Αγαπημένοι μου φίλοι, εχετε μπει σε περίοδο που οι θετικές αλλαγές σας προκαλούν συνεχείς εκπλήξεις, ενώ πολλές καταστάσεις στη ζωή σας πηγαίνουν όλο και καλύτερα! Χρειάζεται, να έχετε, περισσότερη ψυχραιμία και λιγότερο άγχος.
Τα ζώδια της εβδομάδας απο τη Miss Lyk
Ζωδια
11/04/2011 | 13:51

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (11/4 – 17/4) Κριός (21/3-20/4)

 

Κριαράκια μου,

Είστε σε μία γενικότερη αναταραχή για να μπορέσετε να βάλετε σε σειρά διάφορα θέματα που μέχρι τώρα είναι στάσιμα. Λογικό είναι, αφού ο ανάδρομος Ερμής «ξέρει» πολύ καλά πως να σας… «φορτίζει» και να προσθέτει εκνευρισμό και ένταση στην καθημερινότητά σας. Φροντίστε να ηρεμήσετε και να σκέφτεστε ήρεμα την επόμενή σας κίνηση, γιατί τα πράγματα τα έχετε όντως φέρει σε πολύ καλό σημείο! Στην σχέση σας υπάρχει στασιμότητα  αυτήν την περίοδο. Με τον έντονο ερωτισμό και τις δραστηριότητες που έχετε, θέλετε να είστε πάντα σε κίνηση. Μην κάθεστε λοιπόν, κάντε τις προτάσεις σας στο ταίρι σας και σας βεβαιώνω πως θα περάσετε όπως θέλετε. Και αν ακόμα δεν έχετε βρει το ταίρι που θα σας κάνει να περνάτε καλά, μην κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα, γιατί πολύ σύντομα θα έρθει και η καινούργια γνωριμία! Στη δουλειά σας τα καταφέρνετε μια χαρά. Μειώστε το άγχος γιατί οι δραστηριότητές σας θα είναι πάρα πολλές αυτήν την εβδομάδα και προπάντων αποφύγετε να μεταφέρετε την υπερέντασή σας στους συνεργάτες σας. Τα οικονομικά σας είναι σε καλό επίπεδο, αλλά αυτήν την εβδομάδα θα μπείτε σε πολλά έξοδα, θέλετε δε θέλετε. Φροντίστε να κινηθείτε με αρκετή σύνεση, ώστε να μη βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (11/4 – 17/4) Ταύρος (21/4-20/5)

 

 

Ταυράκια μου,

Με τον Ερμή ανάδρομο, δυστυχώς δεν θα έχετε όλες τις ευκαιρίες που θα θέλατε για να τακτοποιήσετε καταστάσεις που μέχρι τώρα μπορεί να σας μπέρδευαν ή να σας έριχναν ψυχικά. Τα όπλα σας είναι και πάλι η επαυξημένη κοινωνικότητά σας, καθώς και οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνετε και θα δείτε πως θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα! Στη σχέση σας αυτήν την περίοδο θα τα πάτε αρκετά καλά, αλλά πρέπει να αρχίσετε να εξωτερικεύεστε λίγο περισσότερο στο ταίρι σας, ώστε να καταλάβει και εκείνο τι νιώθετε. Και επιτέλους, κάντε κάτι πρωτοποριακό το Σαββατοκύριακο που θα σας κάνει να περάσετε καλά… Και αν ακόμα μιλάτε με τη μοναξιά φροντίστε να περάσετε όσο καλύτερα γίνεται και σας βεβαιώνω πως τα καλύτερα έρχονται! Στην δουλεία σας θα κυλήσει αρκετά ομαλά η εβδομάδα. Μην έχετε ανασφάλειες. Μπορείτε και ξεπερνάτε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες καλύτερα να τα αφήσετε για αργότερα. Στα οικονομικά, οι υποχρεώσεις που έχετε είναι πολλές και δυστυχώς πρέπει να τις καλύψετε άμεσα. Αποφύγετε να κάνετε περιττά έξοδα… 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (11/4 – 17/4) Δίδυμοι (21/5-21/6)

 

 

 

Διδυμάκια μου,

Προβλέπεται μία εβδομάδα με πάρα πολλές υποχρεώσεις και αρκετό τρέξιμο. Θα βγουν στην επιφάνεια θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και ζητήματα ακινήτων, που θα σας απασχολήσουν αρκετά. Μην ξεχνάτε πως ο Ερμής είναι ανάδρομος και σας… «φωνάζει» να το σκεφτείτε πολύ καλά προτού κάνετε καμία βιαστική κίνηση! Η σχέση σας θα είναι καλή αυτήν την περίοδο, αλλά θα μπορέσετε να την κάνετε καλύτερη αν ηρεμήσετε από το άγχος της καθημερινότητας και δείξετε λίγο περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σας, ώστε να περάσετε πολύ καλά και οι δύο… Και αν ακόμα ψάχνεστε και δεν έχετε βρει κάποιο ταίρι που θα σας γεμίζει ψυχικά, μη χάνετε το κουράγιο σας, θα έρθει και η καινούργια γνωριμία! Μπορείτε και ανταπεξέρχεστε σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει στη δουλειά σας με την τόση δυναμικότητα που έχετε. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις, αλλά σας συμβουλεύω να μην εκνευριστείτε αυτήν την περίοδο, γιατί όλα θα είναι τελείως προσωρινά. Τα οικονομικά σας αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά από τις τόσες πολλές υποχρεώσεις που έχετε, δεν μπορείτε να το καταλάβετε ακόμα. Αποφύγετε να κάνετε πολλά έξοδα αυτήν την περίοδο.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (11/4 – 17/4) Καρκίνος (22/6-22/7)

 

 

 

Καρκινάκια μου,

Σας υποδέχεται μία περίοδος με πάρα πολλές εναλλαγές, αλλά και καθυστερήσεις, εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή. Μπορείτε να αναδιοργανώσετε πολλά από αυτά που μέχρι τώρα μπορεί να προκαλούσαν στασιμότητα στην καθημερινότητά σας και σας νευρίαζαν. Να ξέρετς πως, ο δυναμισμός που θα σας διακρίνει αυτήν την περίοδο θα σας κάνει να πάρετε ριζικές αποφάσεις για την ζωή σας! Το ξέρετε πως θα μπορέσετε να περάσετε πολύ καλές στιγμές με το ταίρι σας αν του εξωτερικεύσετε ακόμα περισσότερο τα αισθήματά σας, οπότε μην καθυστερείτε… Και αν ακόμα έχετε παρέα τη μοναξιά, σας λέω να μην κάτσετε καθόλου: κινηθείτε όπως ξέρετε, βγείτε, διασκεδάστε και με σύμμαχους την Αφροδίτη και τον Άρη θα κάνετε την καλύτερη γνωριμία, εκεί που δεν θα το περιμένετε. Οι πλανήτες σας προειδοποιούν από την αρχή της εβδομάδας να ρίξετε τους τόνους και να μην αρπάζεστε με το παραμικρό, προκειμένου να αποφύγετε ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σας. Στα οικονομικά, μην προκαλείστε από αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπείτε σε έξοδα άσκοπα. Αντίθετα, προσπαθήστε να περάσετε όσο το δυνατόν πιο συνετά…

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (11/4 – 17/4) Λέων (23/7-23/8)

 

 

 

Λιονταράκια μου,

Η τύχη είναι με το μέρος σας αυτήν την περίοδο, καθώς έχετε τους πλανήτες στο πλευρό σας σε οποιαδήποτε δυσκολία κι αν προκύψει! Κινείστε με πολύ δυναμικό τρόπο και έτσι όπως έχετε θέσει μερικά πράγματα, θα έχετε σύντομα θετικές εξελίξεις. Δείξτε λίγο περισσότερο υπομονή σε κάποιες καθυστερήσεις που μπορεί να έχετε. Η σχέση σας θα μπορέσει να πάει καλά, αν δεν αναφερθείτε σε θέματα προβληματικά που έχουν περάσει και σας στεναχωρούν αμφότερους… Κάντε ένα νέο ξεκίνημα και σας βεβαιώνω πως θα περάσετε υπέροχα! Και αν ακόμα είστε στο ψάξιμο, φροντίστε να περνάτε τις ώρες σας με δικά σας άτομα και να κάνετε πιο όμορφες τις στιγμές σας και αν κινηθείτε ανάλογα, θα κάνετε και τη γνωριμία που θέλετε…Πολλά θέματα δουλειάς θα είναι σε στασιμότητα, αλλά όλα θα είναι πολύ προσωρινά. Καινούργια ξεκινήματα και αλλαγές δεν ευνοούνται. Στα οικονομικά δεν είναι περίοδος για έξοδα και άσκοπες αγορές. Προς το τέλος της εβδομάδας αποφύγετε τις οικονομικές συναλλαγές…

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (11/4 – 17/4) Παρθένος (24/8-22/9)

 

 

 

 

Παρθένοι μου,

Ήρθε μία μοναδική για εσάς περίοδος, κατά την οποία μπορείτε όντως να καταφέρετε πάρα πολλά! Αποφύγετε να κάνετε βιαστικές κινήσεις, γιατί ως γνωστόν ο Ερμής είναι ανάδρομος και φέρνει μερικά μικροπροβληματάκια και προσέξτε προς το τέλος της εβδομάδας να μην πείτε λόγια σε αγαπημένα άτομα και τσακωθείτε…Η σχέση σας θα πάει αρκετά καλά και θα έχετε κάποιες εκπλήξεις από το ταίρι σας, που θα σας δώσουν μεγάλη χαρά. Και αν ακόμα δεν έχετε βρει το ταίρι που θα σας δώσει την ευτυχία που ζητάτε, σας λέω πως αυτές οι μέρες προσφέρονται για να κάνετε τη γνωριμία που θέλετε! Οι συνθήκες στη δουλειά σας θα είναι καλές, αρκεί να κάνετε σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχετε και να διευθετήσετε ό,τι είναι σε στασιμότητα. Θα σας κάνουν προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα, αλλά καλύτερα όλα αυτά να τα αφήσετε για αργότερα. Τα οικονομικά δεν είναι στο σημείο που σας ευχαριστούν. Αυτήν την περίοδο θα πρέπει να κινηθείτε με πολύ προγραμματισμό, γιατί οι υποχρεώσεις που έχετε είναι πολλές…

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (11/4 – 17/4) Ζυγός (23/9-22/10)

 

Ζυγοί μου,

Οι εξελίξεις γύρω σας είναι πολύ γρήγορες και πρέπει να ανασκουμπωθείτε για να μπορέσετε να βγάλετε πολλά θέματα εις πέρας. Η γοητεία σας και αυτήν την περίοδο θα… καταπλήξει! Δώστε περισσότερη σημασία στο ταίρι σας και αποφύγετε να κάνετε συζητήσεις που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις μαζί του… Και αν ακόμα δεν υπάρχει τίποτα στην ζωή σας, φροντίστε να περνάτε όσο καλύτερα μπορείτε και σας βεβαιώνω πως ξημερώνουν πολύ καλύτερες μέρες! Η εβδομάδα σας θα κυλήσει αρκετά ήρεμα στη δουλειά σας, παρόλο που εσείς δεν ηρεμείτε με τίποτα και πάντα θέλετε να υλοποιείτε τις ιδέες που έχετε στο μυαλό σας. Θα σας συμβούλευα αυτήν την περίοδο να τακτοποιήσετε κάποια θέματα που έχετε αφήσει πίσω εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σας θα πάνε αρκετά καλά, αλλά αυτήν την εβδομάδα καλό θα είναι να συγκρατηθείτε λίγο, γιατί θα βγείτε πολύ έξω από τον προϋπολογισμό σας.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (11/4 – 17/4) Σκορπιός (23/10-22/11)

 

Σκορπίοι μου,

Εσείς μπορείτε να θέλετε να κάνετε κινήσεις σε διάφορους τομείς της ζωής σας που σας προβληματίζουν!Να περιμένετε λοιπόν πολλές καθυστερήσεις, αλλά και ενδεχομένως κάποια προβλήματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, τα οποία θα σας συνιστούσα να τα αντιμετωπίσετε με διαλλακτικότητα και υπομονή..Μπορείτε αυτήν την περίοδο να κάνετε πολλές κινήσεις για να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας. Και αν ακόμα είστε αγκαλιά με τη μοναξιά, να ξέρετε πως θα τη διώξετε γρήγορα με τη βοήθεια της Αφροδίτης! Καλό θα είναι να έχετε προετοιμαστεί για να αποφύγετε τις παγίδες σε ενδεχόμενες αλλαγές, που ίσως προκύψουν στη δουλειά σας. Κινηθείτε με πρόγραμμα, χωρίς να ανακοινώσετε τα σχέδια που έχετε και σας βεβαιώνω πως όλα θα πάνε μια χαρά! Τακτοποιήστε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου που έχουν σχέση με τα οικονομικά σας και σας προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (11/4 – 17/4) Τοξότης (23/11-21/12)

 

Τοξότες μου,

Πολλές ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε τα περισσότερα σχέδιά σας, έρχονται στο δρόμο σου αυτήν την εβδομάδα! Είτε έχετε σχέση είτε δεν έχετε, η περίοδος είναι πολύ θετική για να μπορέσετε να κάνετε τις αλλαγές σας. Στα μέσα της εβδομάδας, καλό θα είναι να κρατήσετε ουδέτερη στάση σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν σχετικά με κάποια αλλαγή. Εσείς, κινηθείτε με πολύ προγραμματισμό και σας βεβαιώνω πως θα τα πάτε πολύ καλά στη δουλειά σας! Τα οικονομικά θέματα που καθυστερούν και σας έχουν κουράσει, να ξέρετε πως τώρα θα αρχίσουν να παίρνουν το δρόμο τους. Επίσης, αποφύγετε να κάνετε οικονομικές συναλλαγές στα μέσα της εβδομάδας.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (11/4 – 17/4) Αιγόκερως (22/12-19/1)

 

 

 

Αιγοκεροί μου,

Έρχεται μια περίοδος, κατά την οποία θα συμβούν πολλά γεγονότα, που ίσως σας κάνουν να νιώσετε κάπως άβολα. Μην κινηθείτε με παρορμητικότητα και προπάντων μην πείτε λόγια που μπορεί να σας φέρουν σε αντιπαραθέσεις με δικά σας άτομα. Περάστε χαλαρά και θα δείτε πως όλα θα πάνε μια χαρά! Η σχέση σας θα πάει αρκετά καλά. Αν ακόμα δεν έχετε βρει κάποιο ταίρι, μην κάθεστε με σταυρωμένα τα χέρια: οι πλανήτες είναι με το μέρος σας, ώστε να βρείτε αυτό που θέλετε και να περάσετε πολύ όμορφα! Ό,τι και να κάνετε στο χώρο της δουλειάς σας, πρέπει να κινηθείτε με απόλυτη μυστικότητα αλλά και σοβαρότητα. Μην παρασυρθείτε από «δήθεν» άτομα, γιατί θα πέσετε σε παγίδες και δεν θα το θέλετε με τίποτα κάτι τέτοιο. Στα οικονομικά έχετε μπει σε μια περίοδο που τα έξοδά σας δεν θα είναι πάρα πολλά. Αν κινηθείτε με σύνεση, χωρίς να σας πιάνουν οι παρορμητισμοί σας, θα τα καταφέρετε όλα τέλεια!

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (11/4 – 17/4) Υδροχόος (20/1-19/2)

 

 

Υδροχόοι μου,

Έχετε μπει σε περίοδο, κατά την οποία οι αλλαγές γύρω σας είναι πάρα πολλές και οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιάζονται θα σας εκπλήττουν ευχάριστα! Κινηθείτε με πολύ προγραμματισμό. Πρέπει να καταλάβετε πως έφτασε ο καιρός που πρέπει να δείτε λίγο και τα δικά σας «θέλω», ώστε να μπορέσετε και εσείς κάποια στιγμή να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας…Πρέπει αυτήν την περίοδο να αφήσετε την ονειροπόληση και να δείτε μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά. Ξεκαθαρίστε τι είναι αυτά που ζητάτε από το ταίρι σας και δείτε κάποια στιγμή τις δικές σας ανάγκες, ώστε να περνάτε κι εσείς καλά… Και αν ακόμα ψάχνεστε και δεν έχετε βρει το ταίρι που θα σας κάνει να νιώθετε καλά, μη χάνετε την ψυχραιμία σας και μην απομονώνεστε από τον κόσμο, γιατί έτσι δεν θα μπορέσετε να πετύχετε τίποτα…Στη δουλειά σας θα τα πάτε πολύ καλά. Θα μπορέσετε να ξεπεράσετε πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα, αλλά πρέπει να κάνετε κινήσεις μετρημένες. Καινούργια ξεκινήματα που θέλετε να κάνετε, αφήστε τα για αργότερα. Αποφύγετε να πάρετε οποιοδήποτε οικονομικό ρίσκο αυτήν την περίοδο, ενώ καλό θα είναι να χειριστείτε με σύνεση αγορές που μπορεί να προκύψουν στα μέσα της εβδομάδας.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (11/4 – 17/4) Ιχθείς (20/2-20/3)

 

 

Ψαράκια μου,

Έχετε μπει σε περίοδο που οι θετικές αλλαγές σας προκαλούν συνεχείς εκπλήξεις, ενώ πολλές καταστάσεις στη ζωή σας πηγαίνουν όλο και καλύτερα! Χρειάζεται, να έχετε, περισσότερη ψυχραιμία και λιγότερο άγχος στα διάφορα θέματα που θέλετε να τακτοποιήσετε. Θα μπορέσετε αυτήν την περίοδο να περάσετε καλά στη σχέση σας, αν ξεκαθαρίσετε πρώτα με το ταίρι σας κάποια θέματα που μάλλον έχουν σπείρει μέσα σας το μικρόβιο της… αμφιβολίας. Αν ακόμα δεν έχετε βρει στη ζωή σας το ταίρι που θα σας κάνει να περνάτε καλά, μην το βάζετε κάτω, περάστε τις ώρες σας όσο καλύτερα μπορείτε και σας βεβαιώνω πως πολύ γρήγορα θα κάνετε και τη γνωριμία που θέλετε! Αποφύγετε αυτήν την περίοδο να κλείσετε καινούργιες συμφωνίες και να αλλάξετε τυχόν «κακώς κείμενα», που αφορούν στη δουλειά σας. Έχετε φέρει τα πράγματα σε πολύ καλό σημείο, οπότε αυτήν την περίοδο αποφύγετε τις δημόσιες τοποθετήσεις σε θέματα, φροντίζοντας να διατηρήσετε όσο το δυνατόν πιο ουδέτερη στάση. Τα οικονομικά σας δεν είναι σε καλό επίπεδο και από τις πολλές υποχρεώσεις που έχετε δεν μπορείτε να χαρείτε τα έσοδα που ίσως έρθουν. Αποφύγετε να παρασυρθείτε σε πολλά έξοδα το Σαββατοκύριακο. 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer