Πρωτοφανής συγκέντρωση. «Κλείδωσε» την έδρα η Νέα Δημοκρατία στην Κεφαλονιά
Η Αθήνα …ψήφισε σήμερα στο “Royal Olympic”
Πολιτική
18/01/2015 | 21:51

Ξεκάθαρο μήνυμα νίκης της Ν.Δ. στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου έστειλαν οι τρεις υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος στο Νομό μας, μιλώντας στους ετεροδημότες της πρωτεύουσας, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Royal Olympic», στο κέντρο της Αθήνας.

Οι ετεροδημότες της πρωτεύουσας που έδωσαν βροντερό «παρών» στη συγκέντρωση, έστειλαν σαφές μήνυμα ότι η έδρα στην Κεφαλονιά θα είναι «γαλάζια».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ο πρώην Υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης, και ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Εξάλλου από το γραφείο επικοινωνίας του υποψήφιου βουλευτή της Ν.Δ. Χαράλαμπου Λυκούδη εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Με ενθουσιασμό υποδέχτηκαν οι ετεροδημότες της Αθήνας τον υποψήφιο Βουλευτή της ΝΔ Χαράλαμπο Λυκούδη απόψε, στο ξενοδοχείο Royal Olympic, στο πλαίσιο της κοινής ομιλίας του με τους δύο συνυποψήφιούς του Τζόγια Γρουζή και Σάββα Σαββαόγλου.

Σε εποχές που ο κόσμος απέχει από την πολιτική και μαστίζεται από την οικονομική κρίση οι συμπατριώτες μας Κεφαλλονίτες στην Αθήνα απέδειξαν ότι έχουν κάνει την επιλογή τους και μάλιστα το έδειξαν με τον πιο πανηγυρικό τρόπο, αφού πάνω από 300 άτομα γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα συνεδριάσεων του Royal Olympic, ενώ δεκάδες ήταν εκείνοι που έμειναν όρθιοι.

Ο κ. Λυκούδης για άλλη μια φορά, κατά την ομιλία του, ήταν όπως ακριβώς μας έχει συνηθίσει, αιχμηρός εκεί που πρέπει, περιεκτικός και ενωτικός. Για αυτό και εισέπραξε το πιο θερμό χειροκρότημα από τους Κεφαλλονίτες της Αθήνας που έτσι κι αλλιώς τον γνωρίζουν οι περισσότεροι προσωπικά.

Αξίζει να τονίσουμε πως στην συγκέντρωση έδωσαν το παρόν η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ο πρώην Υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος, κάτι που αποδεικνύει ότι η Κεφαλονιά βρίσκεται πολύ ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Η σημερινή συγκέντρωση των συμπατριωτών μας στην Αθήνα απέδειξε ότι, όποια και αν είναι τα δημοσκοπικά ευρήματα, ο αυριανός βουλευτής των νησιών μας είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα προέρχεται από το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

Αυτό, άλλωστε, ακούγεται με σιγουριά πλέον από χιλιάδες χείλη συμπατριωτών μας και στο νησί μας.

Όλοι μαζί λοιπόν για μία μεγάλη νίκη.

Όλοι μαζί να εκλέξουμε έναν βουλευτή που θα τιμά τα νησιά μας και την κοινωνία μας.

nea dhmokratia (9)

nea dhmokratia (1) nea dhmokratia (2) nea dhmokratia (3) nea dhmokratia (4) nea dhmokratia (5) nea dhmokratia (6) nea dhmokratia (7) nea dhmokratia (8) nea dhmokratia (10) nea dhmokratia (11) nea dhmokratia (12) nea dhmokratia (13) nea dhmokratia (14)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer