Πολλοί ενορίτες και προσκυνητές από την περιοχή καθώς και τη Νέα Υόρκη προσήλθαν στο ναό να εκκλησιαστούν και να τιμήσουν τη μνήμη του πατέρα της εκκλησιάς μας Μεγάλου Αθανασίου
Η εορτή του Αγίου Αθανασίου στο Paramus του New Jersey
 Ομογένεια
19/01/2015 | 11:50

Της Μαρίας Χριστοφοράτος

Την Κυριακή 18 Ιανουαρίου στην εκκλησία του Αγίου Αθανασίου στο Παράμους της Νέας Υερσέης γιορτάστηκε με μεγαλοπρέπεια και κατάνυξη η μνήμη του Αγίου Αθανασίου.

Παρόλο που οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ άσχημες πολλοί ενορίτες και προσκυνητές από την περιοχή καθώς και τη Νέα Υόρκη προσήλθαν στον ναό να εκκλησιαστούν και να τιμήσουν τη μνήμη του πατέρα της εκκλησιάς μας Μεγάλου Αθανασίου.

Ο ιερατικός προϊστάμενος Ανάργυρος Σταυρόπουλος βοηθούμενος από τον γέροντα Ιωάννη τέλεσαν την Θεια Λειτουργία.

Μετά το πέρας της λειτουργίας η φιλόπτωχος παρέθεσε μεσημεριανό και γλυκίσματα σπιτικά από τις κυρίες της Φιλόπτωχου.

Συναντήσαμε αρκετούς ενορίτες Κεφαλλονίτες όπως τον κ. Δόριζα με την σύζυγο του από Πεσσάδα τον κ. Παναγή Παΐζη απο το Θιάκι  τον κ. Ανδρέα Κουρκουμέλη μεγάλο ευεργέτη της κοινότητας και πολλοί απουσίαζαν λόγω καιρού.

Συγχαρητήρια στην φιλόπτωχο δια το τόσο πλουσιοπάροχο μεσημεριανό.

Χρόνια μας πολλά.

athanasios (1) athanasios (2) athanasios (4) athanasios (5) athanasios (6) athanasios (7) athanasios (8) athanasios (9) athanasios (10) athanasios (11) athanasios (12) athanasios (13) athanasios (14) athanasios (15) O O O O O

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer