Αποκλειστικά στο e-kefalonia η Miss Lyk με όλες τις προβλέψεις των ζωδίων της εβδομάδας.
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Ζωδια
04/04/2011 | 12:56

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (4/4 – 10/4) Κριός (21/3-20/4)

 

Κριαράκια μου,

Θα έχετε καλή διάθεση και πολλή όρεξη για να λύσετε θέματα που σας απασχολούσαν μέχρι σήμερα. Για άλλη μια φορά η δυναμικότητά σας θα φέρει εις πέρας καταστάσεις και θέματα με τόσο «στρωτό» τρόπο που δεν θα το πιστεύετε ούτε εσείς. Δεν θα πάνε καθόλου άσχημα αυτήν την εβδομάδα τα ερωτικά σας, αρκεί να μην σας πιάσουν τα κυκλοθυμικά σας και τα βάλετε για άλλη μια φορά με το ταίρι σας. Αποφύγετε να κάνετε συζητήσεις για θέματα σχέσης και φροντίστε να περάσετε όσο το δυνατόν καλύτερα. Αν είστε ακόμα σε φάση αναζήτησης, μάλλον θα πρέπει να αλλάξετε λίγο το σκεπτικό σας και να μην κλείνεστε στον εαυτό σας, γιατί μόνο έτσι θα κάνετε και τη γνωριμία που θέλετε! Θα τα πάτε πολύ καλά στη δουλειά σας, παρά το γεγονός πως αυτήν την περίοδο θα έχετε καθυστερήσεις και κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω. Ο Ερμής από τις 30 θα είναι ανάδρομος και όλα θα είναι προσωρινά. Μη γκρινιάζετε και προσπαθήστε ό,τι υποχρεώσεις έχετε να τις ξεφορτωθείτε από πάνω σας, όσο το δυνατόν γρηγορότερα… Τα οικονομικά σας δεν θα είναι άσχημα αυτήν την περίοδο παρόλο που έχετε πολλά έξοδα. Να ξέρετε πως όλα θα τα τακτοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (4/4 – 10/4) Ταύρος (21/4-20/5)

 

Ταυράκια μου,

Οι καθυστερήσεις που θα φέρει ο Ερμής -ανάδρομος από τις 30- δεν πρέπει να σας αγχώνουν καθόλου, γιατί φαίνεται να έχετε προετοιμάσει πολύ καλά το πεδίο. Άλλωστε, να περιμένετε εξαιρετικές επιρροές από τους πλανήτες, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά σε κάποιες υποχρεώσεις που έχετε από παλιά. Φροντίστε να μην τα βλέπετε όλα… «μαύρα»: οι ευκαιρίες είναι πάντα κοντά σας! Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας θα σας κάνει να νιώσετε έντονο το αίσθημα να τακτοποιήσετε άμεσα κάποια θέματα που σας απασχολούν στη σχέση σας. Θα μπορέσετε να περάσετε πολύ καλά με το ταίρι σας, αν αφήσετε επιτέλους τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σας να βγουν στην επιφάνεια… Και αν είστε ακόμα παρέα με τη μοναξιά, έφτασε μία νέα, πολλά υποσχόμενη περίοδος για εσάς! Πολύ σύντομα θα βρείτε το ταίρι που ψάχνετε εδώ και καιρό… Θα έχετε πολλές υποχρεώσεις και δυστυχώς θα προσπαθήσετε πάλι να λύσετε θέματα που υποτίθεται πως θεωρούνταν λυμένα. Αποφύγετε να εκνευριστείτε, γιατί ξέρετε πως αν κάτσετε κάτω και δουλέψετε, όλα μπορείτε να τα τελειώσετε πολύ γρήγορα… Μην πάρετε αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον της δουλειάς σας, αυτήν την περίοδο. Τα οικονομικά σας αρχίζουν σιγά-σιγά και έχουν κάποια ισορροπία, άσχετα αν εσείς δεν το βλέπετε ακόμη γιατί τα έξοδα είναι πάρα πολλά.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (4/4 – 10/4) Δίδυμοι (21/5-21/6)

 

Διδυμάκια μου,

Με το ξεκίνημα της εβδομάδας θα έχετε μπόλικη ενέργεια και φαντασία για να λύσετε θέματα που σας απασχολούν. Ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, από τις 30 θα είναι ανάδρομος, οπότε φρόντισε να μη σας πτοήσουν κάποιες μικρές καθυστερήσεις που μπορεί να έχετε. Ψηλά το κεφάλι και όλα θα πάνε εξαιρετικά! Κάποια ερωτηματικά θα σας βασανίζουν και αυτήν την εβδομάδα σε σχέση με τη συμπεριφορά που έχει το ταίρι σας. Και αν ακόμη ψάχνεστε, μη σταματήσετε την αναζήτηση, γιατί σας βεβαιώνω πως είστε πολύ κοντά στην καινούργια! Οι υποχρεώσεις και πάλι θα είναι πάρα πολλές κι εσείς μάλλον θα «πνίγεστε» στο γνωστό άγχος σας. Προσπαθήστε να βάλετε προτεραιότητες, ώστε να νιώσετε καλύτερα ψυχικά και να βρείτε τις καλύτερες λύσεις που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Στα οικονομικά ο ανάδρομος Ερμής σας υπενθυμίζει να δείτε την τσέπη σας με μεγαλύτερη σοβαρότητα. Κάτι έξοδα και αλλαγές που θέλετε να κάνετε, αφήστε τα καλύτερα για αργότερα, γατί τώρα μόνο πρόβλημα θα σας φέρουν.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (4/4 – 10/4) Καρκίνος (22/6-22/7)

 

Καρκινάκια μου,

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα σας παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Ο Ερμής από τις 30 ξεκινάει να είναι ανάδρομος και, ως γνωστόν, θα έχετε τις αναμενόμενες καθυστερήσεις. Από την άλλη, η Νέα Σελήνη στις 4 στον Κριό θα σας χαρίσει πολλή όρεξη και καλή διάθεση προκειμένου να τακτοποιήσετε ζητήματα που σας προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Φροντίστε όμως να ξεκουράζεστε περισσότερο…Διαθέτετε συναισθηματισμό και ξέρετε να ελιχθείτε όπου χρειάζεται. Μην αφήνετε λοιπόν να διαιωνίζονται καταστάσεις στη σχέση σας που σας απομακρύνουν από το ταίρι σας. Και αν ακόμη δεν έχετε βρει ταίρι, μην παρατάτε τα πράγματα στη μοίρα τους. Κινηθείτε όπως ξέρετε και θα βρείτε αυτό που θέλετε πολύ εύκολα. Αυτήν την περίοδο δεν θα έχετε πολύ καλή συνεργασία στη δουλειά σας και θα καθυστερούν και κάποια καινούργια ξεκινήματα. Προτάσεις που θα σας κάνουν, πρέπει να τις μελετήσετε καλά, γιατί μπορεί να μην είναι έτσι τα πράγματα όπως ακούγονται. Έχετε πολλές εκκρεμότητες που πρέπει πρώτα να τακτοποιήσετε και μετά να ασχοληθείτε με άλλα θέματα.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (4/4 – 10/4) Λέων (23/7-23/8)

 

Λιονταράκια μου,

Ο Ερμής από τις 30 θα είναι ανάδρομος και θα σας δημιουργήσει έντονο άγχος για κάποιες υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχετε από παλιά. Ο δυναμισμός σας θα είναι στα ύψη του και θα είσαστε σε πλήρη ετοιμότητα για τα πάντα. Η Νέα Σελήνη στις 4 στον Κριό θα σας δώσει τις καλύτερες επιρροές της, γι αυτό πραγματοποιήστε τα σχέδιά σας και θα δείτε πως όλα θα πάνε πολύ καλά! Η καλή σας διάθεση και ο ερωτισμός σας, σας δίνουν όλα τα φόντα για να περάσετε πολύ καλά με το ταίρι σας. Μη σκέφτεστε καταστάσεις που μπορεί να σας είχαν στεναχωρήσει. Βάλτε καινούργιες βάσεις στη σχέση σας, κάντε τις προτάσεις σας για να περάσετε ωφέλιμο χρόνο μαζί και όλα θα πάνε πολύ καλά. Για εσάς που ακόμη δεν έχετε βρει το ταίρι σας, να ξέρετε πως η τύχη είναι με το μέρος σας και αργά ή γρήγορα θα φέρει αυτό που περιμένετε! Στα επαγγελματικά θα να έχετε καθυστερήσεις που δεν τις περιμένετε. Αποφύγετε να εκνευρίζεστε και προπάντων να μην τα βάζετε με τους συνεργάτες σας. Όλα αυτά είναι προσωρινά και σας διαβεβαιώνω πως η επιτυχία στη δουλειά σας είναι πολύ κοντά σας. Στα οικονομικά θα έχετε έντονα στο μυαλό σας αυτήν την εβδομάδα τις υποχρεώσεις που έχετε στα οικονομικά και σας αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (4/4 – 10/4) Παρθένος (24/8-22/9)

 

Παρθένοι μου,

Η εβδομάδα σας θα πάει πολύ καλά, δίνοντάς σας την άνεση να τακτοποιήσετε με όρεξη κάποια λάθη που έχουν γίνει μέχρι σήμερα. Να ξέρετε πως πρέπει να βάλετε ένα πρόγραμμα, γιατί με τον Ερμής ανάδρομο θα υπάρξουν αναβολές και καθυστερήσεις…Για άλλη μία φορά και αυτήν την εβδομάδα θα καταπλήξετε το ταίρι σας με τον ερωτισμό και την καλή συμπεριφορά σας! Αποφύγετε να κάνετε συζητήσεις που μπορεί να φέρουν λογομαχίες και να χαλάσουν αυτό το ωραίο κλίμα που έχετε δημιουργήσει. Και αν είστε ακόμη μόνοι ή μόνες, νομίζω πως έφτασε ο καιρός να βρείτε αυτό που ψάχνετε και μάλιστα πολύ γρήγορα! Στα επαγγελματικά σας, θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες και προτάσεις που πρέπει να δείτε με ιδιαίτερη σοβαρότητα, γιατί θα είναι συμφέρουσες. Όλα πάνε πολύ καλά, οπότε προσπαθήστε να διώξετε τις ανασφάλειες για τη δουλειά σας, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσετε να αποδώσετε τα μέγιστα. Τα οικονομικά σας δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φροντίστε να κάνετε σωστή διαχείριση, αν θέλετε να βγείτε από το αδιέξοδο που είσαστε αυτήν την περίοδο.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (4/4 – 10/4) Ζυγός (23/9-22/10)

 

Ζυγοί μου,

Η εβδομάδα σας θα ξεκινήσει καλά, θα  ξεπεράσετε πολλά προβλήματα και Θα σας παρουσιαστούν κάποιες καθυστερήσεις, εξαιτίας του ανάδρομου από τις 30 Ερμή, αλλά θα είναι τελείως προσωρινές… Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα αυτήν την εβδομάδα στη σχέση σας, αρκεί βέβαια να μην ξεχνάτε πως μπαίνετε σε περίοδο ανάδρομου Ερμή… Όπως καταλαβαίνετε, αποφεύγετε πάραυτα καυγάδες και συζητήσεις που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις με το ταίρι σας! Αν πάλι δεν έχετε κάποια σχέση, μάθετε πως τώρα θα σας παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για να κάνετε τη γνωριμία που θέλετε! Συνέχισε στους ρυθμούς που έχετε στη δουλειά σας, χωρίς να επηρεαστείτε από συζητήσεις που μπορεί να γίνουν με συνεργάτες σας. Ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε και τι στόχους έχετε θέσει, οπότε να ξέρετε πως θα μπορείτε όλα να τα πετύχετε με μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά σας αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να κάνετε κινήσεις για να αυξήσετε τα έσοδά σας, ενώ βρίσκεστε σε περίοδο που πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (4/4 – 10/4) Σκορπιός (23/10-22/11)

 

Σκορπίοι μου,

Ο δυναμισμός και η ενέργεια που θα έχετε αυτήν την εβδομάδα θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε πολλά προβλήματα που έχετε εδώ και καιρό. Μόνο να ξέρετε πως ο Ερμής από τις 30 θα είναι ανάδρομος, οπότε να περιμένετε τις προβλεπόμενες καθυστερήσεις…Η σχέση σας είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα, αν κάτσετε επιτέλους και μιλήσετε με το ταίρι σας για το πως βλέπετε μερικές καταστάσεις. Ξέρετε, είναι πολύ άσχημο να αφήνετε πρόσωπα για τα οποία νοιάζεστε να ζουν στην ανασφάλεια και την αβεβαιότητα. Και αν δεν έχετε ταίρι, η μοναξιά σας τώρα θα πάρει τέλος. Ευχάριστες εκπλήξεις σας περιμένουν πολύ γρήγορα! Στα επαγγελματικά σας θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις που θα σας φέρουν κάποιες αναστατώσεις. Να ξέρετε πως η περίοδος είναι πολύ θετική και ό,τι κάνετε θα έχει μεγάλη επιτυχία! Φροντίστε να τακτοποιήσετε γραφειοκρατικά θέματα. Στα οικονομικά σας, πρέπει να κάνετε προγραμματισμό για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις πολλές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν. Αποφύγετε να κάνετε οικονομικές συναλλαγές και έξοδα.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (4/4 – 10/4) Τοξότης (23/11-21/12)

 

Τοξότες μου,

Θα έχετε πολλή όρεξη να κάνετε πράγματα που πριν σας κούραζαν, αλλά και κάποιες καθυστερήσεις θα σας νευριάζουν αρκετά. Μην ανησυχείτε, αναμενόμενο είναι, καθώς από τις 30 ο Ερμής θα είναι ανάδρομος. Οι ιδέες που θα έχετε θα είναι μοναδικές, ενώ θα μπορείτε να θέσετε στόχους για το μέλλον σας. Αποφύγετε να κάνετε συζητήσεις με το ταίρι σας αυτήν την περίοδο, γιατί μάλλον θα έρθετε σε αντιπαράθεση. Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς ανεβάζει τον ερωτισμό σας οπότε φροντίστε να βγάλετε το πάθος και το ρομαντισμό σας για να περάσετε πολύ καλά στην σχέση σας. Έχετε άλλωστε ανάγκη και οι δύο να περάσετε χαλαρές στιγμές! Μια νέα περίοδος ξεκινά για εσάς που ακόμη δεν έχετε ταίρι και να ξέρετε ότι είναι στο χέρι σας να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Στα επαγγελματικά σας αποφύγετε να κάνετε καινούργιες συνεργασίες που θα σας οδηγήσουν σε προβλήματα. Στα οικονομικά σας, αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που έχετε και ειδικότερα σε θέματα νόμου.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (4/4 – 10/4) Αιγόκερως (22/12-19/1)

 

Αιγοκεροί μου,

Αυτή την εβδομάδα φροντίστε να βάλετε σε μια σειρά τα θέματα που σας απασχολούν, γιατί τον τελευταίο καιρό με τις πολλές υποχρεώσεις έχετε αγχωθεί αρκετά. Η διάθεσή σας θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλετε να περνάτε πολλές ώρες με το ταίρι σας. Έφτασε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσετε πολλά θέματα στη σχέση σας και η πορεία της θα είναι ξεκάθαρη. Κάποια μικρή απόδραση με το ταίρι σας θα σας έκανε πολύ καλό… Εσείς που ακόμη δεν έχετε βρει το ταίρι σας, πρέπει να κινηθείτε άμεσα για να κάνετε τη γνωριμία που θέλετε! Θα έχετε αρκετές υποχρεώσεις και πολλή δουλειά αυτήν την εβδομάδα. Θα σας κάνουν κάποιες προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Η συμβουλή μου είναι να σκεφτείτε καλά πριν απαντήσετε, γιατί τα πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως νομίζετε. Στα οικονομικά σας, αυτήν την περίοδο θα γίνουν συζητήσεις ή προτάσεις για να μπορέσετε να αυξήσετε τα έσοδά σας. Δείτε με σοβαρότητα μερικές καταστάσεις για να μπορέσετε να τα πάτε καλά στο μέλλον…

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (4/4 – 10/4) Υδροχόος (20/1-19/2)

 

Υδροχόοι μου,

Οι ευκαιρίες που θα έχετε αυτήν την εβδομάδα θα είναι πάρα πολλές. Πρέπει να κινηθείτε πολύ γρήγορα και έξυπνα για να μπορέσετε να φτάσετε στην επιτυχία γρηγορότερα. Κάποια θέματα που θα καθυστερήσουν μη σας ανησυχήσουν, γιατί ο Ερμής από τις 30 θα είναι ανάδρομος και θα είναι τελείως προσωρινές…Οι εξελίξεις που θα έχετε στη σχέση σας θα είναι πολύ καλές. Μην ξεχνάτε πως ο ανάδρομος Ερμής σας… «φωνάζει» να αποφύγετε να κάνετε πολλές συζητήσεις για θέματα που σας απασχολούν, γιατί δεν θα μπορείτε να συνεννοηθείτε με το ταίρι σας στο βαθμό που θα θέλατε. Μια καινούργια γνωριμία, σε εσάς που κάνετε παρέα ακόμα με τη μοναξιά, θα φέρει νέα πνοή και θα δώσει ένα ευχάριστο χρώμα στην καθημερινότητά σας! Θα δεχτείτε προτάσεις στη δουλειά σας που πρέπει να εξετάσετε αν είναι συμφέρουσες πριν απαντήσετε. Έχετε μπει σε πολύ καλούς ρυθμούς και θα μπορέσετε να υλοποιήσετε τους στόχους που έχετε βάλει εδώ και πολύ καιρό. Υπογραφή συμβολαίων και γραφειοκρατικά καλύτερα να τα αφήσετε για αργότερα. Στα οικονομικά σας αυτήν την εβδομάδα προσέξτε λίγο, γιατί θα παρασυρθείτε σε παραπάνω έξοδα και άσκοπες αγορές…

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (4/4 – 10/4) Ιχθείς (20/2-20/3)

 

Ψαράκια μου,

Αυτήν την εβδομάδα πρέπει να χαλαρώσετε να ρίξετε τους τόνους και προπάντων να μην τα βάζετε με άτομα που δεν φταίνε…  Η σχέση σας θα μπορέσει να πάει καλύτερα, αν δείξετε μεγαλύτερη διαλλακτικότητα και αλλάξετε κάποιες απόψεις. Η Αφροδίτη θα βάλει το… μαγικό της «χέρι» και θα σας επηρεάσει θετικά! Περάστε χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σας, ώστε να φέρετε την ηρεμία και την ευτυχία στη σχέση σας που μάλλον λείπει το τελευταίο διάστημα… Και εσείς που μιλάτε ακόμη με τη μοναξιά σας, να ξέρετε πως μπαίνετε σε ευνοϊκή περίοδο που θα κάνετε νέα σχέση, έτσι ακριβώς όπως την θέλατε! Θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στη δουλειά σας και παρατηρώντας τα πως είναι στάσιμα, εκνευρίζεστε αρκετά. Φροντίστε να κινηθείτε με ψυχραιμία, να μιλήσετε με τους συνεργάτες σσς και θα καταφέρετε αυτά που θέλετε. Στα οικονομικά σας, θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περιμένατε. Να ξέρετε πως είστε σε περίοδο που τα οικονομικά σας αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά μην κάνετε πολλά έξοδα που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer