

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer