Το περασμένο Σάββατο ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σάμης «Ο Αιγιαλός», έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα του στα γραφεία του Συλλόγου στη Σάμη.
Έκοψε τη πίτα του ο Σύλλογος Σάμης “Ο Αιγιαλός”
Κοινωνία
11/01/2015 | 18:00

Το Σάββατο 10/-01/015, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σάμης «Ο Αιγιαλός», έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα του στα γραφεία του Συλλόγου στη Σάμη. Στη λοπή παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελος Κωνσταντάκης, ο Πρόεδρος της Δ. Κ. Σάμης κ. Γαβρίλης Ρασσιάς, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ζερβάτων κ. Βίκυ Αννίνου και μέλη του ίδιου Συλλόγου, η Πρόεδρος του Συλλόγου «Ιόνιος Πνοή» κ. Αρχοντούλα Μανώλη και μέλη του Δ.Σ. του ίδιου Συλλόγου, η Πρόεδρος του Συλλόγου «Λυσίππη» κ. Ειρήνη Στεφάτου, το Δ.Σ. του Συλλόγου «Αιγιαλός» πολλά μέλη του ίδιου Συλλόγου και αρκετοί κάτοικοι της Σάμης. Παρέστησαν επίσης και ευλόγησαν την πίτα, οι πατέρες Κωνσταντίνος και Σπυρίδωνας Φλαμιάτος.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει, τους Αδελφούς Σπαθή, για τη προσφορά της βασιλόπιτας. Ευχαριστεί επίσης, όλες τις γυναίκες του Συλλόγου, για τα ωραία γλυκά και μεζέδες που έφτιαξαν και πρόσφεραν στην όμορφη και ζεστή εκδήλωσή μας.
Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά, γεμάτη υγεία και δημιουργικότητα.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου.

aigialos aigialos (2) aigialos (3) aigialos (4) aigialos (5) aigialos (6) aigialos (7) aigialos (8) aigialos (9) aigialos (10) aigialos (11) aigialos (12)

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer