Το κλαμπ των κλασσικών οχημάτων της Κεφαλονιάς έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του
Τα all time classic οχήματα έκοψαν την πίτα τους
Κοινωνία
18/01/2015 | 23:56

Του Μιχάλη Ανδρεαδάκη

Η γοητεία και η ξεχωριστή ομορφιά των κλασσικών οχημάτων παραμένει αναλλοίωτη όσα χρόνια και αν περάσουν. Κι αυτό είχαμε την ευκαιρία να το διαπιστώσουμε το πρωί της Κυριακής στο Αργοστόλι, στο χώρο μπροστά από το «Captain’s».

Το κλαμπ των κλασσικών οχημάτων της Κεφαλονιάς έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, διοργανώνοντας ένα ρετρό πάρτι με πολύ μουσική και συμμετοχή των μελών του, οι οποίοι παρέταξαν τα πανέμορφα αυτοκίνητα τους το ένα δίπλα στο άλλο. Και, όπως είναι φυσιολογικό, κανένας από τους περαστικούς που έκαναν εκείνη τη στιγμή τη βόλτα τους δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό να τα θαυμάσει από κοντά και να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Ο πρόεδρος του κλαμπ, Χάρης Αμούργης ήταν εκείνος που μαζί με το γηραιότερο μέλος του κλαμπ, τον Αγγελοδιονύση Δεμπόνο, έκοψαν την πίτα, την οποία προσέφεραν οι Φούρνοι «Σπαθής».

Τα τέσσερα φλουριά της βασιλόπιτας αντιστοιχούσαν σε ένα ποντίκι για υπολογιστή, που είχε τη μορφή μιας κλασσικής Mercedes και σε μπλουζάκια που έφεραν το λογότυπο το κλαμπ των «Σκαραβαίων» της Κεφαλονιάς.

Μετά το πάρτι ακολούθησε βόλτα των κλασσικών οχημάτων και μεσημεριανό φαγητό με μεζέδες, κρασάκι και τσίπουρα στον «Μπότσολο» στα Ομαλά.

«Παρών» στη συνάντηση έδωσε και ο υποψήφιος βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στο Νομό μας, Γιώργος Παυλάτος.

skarabaioi (1) skarabaioi (2) skarabaioi (3) skarabaioi (4) skarabaioi (5) skarabaioi (6) skarabaioi (7) skarabaioi (8) skarabaioi (9) skarabaioi (10) skarabaioi (12)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer