Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Life
14/10/2014 | 10:04

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/10-19/10) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Αγαπητέ Κριέ, την εβδομάδα αυτή ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής θα κινείται ανάδρομα και εσύ θα έχεις την ευκαιρία να σκεφτείς πολλά πράγματα για το μέλλον σου. Μην αφήσεις εξωγενείς παράγοντες να σε επηρεάσουν αρνητικά. Κοντινά σου πρόσωπα θα σε στηρίξουν και θα σε βοηθήσουν να κάνεις όσα ονειρεύεσαι. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πολλές και καλά θα κάνεις να τις εκμεταλλευτείς στο έπακρο, για να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις εσύ, ώστε ο δρόμος της υλοποίησης των σχεδίων σου να είναι ανοιχτός.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/10- 19/10) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)  

Αγαπητέ Ταύρε, τα ζητήματα που σε απασχολούν είναι πολλά και αυτές τις ημέρες θα νιώσεις την ανάγκη να τα επιλύσεις. Όμως, ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής κινείται ήδη ανάδρομα και έχει άλλα σχέδια για εσένα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να οργανώσεις τις κινήσεις σου, χωρίς όμως να φτάσεις στα άκρα. Προσπάθησε να μετριάσεις το άγχος σου, κάνε πράγματα που επιθυμείς και φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς αυτές τις δύσκολες μέρες.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/10-19/10) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Φίλε Δίδυμε, αυτήν την εβδομάδα τα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν είναι πολλά, με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα και να σε επηρεάζει αρνητικά. Καλό θα κάνεις να προσέξεις τις κινήσεις σου και τις αποφάσεις που θα κληθείς να πάρεις, πολύ περισσότερο από ό,τι συνηθίζεις. Δώσε προτεραιότητα σε φίλους και στην οικογένειά σου. Προσπάθησε να βάλεις μια τάξη σε μερικά πράγματα και μην αφήσεις να σε επηρεάσουν γεγονότα, που αφορούν στο παρελθόν. Βάλε πλώρη για το μέλλον χωρίς να κοιτάς πίσω σου!!!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/10 – 19/10) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Αγαπητέ Καρκίνε, την εβδομάδα αυτή καλό θα είναι να δώσεις προτεραιότητα σε δίκες σου υποθέσεις. Μην ασχοληθείς με πράγματα που έχουν να κάνουν με τρίτους και βρες τρόπους να καλύψεις πρώτα τις δικές σου εκκρεμότητες και ευθύνες. Η οικογένεια σου είναι δίπλα σου και σε στηρίζει σε ό,τι χρειαστείς, αρκεί όμως να της το ζητήσεις. Κάποια κληρονομικά θέματα που θα χρειαστούν διευθέτηση, καλό είναι να τα τρενάρεις όσο περισσότερο γίνεται, γιατί δυστυχώς με τις επιρροές που δέχεσαι από το παρόν πλανητικό σκηνικό, δεν θα βρεις και τις πιο συμφέρουσες λύσεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/10 – 19/10) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Αγαπητέ Λέοντα, αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να επιδείξεις δυναμισμό και να πάρεις πρωτοβουλίες, για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις ορισμένες καταστάσεις που πιθανόν θα προκύψουν αυτές τις ημέρες, με τις επιρροές που δέχεσαι από την ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού. Να είσαι υπομονετικός και ψύχραιμος. Ευκαιρίες που πιθανόν να σου παρουσιαστούν, μην τις αφήσεις να χαθούν. Προσπάθησε να κάνεις το καλύτερο για τον εαυτό σου και να μετράς τα λόγια σου προτού μιλήσεις, ώστε να αποφευχθούν όσο το δυνατόν περισσότερες παρεξηγήσεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/10 -19/10) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Η εβδομάδα σου, αγαπητέ Παρθένε, με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κινείται ανάδρομα, θα επηρεάσει και θα δυσκολέψει κατά πολύ τις συναναστροφές και τις επικοινωνίες σου. Μην αφήσεις να σε επηρεάσουν καταστάσεις που έχουν να κάνουν με τρίτους και έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Μπορείς να πετύχεις σημαντικά πράγματα, αν προσπαθήσεις πραγματικά. Μπορείς να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις και να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου, αρκεί να μείνεις συγκεντρωμένος στους στόχους σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/10- 19/10) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Αγαπητέ Ζυγέ, η εβδομάδα που ξεκινά θα είναι κάπως δύσκολη για το ζώδιό σου και θα σου παρουσιάσει εμπόδια και καθυστερήσεις σε αυτά που έχεις δρομολογήσει να κάνεις, λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο ζώδιο σου, και πρέπει να προσέχεις. Ασχολήσου με δραστηριότητες οι οποίες θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα. Μην φοβηθείς να κάνεις τις αλλαγές που έχεις κατά νου στον τομέα της εργασίας σου, γιατί και θα σου αναπτερώσουν το ηθικό και θα αυξήσουν την δημιουργικότητά σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/10- 19/10) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Αυτή η εβδομάδα, αγαπητέ Σκορπιέ, είναι μία περίοδος αναπροσαρμογής σε νέα δεδομένα και καταστάσεις, που προσπαθούσες να αποφύγεις καιρό τώρα. Κάνε θετικές σκέψεις για το μέλλον σου, βρες χρόνο για να ασχοληθείς με πράγματα που σου αρέσουν και μην αφήνεις λόγια τρίτων να επηρεάσουν αρνητικά τη ψυχολογία σου. Πίστεψε στις δυνάμεις σου, για να πιστέψουν και οι άλλοι σε εσένα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/10- 19/10) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Αγαπητέ Τοξότη, τα μάτια σου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είναι δεκατέσσερα και η προσοχή σου τεταμένη. Μην παρασυρθείς και κάνεις πράγματα που μπορεί να σε δυσκολέψουν μέσα στη εβδομάδα. Λάβε τα μέτρα σου και μην παρασύρεσαι από την ατμόσφαιρα που κυριαρχεί γύρω σου, γιατί ο ανάδρομος Ερμής μπορεί άθελά του να σε εξαπατά. Πρόσεξε κοντινά σου πρόσωπα, που πιθανόν να χρειαστούν τη βοήθεια σου. Καλά θα κάνεις να ελέγξεις λίγο το άγχος σου, γιατί η σωματική σου υγεία πολύ γρήγορα θα σε προδώσει.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/10- 19/10) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Αγαπητέ Αιγόκερε, έντονα θα σε απασχολήσουν οι προσωπικές σου υποθέσεις αυτή την εβδομάδα και θα προσπαθήσεις να κάνεις μία ανασκόπηση των τελευταίων ημερών, ώστε να βρεις τις αιτίες που τα πράγματα δεν έχουν έρθει όπως είχες προγραμματίσει. Καλό θα είναι να ακολουθήσεις πιστά ένα πρόγραμμα σε ό,τι κάνεις, για να αποφύγεις τα λάθη. Τις πιθανές ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς. Μην χάσεις την ευκαιρία να προωθήσεις τις ιδέες σου στον χώρο της εργασίας σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/10 -19/10) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2) 

Αγαπητέ Υδροχόε, την εβδομάδα αυτή καλό θα είναι να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, αλλά και με πράγματα που σε ευχαριστούν. Κάποιες καθυστερήσεις που θα κάνουν την εμφάνιση τους, μπορούν να ξεπεραστούν αν ζητήσεις την στήριξη των δικών σου ανθρώπων. Έτσι, θα δεις ότι κάποιες λύσεις είναι πολύ πιο εύκολα πραγματοποιήσιμες από ό,τι νόμιζες. Σκέψου όσα θέλεις να κάνεις και οργανώσου, ώστε να μπορέσεις να τις θέσεις σε εφαρμογή. Έχεις πολλές ικανότητες που μπορείς να αξιοποιήσεις, αρκεί να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/10 – 19/10) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Φίλε Ιχθύ, θα χρειαστεί να προετοιμαστείς την εβδομάδα αυτή κατάλληλα, γιατί υπάρχει πιθανότητα κάποια προβλήματα από το παρελθόν να ξεπηδήσουν πάλι ξαφνικά, λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή, και να σε αναστατώσουν. Ρύθμισε με προσοχή ό,τι εκκρεμότητες έχεις και τήρησε το πρόγραμμά σου κατά γράμμα. Μην βιαστείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα, γιατί μπορεί να έχεις προβλήματα και αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer