Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Ζωδια
01/10/2014 | 09:20

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (29/9-5/10) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Το ζώδιο σου αυτή την εβδομάδα μπαίνει σε μία περίοδο καθυστερήσεων, όμως δεν χρειάζεται να το βάζεις κάτω αγαπητέ Κριέ! Θα καταφέρεις εντέλει να τα βγάλεις όλα εις πέρας, άλλωστε είσαι ένα από τα ζώδια που τα βγάζει πέρα στα δύσκολα με απόλυτη επιτυχία! Να αναμένεις ότι αυτή την εβδομάδα θα προκύψουν κάποιες οικογενειακές αναταραχές και εντάσεις. Φρόντισε να διατηρήσει την ψυχραιμία σου, γιατί έστω και την τελευταία στιγμή, θα δοθούν οι καλύτερες λύσεις!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (29/9- 5/10) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας θα σε βοηθήσουν αγαπητέ Ταύρε, να λύσεις κάποια ζητήματα που συνεχίζουν να σε προβληματίζουν! Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή και η ενεργητικότητά σου αυξημένη! Ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού, θα σου φέρει πολύ καλές εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων! Το Σαββατοκύριακο θα το αφιερώσεις στην ξεκούραση, αφού το συνεχές τρέξιμο της εβδομάδας, θα σου έχει προκαλέσει εξάντληση.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (29/9-5/10) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Η νέα εβδομάδα, δίνει όλες τις καλές προοπτικές σε εσένα που ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων, προκειμένου να κινηθείς δυναμικά και να πετύχεις τους στόχους σου! Η επιρροή των πλανητών θα σε βοηθήσει αυτές τις μέρες να αντιληφθείς άμεσα τα προβλήματα και θα τα λύσεις το συντομότερο δυνατό! Μπαίνεις τώρα σε ένα νέο κύκλο συζητήσεων που αφορούν κάποιες αλλαγές που έρχονται στο προσκήνιο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (29/9 – 5/10) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Αυτή την εβδομάδα θα αρχίσεις να νιώθεις την ψυχολογία σου ανεβαίνει αγαπητέ Καρκίνε. Η Αφροδίτη από την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού και θα σου δίνει τις καλύτερες επιρροές στον τομέα του σπιτιού, της οικογένειας και της προσωπικής ζωής! Θα θέλεις να μιλήσεις με δικά σου και φιλικά πρόσωπα να τους πεις τι είναι αυτό που σε απασχολεί για να νιώσεις πιο ανάλαφρα. Μπορείς από αυτή την βδομάδα να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (29/9 – 5/10) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Αντιμετωπίζοντας κάποιες καταστάσεις πιο χαλαρά, θα καταφέρεις αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Λέοντα να περάσεις καλά! Κινήσου με πρόγραμμα και μεθοδικότητα προκειμένου να ξεπεράσεις τις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν! Με τον Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού θα έρθουν θετικές εξελίξεις. Φρόντισε να ρυθμίσεις πολλά θέματα που έχεις σχεδιάσει για το μέλλον.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (29/9 -5/10) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Το ζώδιο σου για αυτή την εβδομάδα δέχεται καλές επιρροές, που θα σε βοηθήσουν να ανέβεις ψυχολογικά και να βρεις την αισιοδοξία σου! Θα καταφέρεις φίλε Παρθένε, να δεις κάποιες καταστάσεις με έναν πιο θετικό τρόπο! Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και αυτή την περίοδο θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες. Φρόντισε να αξιοποιήσεις κατάλληλα την θετικότητα σου για να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (29/9- 5/10) ζυγοσ (23/9-22/10)

Η νέα εβδομάδα βρίσκει εσένα που ανήκεις στο ζώδιο του Ζυγού, σε πολύ καλή διάθεση! Τώρα είναι που θα δραστηριοποιηθείς και θα κάνεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό αλλά και στον αισθηματικό σου τομέα. Η Αφροδίτη που θα μπει από την Τρίτη στις 30 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο σου θα σου δώσει όλα τα εφόδια που χρειάζεσαι για να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (29/9- 5/10) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Η εβδομάδα ξεκινά με εκνευρισμό για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ Σκορπιέ. Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις, που τις έχεις φτάσει στο επόμενο στάδιο, όμως δεν έχουν πάρει οριστική μορφή. Είναι αναμενόμενο αστρολογικά αυτή την περίοδο, να δέχεσαι κάποιες καθυστερήσεις σε όλα αυτά που θέλεις να υλοποιήσεις! Θυμήσου όμως ότι δεν μπορούν να γίνονται πάντα έτσι όπως τα θέλεις! Ηρέμησε λοιπόν και όλα θα έρθουν στην ώρα τους.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (29/9- 5/10) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Οι καλύτερες λύσεις θα δοθούν αυτή την εβδομάδα στα προβλήματα που αντιμετώπιζες αγαπητέ Τοξότη εδώ και καιρό! Οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές – χαρακτηριστικό του ζωδίου σου είναι και η διορατικότητα- και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου! Οι πλανήτες θα σου δώσουν αγαπητέ Τοξότη τις καλύτερες επιρροές τους και θα έρθουν ευκαιρίες που δεν περίμενες.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (29/9- 5/10) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Μία εποικοδομητική εβδομάδα ξεκινά για το ζώδιο του Αιγόκερω και οι αστρολογικές όψεις σε βοηθούν να πραγματοποιήσεις αρκετά από τα προσωπικά σου σχέδια! Στην πορεία της εβδομάδας θα καταφέρεις να λύσεις κάποιες οικογενειακές εκκρεμότητες και θα νιώσεις πολύ καλύτερα! Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού από αυτή την Τρίτη, θα έχεις όλη την ενεργητικότητα και τον δυναμισμό για να πετύχεις τους στόχους σου!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (29/9 -5/10) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Το ζώδιο σου για αυτή την εβδομάδα, είναι μέσα στην δημιουργικότητα! Θα προσπαθήσεις να βελτιώσεις όλους τους τομείς της ζωής σου και θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τα προβλήματα που σε απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα. Φρόντισε μόνο αγαπητέ Υδροχόε, να μειώσεις την ένταση και το άγχος, προκειμένου να βάλεις μερικά θέματα σε μία σειρά! Οι πλανήτες σε ευνοούν!
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (29/9 – 5/10) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Η εβδομάδα ξεκινά με εσένα αγαπητέ Ιχθύ να αντιμετωπίζεις πλέον πιο σοβαρά τις προσωπικές σου υποθέσεις. Θέλεις να κάνεις ριζικές αλλαγές στη ζωή σου και θα τα καταφέρεις να απεμπλακείς από κάθε τι που σε κούραζε. Με σύμμαχό σου τον Ερμή από τον Σκορπιό, θα αφήσεις την χαλαρότητα και θα επεκτείνεις την δράση σου σε κάθε επίπεδο!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer