Όλες οι προβλέψεις για αυτή την εβδομάδα αποκλειστικά στο e-kefalonia.
Τα ζώδια της εβδομάδας απο τη Miss Lyk
Ζωδια
28/03/2011 | 13:58

 

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (28/3 – 3/4)

  Kριαράκια μου,

Ήρθε η ώρα να λύσετε ζητήματα που ακόμη συνεχίζουν και σας προβληματίζουν. Στο χέρι σας είναι να τα βγάλετε όλα εις πέρας, μιας και όχι μόνο η διάθεσή σας θα είναι καλή, αλλά θα έχετε και ιδιαίτερα αυξημένη ενεργητικότητα. Φρόντιστε το Σαββατοκύριακο που θα έρθει να ξεκουραστείτε, γιατί νιώθετε αρκετή εξάντληση από το πολύ τρέξιμο. Στον ερωτικό τομέα μπορείτε αυτήν την περίοδο να θέσετε όλα τα προβληματικά θέματα που αφορούν στη σχέση σας επί τάπητος, να τα συζητήσετε με το ταίρι σας και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που θα σας ικανοποιήσει αμφότερους. Αν βρίσκεστε σε φάση αναζήτησης,Θα έχετε αυξημένη κοινωνικότητα και σίγουρα κάπου εκεί έξω θα σας περιμένει το ταίρι που θα σας δώσει την ευτυχία που περιμένετε…Στη δουλειά σας, παρόλο που έχετε αρκετό φόρτο εργασίας, τα καταφέρνετε όλα πολύ καλά. Αυτήν την περίοδο μπορείτε να ξεκαθαρίσετε πολλά θέματα που μπορεί να σας φέρνουν πίσω στην πορεία των σχεδίων σας. Στα οικονομικά, φροντίστε να κάνετε πολύ καλό προγραμματισμό για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε και μην κάνετε καθόλου έξοδα που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

  Ταυράκια μου,

Η εβδομάδα σας θα είναι αρκετά καλή και θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε πολλά θέματα που μέχρι τώρα σας προβληματίζουν. Θα δείτε πολλές προβληματικές καταστάσεις που δεν προχωρούσαν να βρίσκουν επιτέλους συμφέρουσες για εσάς λύσεις, ενώ θα έχετε ιδιαίτερα καλές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τους στόχους σας! Στον ερωτικό τομέα φροντίστε να κάνετε κινήσεις που θα κάνουν το ταίρι σας ευτυχισμένο. Αν ακόμη δεν έχετε βρει κάτι στη ζωή σας που να σας ευχαριστεί, οι πλανήτες συνεχίζουν να σας στέλνουν τις θετικές τους επιρροές, ώστε να μπορέσετε να κάνετε τη γνωριμία που θέλετε! Τώρα μερικά θέματα που βλέπετε να καθυστερούν στη δουλειά σας φροντίστε να μη σας νευριάζουν, γιατί τώρα ήρθε η περίοδος που πολλά στάσιμα πράγματα και υποθέσεις θα πάρουν το δρόμο τους και θα βρείτε τις κατάλληλες λύσεις. Τα οικονομικά σας αυτήν την εβδομάδα θα έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να προσέχετε να μην παρασυρθείτε σε έξοδα, γιατί θα βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

 

  Διδυμάκια μου,

Κάποια σχέδια που έχετε μπορεί να καθυστερούν, αλλά δε χρειάζεται κι εσείς να το βάζετε κάτω, αφού μπορείτε πάντα και τα βγάζετε μια χαρά εις πέρας! Επίσης, καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας σε πιθανές αναταραχές και εντάσεις που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό περιβάλλον σας, γιατί την τελευταία στιγμή θα βρεθούν οι καλύτερες λύσεις…Στα αισθηματικά σας προσπαθήστε να δείτε τα βαθύτερα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει η σχέση σας, ώστε να μπορέσετε να τα ξεπεράσετε. Και αν ακόμη η μοναξιά επιμένει να υπάρχει στη ζωή σας, σας υπενθυμίζω πως δεν πρέπει να το βάλετε κάτω: έχετε όλα τα φόντα και με το θετικό πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας, θα κάνετε τη γνωριμία των ονείρων σας! Πάρα πολλές όμως υποχρεώσεις «ξεπετάγονται» από παντού στη δουλειά σας, με αποτέλεσμα να μην ξέρετε πως να τις προγραμματίσετε. Φροντίστε πάνω απ’ όλα να ηρεμήσετε και να βάλετε σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Πάντως, με ό,τι ασχοληθείτε αυτήν την εβδομάδα, θα έχετε την επιτυχία που θέλετε. Στα οικονομικά σας, οι υποχρεώσεις και τα έξοδα που έχετε την τελευταία περίοδο σας βγάζουν έξω από τον προϋπολογισμό σας. Το ευχάριστο είναι πως θα μπορέσετε να προγραμματίσετε το μπάτζετ σας, γεγονός που θα σας κάνει να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια.

  Καρκινάκια μου,

Αυτήν την εβδομάδα θα αρχίσετε να νιώθετε καλύτερα ψυχολογικά. Σε αυτό θα σας βοηθήσουν πρόσωπα του οικογενειακού και του φιλικού κύκλου σας, με τα οποία θα έχετε την επιθυμία να μιλήσετε για ό,τι σας απασχολεί. Τώρα είναι και η ευκαιρία σας να αρχίσετε να υλοποιείτε τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας! Τα αισθηματικά σας θα πάνε σε γενικές γραμμές πολύ καλά. Τώρα μπορείτε να ξεκαθαρίσετε με το ταίρι σας διάφορα θέματα, τα οποία μέχρι τώρα σας δημιουργούσαν πολλά ερωτηματικά. Αν ακόμη μιλάτε με τη μοναξιά και δεν υπάρχει τίποτα ενδιαφέρον στη ζωή σας, μην κλείνεστε στον εαυτό σας: τώρα με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης, θα κάνετε τη γνωριμία που θέλετε! Με την ευελιξία που διαθέτετε, μπορείτε να καταφέρετε πολλά στο χώρο της εργασίας σας. Αυτό θα γίνει και αυτήν την περίοδο. Αποφύγετε να κλείσετε συμφωνίες στις οποίες δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε, γιατί ήδη έχετε φορτωθεί με πάρα πολλά. Στα οικονομικά σας, παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε, γιατί θα σας φέρουν σημαντικά έσοδα στο μέλλον!

 

 

  Λιονταράκια μου,

Η διάθεσή σας αυτήν την εβδομάδα θα είναι πολύ καλή, ενώ θα προσπαθήσετε να κάνετε πολλά πράγματα στον επαγγελματικό αλλά και στον αισθηματικό σας τομέα. Μπορείτε αυτήν την εβδομάδα να αφεθείτε στις καταστάσεις που έρχονται, καθώς θα αποδειχθούν ιδιαίτερα θετικές. Το ταίρι σας μπορεί να σας δώσει πολλά, αρκεί να του δώσετε τις ευκαιρίες. Εσείς προσέξτε να μην αναλώνεστε σε διάφορα αλλά θέματα και παραμελείτε τη σχέση σας. Και αν δεν έχετε ακόμη στη ζωή σας κάποιο ταίρι, τώρα με την Αφροδίτη στους Ιχθείς, ο ρομαντισμός σας θα είναι αυξημένος και είναι σίγουρο πως κάτι πολύ καλό θα προκύψει! Έχετε πάρα πολλά σχέδια για τα επαγγελματικά σας. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας θα είναι άριστη, ενώ θα δεχτείτε και εξαιρετικές προτάσεις. Τα οικονομικά σας αυτήν την εβδομάδα δεν θα έρθουν όπως ακριβώς τα θέλετε, καθώς πρέπει επιτέλους να εφαρμόσετε ένα σωστό προγραμματισμό, αλλά και να αποφύγετε τα έξοδα.

 

 Παρθενάκια μου,

Αυτήν την περίοδο θα κινείστε δυναμικά και θα μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους που έχετε βάλει. Το καλό με εσάς είναι πως μπορείτε και προλαμβάνετε κάποια προβλήματα που μπορεί να προκύπτουν και τα τακτοποιείτε άμεσα. Κάποια οικογενειακά θέματα τακτοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Στη σχέση σας αυτήν την εβδομάδα και με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τις 27 στους Ιχθείς, θα έχετε ευκαιρίες να κάνετε το ταίρι σας ευτυχισμένο, αρκεί να δείξετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη σχέση σας. Αν ακόμη βρίσκεστε μέσα στη μοναξιά, δεν πρέπει να το βάζετε κάτω. Πάρτε το αλλιώς το θέμα και με την εύνοια της Αφροδίτης, θα έρθουν όλα καλύτερα απ’ ό,τι περιμένατε! Η δουλειά σας αυτήν την εβδομάδα θα πάει πολύ καλά, αρκεί να μάθετε να συγκρατείτε τα νεύρα σας μερικές φορές, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για λάθη που μπορεί να κάνουν οι άλλοι. Σχέδια που έχετε, μπορείτε να αρχίσετε να τα υλοποιείτε. Προσπαθήστε στα οικονομικά σας να μην ανοίξετε καινούργιες υποχρεώσεις, αν δεν έχετε τακτοποιήσει κάποιες άλλες που έχετε. Κάντε σωστό προγραμματισμό και σας λέω πως όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά.

 Ζυγοί μου,

Είστε μέσα στο δυναμισμό! Να ξέρετε πως και αυτήν την περίοδο θα προσπαθήσετε να φέρετε εις πέρας πάρα πολλά στους τομείς που σας απασχολούν αυτό το διάστημα. Μειώστε το άγχος και την ένταση που έχετε και θα μπορέσετε να βάλετε μερικά προβληματικά θέματα σε μια σειρά. Μπορεί αυτήν την εβδομάδα η σχέση σας να πάρει μια άλλη τροπή που δεν την περιμένετε. Για να αποφύγετε τις άσχημες εξελίξεις, καλό θα είναι να συζητήσετε με το ταίρι σας και να κατανοήσετε τι είναι αυτό που θέλει και τι ζητάει. Και αν ακόμη κοιμάστε παρέα με τη μοναξιά, ο Ερμής αν και ανάδρομος,θα σας βοηθήσει να κινηθείτε ανάλογα και να βρείτε το ταίρι που θα σας δώσει την ευτυχία που ζητάτε. Στα επαγγελματικά σας καινούργια ξεκινήματα που θέλετε να κάνετε, να τα σκεφτείτε πολύ καλά πριν ξεκινήσετε. Τα οικονομικά σας είναι σε καλό επίπεδο, αλλά οι υποχρεώσεις που έχετε είναι πολλές. Φροντίστε να τις τακτοποιήσετε άμεσα, γιατί δεν σηκώνουν άλλες αναβολές.

  Σκορπιοί μου,

Ξεκινάει για εσάς μια εβδομάδα πολύ εποικοδομητική, ιδιαίτερα σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια που θέλετε να πραγματοποιήσετε, αλλά και με εκκρεμότητες που έχετε με κάποια άτομα της οικογένειάς σας. Η Αφροδίτη από τις 27 στους Ιχθείς θα ομορφύνει την καθημερινότητά σας και θα σας δώσει όλη την ενεργητικότητα που χρειάζεστε για να πετύχετε τους στόχους σας πολύ γρήγορα! Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς, συνεχίζει να σας δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να περνάτε πολύ όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Πιστεύω μάλιστα, πως έφτασε ο καιρός που μπορείτε να μιλήσετε για την πορεία της σχέση σας ή την επισημοποίησή της. Και αν ακόμη δεν έχετε βρει ταίρι, κινηθείτε γρήγορα, γιατί η περίοδος αυτή είναι πολύ θετική για να κάνετε τη γνωριμία της ζωής σας. Αυτήν την περίοδο θα έχετε πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Συζητήσεις για πράγματα καινούργια αλλά και ξεκαθαρίσματα για παλιά θέματα θα κυριαρχούν. Μπορείτε να αρχίσετε να υλοποιείτε τα σχέδια σας. Στα οικονομικά υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψετε και να τακτοποιήσετε θέματα που πρέπει να γίνουν άμεσα. Αποφύγετε να κάνετε περιττά έξοδα.

 

  Τοξοτάκια μου,

Η Αφροδίτη από τις 27 στους Ιχθείς θα κάνει καλύτερη την καθημερινότητα σας. Θα ανέβει πολύ η ψυχολογία σας και θα δείτε με διαφορετικό μάτι, διάφορες καταστάσεις που μέχρι τώρα τις βλέπατε αρνητικές. Φροντίστε να αξιοποιήσετε τη θετικότητα σας κατάλληλα για να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε! Ήρθε μια εβδομάδα που θα οδηγηθείτε σε ατελείωτες συζητήσεις με το ταίρι σας προκειμένου να λύσετε προβλήματα που έχετε από κοινού. Θα σας συμβούλευα να ξεχάσετε όλα αυτά που σας έχουν στεναχωρήσει και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που θα είναι πολύ καλύτερο και για τους δυο σας. Αν ακόμη δεν έχετε βρει αυτό το ταίρι που θα σας δώσει την ευτυχία, μη σταματάτε την αναζήτηση, γιατί με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης πλησιάζει η γνωριμία που θέλετε. Στη δουλειά σας αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να αλλάξετε πολλά πράγματα που θέλετε εδώ και πάρα πολύ καιρό. Οι συνεργάτες σας είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν. Αποφύγετε να δίνετε αναβολές σε θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Τα οικονομικά σας, από την άλλη, δεν είναι και στα καλύτερά τους… Γραφειοκρατικά, νομικά, φορολογικά και ακίνητης περιουσίας θέματα, μπορείτε να τα τακτοποιήσετε αυτήν την περίοδο.

  Αιγοκεράκια μου,

Αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να δείτε μερικές καταστάσεις πιο χαλαρά και να κινηθείτε με πρόγραμμα και μεθοδικότητα σε καταστάσεις που μπορεί να είναι προβληματικές. Φροντίστε να ρυθμίσετε πολλά θέματα που έχετε σχεδιάσει για το μέλλον και θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε αποτελεσματικά άμεσους στόχους σας. Η σχέση σας αυτήν την περίοδο θα είναι αρκετά ισορροπημένη και πολλές καταστάσεις που μπορεί να σας αποσυντόνιζαν έχουν πάρει τέλος. Μπορείτε να μιλήσετε με το ταίρι σας για τα μελλοντικά σχέδια που έχετε για τη σχέση σας. Αν ακόμη δεν έχετε βρει το ταίρι που θα κάνει το… «κλικ» στην καρδιά σας, ο Ερμής αν και ανάδρομος θα αυξήσει την κοινωνικότητά σας και πολύ σύντομα η γνωριμία θα έρθει από εκεί που δεν την περιμένετε! Στη δουλειά σας η εβδομάδα θα κυλήσει χωρίς πολλές εναλλαγές. Θα κινηθείτε ψύχραιμα σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν στα μέσα της εβδομάδας και θα μπορείτε να τις λύσετε όλες με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά, οι υποχρεώσεις που έχετε να καλύψετε είναι πάρα πολλές, γι’αυτό μην κάνετε «ανοίγματα» και σπατάλες που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

 

  Υδροχοοάκια μου,

Αυτήν την εβδομάδα θα δείτε με περισσότερη σοβαρότητα, διάφορες καταστάσεις που μέχρι τώρα δεν σας προβλημάτιζαν ιδιαίτερα. Θα θέλετε να κάνετε ριζικές αλλαγές σε πολλά πράγματα που μέχρι τώρα σας κούραζαν. Όπως και να ‘χει, να ξέρετε πως θα καταφέρετε αυτά που θέλετε με μεγάλη επιτυχία! Η γοητεία σας φτάνει τον ερωτισμό σας στα ύψη. Ξεχάστε ό,τι μπορεί να έχει συμβεί παλαιότερα στη σχέση σας και ζήστε την κάθε στιγμή με το ταίρι σας έντονα και ερωτικά για να είστε και οι δύο πάρα πολύ καλά. Και αν είστε ακόμη στο ψάξιμο, η Αφροδίτη σας δίνει όλα τα φόντα να βρείτε αυτό που θέλετε πολύ εύκολα. Στη δουλειά σας τα πηγαίνετε μια χαρά! Θα έχετε πολύ δυναμικότητα ώστε να μπορέσετε να υλοποιήσετε τα σχέδια που έχετε, αλλά και να τακτοποιήσετε και θέματα που είναι στάσιμα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται. Θα δεχτείτε οικονομικές προτάσεις, αυτήν την περίοδο, στις οποίες πριν απαντήσετε θα πρέπει να τις έχετε μελετήσει πολύ προσεκτικά. Φροντίστε να τακτοποιήσετε άμεσα υποχρεώσεις που έχετε εδώ και πολύ καιρό, ενώ γραφειοκρατικά και φορολογικά θέματα ευνοούνται.

  Ψαράκια μου,          

Πολλές καταστάσεις που δεν έχουν πάρει ακόμη οριστική μορφή σας νευριάζουν, ενώ εσείς έχετε φτάσει στο επόμενο στάδιο και θέλετε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Μπορεί μερικά θέματα να καθυστερούν, αλλά να ξέρετε πως θα γίνουν έτσι όπως τα θέλετε εσείς. Ηρεμήστε λοιπόν και όλα θα γίνουν στην ώρα τους! Η σχέση σας θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα αυτήν την περίοδο. Η Αφροδίτη από τις 27 στο ζώδιό σας θα φέρει καλές εξελίξεις στη σχέση σας. Μπορείτε να… ταράξετε λίγο τα νερά, κάνοντας μια πολύ καλή πρόταση στο ταίρι σας ώστε να περάσετε πολύ όμορφα. Αν ακόμη είστε παρέα με τη μοναξιά, μην κλείνεστε στον εαυτό σας και είναι σίγουρο πως με την εύνοια της Αφροδίτης θα κάνετε μια καινούργια γνωριμία, έτσι όπως την θέλετε. Η δουλειά σας πηγαίνει μια χαρά, παρόλο που έχετε πολλές ευθύνες και αρκετό τρέξιμο. Στα μέσα της εβδομάδας θα σας κάνουν συμφέρουσες προτάσεις, γι αυτό καλό θα είναι να τις δείτε με σοβαρότητα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται. Πολλές ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν στα οικονομικά σας, που θα αυξήσουν τα έσοδά σας.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer