Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Ζωδια
07/10/2014 | 10:55

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (6/10-12/10) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Αγαπητέ Κριέ, μετά τις ταλαιπωρίες των προηγούμενων ημερών, έρχονται καλύτερες μέρες στην ζωή σου, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι τελείωσαν τα άγχη σου οριστικά. Μπορείς, όμως, από αυτήν την εβδομάδα να αρχίσεις να διορθώνεις ό,τι δεν πήγε καλά μέχρι τώρα και να οργανώσεις τον χρόνο σου έτσι, ώστε να ξεκουραστείς σωματικά και ψυχικά. Με τη Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται την Τετάρτη στο ζώδιό σου, προσπάθησε να διευρύνεις τα κοινωνικά σου ενδιαφέροντα και αναζήτησε τις πληροφορίες που χρειάζεσαι προκειμένου να εξοπλιστείς καλύτερα στην αντιμετώπιση τόσο των επαγγελματικών, όσο και των οικονομικών αντιξοοτήτων.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (6/10- 12/10) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)  
Αγαπητέ Ταύρε, αν την εβδομάδα αυτή φανείς περισσότερο ψύχραιμος, σκεπτόμενος, λογικός και τολμηρός, έχεις πολλές δυνατότητες να διορθώσεις ό,τι δεν πήγε καλά μέχρι σήμερα στον οικονομικό, στον κοινωνικό και στον αισθηματικό τομέα. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να κάνεις μερικές νέες αλλαγές στον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα, αν θέλεις να συνεννοηθείς με τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι και να καταλάβεις και τις δικές τους απόψεις. Κατά τα άλλα, με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στον Κριό στις 8 του μήνα, η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για να βάλεις νέους στόχους επαγγελματικού ή πρακτικού ενδιαφέροντος και να αναζητήσεις τη βοήθεια χρήσιμων φίλων, που είναι πρόθυμοι να στην δώσουν.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (6/10-12/10) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)
Αγαπητέ Δίδυμε, οι επαγγελματικές και οικογενειακές συνθήκες έχουν όλες τις προοπτικές της βελτίωσης αυτήν την εβδομάδα για το ζώδιό σου. Τα γεγονότα που θα μεσολαβήσουν, σε βοηθούν να αξιοποιήσεις ταλέντα και μέσα που διαθέτεις. Θα σου γίνουν προτάσεις ή θα κουβεντιάσεις πολλά για αυτά που σε αφορούν. Σκέψου όμως καλά όσον αφορά στα επαγγελματικά σου συμφέροντα και την κατάσταση στην προσωπική σου ζωή και μην παίρνεις τελεσίδικες αποφάσεις, αν δεν είσαι βέβαιος και για την παραμικρή λεπτομέρεια.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (6/10 – 12/10) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Αγαπητέ Καρκίνε, αυτήν την εβδομάδα αν θέλεις πραγματικά κάτι να αλλάξει στη ζωή σου προς το καλύτερο, δούλεψε σκληρά ενάντια στις αντιξοότητες που προκαλεί ο ανάδρομος Ερμής και μην αφήνεις τις φήμες που κυριαρχούν, να σε επηρεάζουν ψυχολογικά ή ηθικά. Αποδέξου τα ελαττώματα των δικών σου ανθρώπων και μη μεγαλοποιείς διαφωνίες, που είναι πολύ φυσικό να υπάρχουν. Διατήρησε το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων σου, δίνοντας βάρος εκεί που υπάρχει λόγος τόσο προσοχής όσο και αξιοποίησης. Μην αφήνεσαι στις δυσκολίες, γιατί τα περιθώρια επιλογών σου είναι δυστυχώς πολύ στενά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (6/10 – 12/10) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)
Φίλε Λέοντα, αυτή η εβδομάδα, με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στον Κριό, την Τετάρτη, είναι κατάλληλη για να λύσεις προβλήματα οικογενειακού ή προσωπικού χαρακτήρα και από την άλλη να ενισχύσεις τη θέση σου στον επαγγελματικό σου χώρο. Στις προσωπικές, αλλά και τις επαγγελματικές σχέσεις σου, θα πρέπει να φανείς διαλλακτικός και μαζί προνοητικός, γιατί ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, συνεχίζει την ανάδρομη κίνηση του και δημιουργεί προβλήματα. Μην εκδηλώνεις την αντιπάθειά σου για κάποιους ανθρώπους όσο και αν έχεις δίκιο και μην κάνεις δηλώσεις για κάποιους άλλους, οι οποίες μπορεί να τους μεταφερθούν διαστρεβλωμένες. Απόφυγε αυταπάτες που δεν οδηγούν πουθενά, κυρίως στη διαχείριση των αισθημάτων, αλλά και των χρημάτων σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (6/10 -12/10) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Αγαπητέ Παρθένε, παρά τις αποφάσεις σου για εσωτερικές αλλαγές και τη σκληρότητα με την οποία αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου, ψυχολογικά αυτήν την εβδομάδα βρίσκεσαι πάλι σε μια χαώδη κατάσταση. Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να συνεχίζει την ανάδρομη κίνησή του στον Σκορπιό και στο Ζυγό από την Παρασκευή και μετά, τα πράγματα δεν φαίνεται να καλυτερεύουν, αλλά όχι όμως και να επιδεινώνονται. Υπεράσπισε τα συμφέροντά σου στην εργασία και στα οικονομικά, και απόφυγε τις ακραίες καταστάσεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (6/10- 12/10) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

 

Αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Ζυγέ, οι οιωνοί για το ζώδιό σου είναι καλύτεροι από την προηγούμενη και αυτό σημαίνει ότι θα υποχωρήσουν προσωπικές και οικογενειακές δυσκολίες. Θα υπάρξει αισθητή βελτίωση στα ερωτικά σου και σε εκείνες τις συνεργασίες, που σε ενδιαφέρουν πολύ. Η δημιουργικότητά σου θα ανακαλύψει εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν σε αυτά που θέλεις να πετύχεις και η Έκλειψη Σελήνης, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 στον Κριό, θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου στα ύψη, με συνέπεια η αισθηματική σου ζωή να εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα και μόνο!!!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (6/10- 12/10) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

 

Αγαπητέ Σκορπιέ, παρά το γεγονός ότι δεν περνάς την καλύτερη εποχή της ζωής σου, η εβδομάδα αυτή σε βοηθά να κάνεις καινούργια σχέδια για το μέλλον. Πρόσεξε το πώς δεσμεύεσαι, τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά, και μην παρασύρεσαι σε κάτι, που είναι περισσότερο αποκύημα φαντασίας ή κάτι απωθημένο, που σου έχει μείνει από το παρελθόν. Συναισθηματικά υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά κάτω από την επιφάνεια η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική. Φρόντισε να την εντοπίσεις και αν την αποδέχεσαι, πέρνα στο παρασύνθημα. Αξιοποίησε κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί, απόφυγε όμως αντιθέσεις, ρήξεις και συγκρούσεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (6/10- 12/10) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Φίλε Τοξότη, είσαι ακόμα εκνευρισμένος και αποθαρρυνμένος, επειδή σε όλες τις προσπάθειες σου για κάτι καλύτερο, ο ανάδρομος Ερμής φέρνει σημαντικές δυσκολίες και καθυστερήσεις. Καλό είναι αυτήν την εβδομάδα να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου και να σκεφτείς αυτά που πρόκειται να κάνεις από εδώ και στο εξής. Μην τα βάζεις με τους δικούς σου και μην ξεσπάς τα νεύρα σου εκεί που δεν πρέπει. Την Τετάρτη, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης στον Κριό, μία αχτίνα φωτός και ελπίδας θα έρθει να φωτίσει την ζωή σου και θα σε κάνει να δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα και θετικά. Αξιοποίησε την ημέρα και διατήρησε την θετική σου διάθεση, για να δρομολογήσεις τις μελλοντικές σου φιλοδοξίες.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (6/10- 12/10) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)
Φίλε Αιγόκερε, οι συνθήκες που θα αναπτυχθούν αυτήν την εβδομάδα στην ζωή σου θα είναι ευνοϊκές για να προχωρήσεις στα σχέδιά σου, όπως ακόμη και για να υιοθετήσεις μια νέα τακτική στον τομέα των προσωπικών και των επαγγελματικών σου σχέσεων. Απόφυγε αντιθέσεις με ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντός σου και τουλάχιστον μη δείχνεις την ευθιξία σου σε θέματα, που οι άλλοι δεν μπορούν να καταλάβουν. Προσπάθησε να μην είσαι υπερευαίσθητος και ευέξαπτος, γιατί θα αποδιοργανωθείς και με τον τρόπο που θα εκφραστείς, μπορεί να απομακρύνεις τους δικούς σου ανθρώπους… κάποιους χωρίς επιστροφή.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (6/10 -12/10) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2) 

 

Αγαπητέ Υδροχόε, η εβδομάδα αυτή ευνοεί τα κοινωνικά και επαγγελματικά σου ενδιαφέροντα και σε παροτρύνει να κυνηγήσεις τα όνειρα σου πιο δυναμικά από ό,τι συνηθίζεις. Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι να μην ενεργείς ακραία και να είσαι όσο πιο διπλωματικός και διαλλακτικός μπορείς. Με πλάγιους τρόπους μπορείς να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου και όχι με την απόλυτη ειλικρίνεια, που συνήθως ενεργείς. Στην προσωπική σου ζωή υπάρχει συνεχής μεταβλητότητα και εκείνο που θα σε σώσει, είναι μόνο η προσαρμοστικότητα. Πάντως, σε καμία περίπτωση μην αφήσεις ανθρώπους και γεγονότα να σε παρασύρουν μακριά από τις κατευθύνσεις που έχεις ορίσει για το μέλλον σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (6/10 – 12/10) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

 

Αγαπητέ Ιχθύ, μην βιάζεσαι να κάνεις αλλαγές στην ζωή σου αυτήν την εβδομάδα, όσο κι αν η τωρινή κατάσταση δεν σου αρέσει. Ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Σκορπιό και από την Παρασκευή και μετά στον Ζυγό, και προκαλεί αναποδιές και καθυστερήσεις σε αυτά που θες να πετύχεις. Αυτές τις ημέρες είναι πιο φρόνιμο να ασχοληθείς με θέματα του παρελθόντος που πρέπει να τακτοποιηθούν και όχι με νέα σχέδια, που δεν έχουν καμία ελπίδα να υλοποιηθούν. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες βελτίωσης ή λύσεων που θα προκύψουν στα οικονομικά σου, αλλά μην ανοίγεσαι σε καινούργια έξοδα.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer