Η Αστρολογία είναι η επιστήμη που ασχολείται με τη σχέση των Πλανητών, 'Aστρων, Σημείων Ζωδιακού, και ουράνιων φαινομένων σε σχέση με τα φαινόμενα τα οποία συμβαίνουν πάνω στον δικό μας Πλανήτη, τη Γη, συμπεριλαμβανόμενων ακόμα και λεπτομερειών όσον αφορά τις ανθρώπινες δραστηριότητες και χαρακτήρα.
Τα Ζώδια της Εβδομάδας απο την Miss Lyk
Ζωδια
19/03/2011 | 02:22

 

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (21/3 – 27/3) Κριός (21/3-20/4)

 
 
 
Γλυκά μου Κριαράκια, τίποτα δεν μπορεί να σας πάει στραβά! Όλα θα πάνε εξαιρετικά και θα δειτε διάφορες προβληματικές καταστάσεις που είχατε μέχρι τώρα να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Προσπαθήστε όμως να βρείτε λίγες ώρες και για τον εαυτό σας, που τον τελευταίο καιρό τον έχετε παραμελήσει.Στα αισθηματικά σας,θα πρέπει αυτήν την περίοδο να κάνετε ένα γενικό απολογισμό σε αυτά που έχετε περάσει και να συνειδητοποιήσετε τελικά τι ζητάτε ή τι ψάχνετε από το άλλο σας μισό.’Οσο για τα επαγγελματικά σας,ο Ερμής στο ζώδιό σας θα σας δώσει τις καλύτερες επιρροές του για να διατηρήσετε άριστη επικοινωνία με τους συνεργάτες σας και να μιλήσετε για τα σχέδια που θέλετε να κάνετε στη δουλειά σας. Καινούργια ξεκινήματα, συνεργασίες, όπως και αλλαγές, μπορείτε να τα κάνετε αυτό το διάστημα. Τα οικονομικά σας δεν είναι άσχημα, αλλά αυτήν την περίοδο φροντίστε να μην παρασυρθείτε σε άσκοπες αγορές και σπατάλες που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.
 
 
 

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (21/3 – 27/3) Ταύρος (21/4-20/5)

 
 
 
Όμορφα Ταυράκια μου, από την πρώτη ημέρα της εβδομάδας θα έχετε πολύ τρέξιμο και άγχος προκειμένου να μπορέσετε να τα προλάβετε όλα για άλλη μια φορά. Είστε από τα οργανωτικά ζώδια που αγαπούν τα προγράμματα και τα τηρούν, οπότε ξέρετε τι να κάνετε αυτήν την περίοδο και θα δείτε πως θα αποφύγετε τις λάθος κινήσεις και θα έχετε την επιτυχία που θέλετε.Στα αισθηματικά σας,μπορείτε αυτήν την περίοδο να εκμεταλλευτείτε τις θετικές επιρροές που σας δίνει η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, ώστε να ξεπεράσετε κάποια θέματακια που σας βάζουν σε ερωτηματικά στη σχέση σας. Ο ερωτισμός σας αλλά και η γοητεία σας θα κάνουν το ταίρι σας να περνάει πολύ καλά μαζί σας. Και αν είστε μοναχούλια σας,αυτό το διάστημα που η Αφροδίτη σας ευνοεί!!δεν πρέπει να κάτσετε λοιπόν με σταυρωμένα τα χέρια.Θα έρθουν ευκαιρίες να κάνετε τη γνωριμία που ψάχνετε…!Στα επαγγελματικά σας τώρα,η πολλή δουλειά συνεχίζεται!!Δεν πρέπει να ανησυχείτε για τις δυνατότητές σας γιατί είναι πάρα πολλές και ξέρετε πολύ καλά πως αυτό που θα αναλάβετε θα το βγάλετε εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σας αυτήν την εβδομάδα θα έχετε έντονο άγχος για υποχρεώσεις και προβληματικές καταστάσεις που σας ταλανίζουν εδώ και καιρό. Μπαίνετε σε περίοδο που σιγά-σιγά όλα θα πάρουν καλύτερο δρόμο.
 
 
 

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (21/3 – 27/3) Δίδυμοι (21/5-21/6)

 
 
 
Ταλαίπωρα Διδυμάκια μου, προσπαθήστε αυτήν την εβδομάδα να αποφύγετε καταστάσεις που σας δημιουργούσαν άγχος και εντάσεις, φροντίζοντας παράλληλα να απομακρύνετε άτομα που μπορεί να σας ρίχνουν ψυχολογικά.Στα αισθηματικά σας φροντίστε να εξωτερικεύεστε περισσότερο στο ταίρι σας, γιατί την τελευταία περίοδο υπάρχει ένας εκνευρισμός στη σχέση σας, συνήθως για μικροαφορμές, κυρίως εξαιτίας του άγχους σας. Αν είστε ακόμα στο ψάξιμο, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε το χρόνο σας όσο μπορείτε πιο εποικοδομητικά και θα έρθει κι αυτό που περιμένετε εδώ και καιρό…!Στα επαγγελματικά σας συγκεκριμένα, θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείτε για να έχετε άνοδο στην εργασία σας, ενώ στα μέσα της εβδομάδας ευνοούνται τα καινούργια ξεκινήματα και οι συνεργασίες. Στα οικονομικά σας αυτήν την εβδομάδα θα έχετε πάρα πολλές υποχρεώσεις που κάποια στιγμή μπορεί και να σας αγχώσουν.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (21/3 – 27/3) Καρκίνος (22/6-22/7)

 

Καρκινάκια μου, αυτήν την εβδομάδα θα δείτε πολλά θέματα με σοβαρότητα, ενώ θα θέλετε να τακτοποιήσετε και να βάλετε σε τάξη πράγματα, που κρίνετε ως προβληματικά. Οργανώστε σωστά το χρόνο σας και θα φτάσετε πολύ γρήγορα και εύκολα στις λύσεις που θέλετε.Στα αισθηματικά σας,τα πράγματα είναι αρκετά καλά, αλλά πολλές φορές έχετε εντάσεις με το ταίρι σας. Καλό θα είναι να μιλήσετε μαζί του και να κάνετε μαζί το καινούργιο ξεκίνημα που θα φέρει την πολυπόθητη ανανέωση!!!Και αν μιλάτε ακόμη με την μοναξιά, δεν είστε από τα ζώδια που το βάζουν κάτω. Σας βεβαιώνω πως την επόμενη περίοδο θα συμβεί κάτι πολύ,πολύ καλό στη ζωή σας!Στα επαγγελματικά σας καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, καθώς και ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, μην τις αφήσετε να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Στα οικονομικά σας, τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές. Μπορείτε αυτήν την περίοδο να κάνετε κινήσεις για να αυξήσετε τα έσοδά σας.
Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (21/3 – 27/3) Λέων (23/7-23/8)

 

 
Λιονταράκια μου,  κάποια γεγονότα που θα συμβούν αυτήν την εβδομάδα θα σας βάλουν σε πολλά ερωτηματικά. Αυτό που έχετε να κάνετε εσείς είναι να μη βγείτε καθόλου από το πρόγραμμά σας και να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, γιατί αυτή η περίοδος θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες για εσάς…Στα αισθηματικά σας η σχέση σας πηγαίνει πολύ καλύτερα και εσείς κάθε μέρα κάνετε πολλές προσπάθειες για να κάνετε το ταίρι σας ευτυχισμένο. Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο θα σας δώσει τις καλύτερες επιρροές της για να περάσετε ερωτικά και ρομαντικά αυτήν την περίοδο. Και αν ακόμη δεν έχετε βρει κάτι στη ζωή σας που να σας γεμίζει, συνεχίστε το ψάξιμο, γιατί αυτήν την περίοδο θα μπορέσετε να βρείτε αυτό που ζητάτε… Στα επαγγελματικά τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Πολλές υποχρεώσεις, αλλά και φόρτος εργασίας θα σας κάνουν να κουραστείτε πολύ, αλλά θα φτάσετε τους στόχους 
που θέλετε. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες μπορείτε να τα κάνετε! Στα οικονομικά σας αυτήν την εβδομάδα θα έχετε ανοδική πορεία. Μπορείτε να αποταμιεύσετε και να τακτοποιήσετε υποχρεώσεις που έχετε.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (21/3 – 27/3) Παρθένος (24/8-22/9)

 

Παρθένοι μου, αυτή την εβδομάδα θα έχετε πολύ θετικές εξελίξεις σε θέματα που ήταν στάσιμα μέχρι τώρα.Η διάθεση σας θα είναι πολύ καλή και θα τονώσει το δυναμισμό σας ώστε να μπορέσετε να λύσετε πολλά θέματα που σας αγχώνουν και σας βάζουν σε σκέψεις.Στα αισθηματικά σας Θα αισθανθείτε έντονα την ανάγκη να εξωτερικεύσετε στο ταίρι σας και να του εκφράσετε όσα αισθάνεσαι. Κάντε το και μην αργείτε καθόλου γιατί έτσι η σχέση σας θα πάει πολύ καλύτερα. Και αν είστε ακόμα μοναχούλια σας, μην αγχώνεστε, σε λίγο καιρό θα κάνετε την ιδανική για σας γνωριμία!!!!!Στα επαγγελματικά σας τα πηγαίνετε μια χαρά, αλλά έχετε πολύ τρέξιμο!! Μπορείτε να συνεργαστείτε, αλλά και να κάνετε καινούργια ξεκινήματα. Προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχατε με συνεργάτες σας αρχίζουν και λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Από οικονομικής απόψεως, τα έξοδα που θα έχετε θα είναι πάρα πολλά, οπότε επιβάλλεται από την πρώτη κιόλας μέρα της εβδομάδας να βάλετε καλό προγραμματισμό, ώστε να μπορέσετε να τακτοποιήσετε τις διάφορες υποχρεώσεις σας. 
 
 

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (21/3 – 27/3) Ζυγός (23/9-22/10)

 

 Ζυγοί μου, από την πρώτη ημέρα της εβδομάδας θα κατακλύζεστε από διάφορα προβλήματα, τα οποία -όπως συνήθως- θα είναι των άλλων και απλά εσείς θα μπαίνετε στη μέση για να δώσετε λύσεις. Αυτό που έχω να σας προτείνω είναι να κοιτάζετε λίγο παραπάνω τον εαυτό σας, γιατί τον τελευταίο καιρό έχετε ξεχάσει ότι… υπάρχει.Στα αισθηματικά,
απόφυγε αυτήν την περίοδο να μιλήσετε με το ταίρι σας για προβληματικά θέματα που αφορούν την σχέση σας. Εξωτερικεύστε τα αισθήματα που τρέφετε, μη συμπεριφέρεστε 
εγωιστικά και θα δείτε πως όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Εσείς που ακόμη δεν έχετε βρει κάποιο ταίρι, διασκεδάσετε όσο μπορείτε και σας βεβαιώνω πως όλα θα έρθουν όπως τα θέλετε….!Στα επαγγελματικά σας θα τα καταφέρετε μια χαρά. Ο Ερμής από τον Κριό θα σας δώσει τις καλύτερες επιρροές του ώστε να τελειώσετε πολλά θέματα που είναι στάσιμα. Η επικοινωνία σας θα είναι πολύ καλή, ενώ με τις δημόσιες σχέσεις που θα κάνετε θα έχετε προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα με πολύ καλές προοπτικές. Τα οικονομικά σας αυτήν την εβδομάδα θα είναι σταθερά και δεν θα έχετε σημαντικές εξελίξεις. Θα σας κάνουν προτάσεις που μπορεί να αυξήσουν τα έσοδά σας.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (21/3 – 27/3) Σκορπιός (23/10-22/11)

 

 

  Σκορπιοί μου, Οι πολλές υποχρεώσεις, το τρέξιμο και οι συνεχείς στόχοι που θέτετε και θέλετε να φτάσετε σας έχουν αποσυντονίσει, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να δείτε τα δικά σας άτομα και να τους προσφέρετε αυτά που θέλετε. Δεν νομίζετε πως έφτασε ο καιρός να κοιτάξετε και λίγο τη δικιά σας ζωή και των προσώπων που πραγματικά θέλετε δίπλα σας;;;

Στα αισθηματικά σας η Αφροδίτη από τον Υδροχόο θα σας χαρίσει πολύ ερωτισμό και ρομαντισμό, ώστε να κάνετε το ταίρι σας να περνάει πολύ καλά μαζί σας. Κάντε τις προτάσεις σας και θα περάσετε μαζί ένα θαυμάσιο weekend! Αν ακόμη η μοναξιά παραμένει στη ζωή σας, αυτήν την περίοδο έχετε την καλύτερη σύμμαχο που ακούει στο όνομα Αφροδίτη, η οποία θα σας βοηθήσει να βρείτε το ταίρι που περιμένετε εδώ καιρό. Στα επαγγελματικά σας, βρίσκεστε σε μια συνεχή εναλλαγή!!Να προσέχετε σε αυτά που λέτε γιατί θα δημιουργηθούνπροβλήματα χωρίς σοβαρό λόγο.Στα οικονομικά σας μην πάρετε αυτή την περίοδο ρίσκα!!Να ξέρετε πως μπορείτε να καλύψετε εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που έχετε,αλλά μην παρασυρθείτε σε άσκοπα έξοδα, γιατί θα βγείτε εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (21/3 – 27/3) Τοξότης (23/11-21/12)

 

 
 
Τοξοτάκια μου, ολόκληρη την εβδομάδα θα στρωθείτε να επιλύσετε προβλήματα που έχετε εδώ και καιρό.Μπορείτε να κάνετε σημαντικές αλλαγές και να δείτε τα πράγματα να έρχονται καλύτερα, ιδιαίτερα σε κάποια δύσκολα οικογενειακά προβλήματα, που σε ταλανίζουν τον τελευταίο καιρό.Στα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπετε ότι μερικές καταστάσεις σε σχέση με το ταίρι σου δεν προχωράνε όπως θέλετε και προβληματίζεστε έντονα. Καθήστε και σκεφτείτε αλλαγές που πρέπει να κάνετε, ώστε να γίνει η σχέση σας καλύτερη. Κι εσείς που ακόμη έχετε τη μοναξιά αγκαλιά και δεν λέει να σας αφήσει, μην χάνετε το κουράγιο σας. Βγείτε διασκεδάστε, περνάτε όσο καλύτερα μπορείτε και στην πορεία θα έρθει και το ταίρι που θέλετε!!!!Στα επαγγελματικά σας,αυτήν την εβδομάδα δεν τα πηγαίνετε άσχημα. Έχετε αβεβαιότητα για την πορεία τους, καθώς και για το τι ακριβώς θα κάνετε στο μέλλον. Πρέπει να ηρεμήσετε να μην αγχώνεστε, να βάζετε πρόγραμμα και σας βεβαιώνω πως όλα θα πάνε πολύ καλά. Στα οικονομικά, καλό είναι να βάλετε ένα πρόγραμμα, γιατί δεν είστε σε σημείο που μπορείτε να κάνετε ανοίγματα.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (21/3 – 27/3) Αιγόκερως (22/12-19/1)

 

Αιγοκεράκια μου, πολλά πράγματα στη ζωή σας αρχίζουν και σας πηγαίνουν πολύ καλά, παρόλο που εσείς βρίσκεστε σε μια συνεχή αγωνία και άγχος για να κάνετε ακόμα περισσότερα και να είναι όλα τέλεια. Φροντίστε να βάλετε προτεραιότητες σε θέματα που πρέπει να λύσετε άμεσα και όλα τα άλλα έπονται…Στα αισθηματικά σας,είναι στο χέρι σας να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη σχέση σας και να ξεχάσετε όλες αυτές τις ιστορίες που σας έχουν στεναχωρήσει αλλά σας φέρνουν και σε έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σας. Αν ακόμη συνεχίζετε να αναζητάτε το άλλο σας μισό, έφτασε ο καιρός που πρέπει να δραστηριοποιηθείτε, ώστε να βρείτε και εσείς το ταίρι που ψάχνετε…Στα επαγγελματικά σας,η εργατικότητα και η δυναμικότητα θα σας χαρακτηρίζουν όλη την εβδομάδα. Ο Ερμής από τον Κριό σας δίνει τις καλύτερες επιρροές του για να ξεπεράσετε πολλά θέματα στη δουλειά, που μέχρι τώρα είναι σε στασιμότητα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες μπορείτε να τις κάνετε. Τα οικονομικά σας αυτήν την εβδομάδα δεν θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Μπορείτε στα μέσα της εβδομάδας να κάνετε οικονομικές συναλλαγές.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (21/3 – 27/3) Υδροχόος (20/1-19/2)

 

Αγαπημένα μου Υδροχοοάκια, από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα έχετε πολλές υποχρεώσεις, αλλά να ξέρετε πως θα τα καταφέρετε όλα, έτσι όπως θέλετε. Κάποια οικογενειακά προβλήματα που υπάρχουν εδώ και καιρό να ξέρετε πως μπορούν να λυθούν αυτήν την περίοδο, ειδικά αν δείξετε περισσότερη διαλλακτικότητα και υπομονή.Στα αισθηματικά σας, η Αφροδίτη βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και τονώνει ακόμη περισσότερο τον ερωτισμό σας και σας γεμίζει με πάθος και έντονη ανάγκη να δώσετε στο ταίρι σας αυτά που θα το κάνουν ευτυχισμένο. Και αν ακόμη η μοναξιά παραμένει δίπλα σας, κινηθείτε ανάλογα, γιατί οι πλανήτες σας κλείνουν το μάτι και κάτι καλό θα συμβεί!!!Στη δουλειά σας τα πηγαίνετε πάρα πολύ καλά. Μπορείτε να αρχίσετε να υλοποιείτε τα σχέδια σας, αλλά και να κάνετε καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, ενώ να ξέρετε πως οι δημόσιες σχέσεις σας, μπορούν να αποδειχθούν εξαιρετικά συμφέρουσες. Επίσης, αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να χειριστείτε τα οικονομικά σας με πολύ σύνεση. Αποφύγετε να κάνετε οικονομικές συναλλαγές και φροντίστε να λύσετε γραφειοκρατικά θέματα.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (21/3 – 27/3) Ιχθείς (20/2-20/3)

 

Ψαράκια μου, προσπάθηστε αυτήν την περίοδο να ανοίξετε τα φτερά σας, προκειμένου να μπορέσετε να εκφράζετε ελεύθερα αυτά που θέλετε, αλλά και να διεκδικήσετε τα «θέλω» και να κατακτήσετε τους στόχους σας. Να ξέρετε πολύ καλά πως αυτά που βάζετε στο μυαλό σας, σας οδηγούν κατευθείαν προς την επιτυχία.Στα αισθηματικά σας,αν έχετε κάποια παράπονα από το ταίρι σας, μην τα κρατάτε άλλο μέσα σας, γιατί κάνετε όλο και μεγαλύτερο κακό στην ψυχολογία σας. Μιλήστε μαζί του και σας βεβαιώνω πως θα βρείτε τη χρυσή τομή που θα φέρει ευτυχία και σε σας αλλά και στο ταίρι σας. Αν ακόμη η μοναξιά παραμένει στην ζωή σας, φροντίστε να κινηθείτε ανάλογα, γιατί εκεί που δεν το περιμένετε θα κάνετε μια καινούργια γνωριμία…Στη δουλειά σας τα πηγαίνετε πολύ καλά. Μπορείτε να κάνετε καινούργια ξεκινήματα, συνεργασίες και αλλαγές αυτήν την εβδομάδα, που θα σας βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σας. Τα οικονομικά σας συνεχίζουν και σας προβληματίζουν!Μπορείτε αυτήν την εβδομάδα να κάνετε οικονομικές συναλλαγές, αλλά και να λύσετε γραφειοκρατικά θέματα.

Although I firmly believe both oses are well suited and adapted to their respective devices, free apps to spy on other phones there are times where i’ve wished my ipad or tablet were running os x

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer