Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα.
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Ζωδια
02/07/2013 | 08:07

kriosΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (1/7 – 7/7) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)
Η καθημερινότητα σε έχει κουράσει πολύ αγαπητέ Κριέ και θέλεις να αλλάξεις τα πάντα στην ζωή σου. Δεν είναι όμως καιρός(ο Ερμής είναι ανάδρομος) να κάνεις τέτοιες αλλαγές γιατί οι καταστάσεις είναι καλές, απλά εσύ βρίσκεσαι σε υπερένταση. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις επάνω στον πανικό σου.

tavrosΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (1/7 -7/7) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

Η συμβουλή μου για αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Ταύρε είναι ότι πρέπει να διώξεις το πολύ άγχος που έχεις για να μπορέσεις να δεις κάποιες καταστάσεις πιο καθαρά και να δώσεις τις λύσεις που χρειάζονται. Ο Ερμής είναι ανάδρομος και φέρνει καθυστερήσεις. Θα έχεις πολλές υποχρεώσεις και τρέξιμο που δεν θα σε αφήσουν να ησυχάσεις.

didimoiΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (1/7 -7/7) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα χαθείς μέσα στις υποθέσεις σου και θα η προσοχή που θα έχεις θα σε απομονώσει από τον υπόλοιπο κόσμο αγαπητέ Δίδυμε. Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιο σου μεγαλώνει περισσότερο την τελειομανία σου. Μην το κάνεις αυτό γιατί στο τέλος της εβδομάδας θα έχεις εξαντληθεί από την κούραση.

karkinosΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (1/7 – 7/7) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Ο Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος στο ζώδιό σου και οι υποθέσεις δεν έρχονται έτσι όπως τις θέλεις αγαπητέ Καρκίνε. Και αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολύ ανάγκη να ξεκουραστείς και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν σου φταίει κανένας αν εσύ θέλεις να κάνεις πάντα πολλά πράγματα μαζί. Νομίζω ότι έφτασε ο καιρός να προγραμματιστείς περισσότερο.

leonΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (1/7 – 7/7) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Ο δυναμισμός που θα έχεις αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Λέοντα θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που σε απασχολούν. Ο Ερμής που είναι ανάδρομος και φέρνει καθυστερήσεις θα σου προκαλεί πολλές φορές εκνευρισμό. Μην προσπαθήσεις να πιάσεις όλα τα θέματα μαζί για να τα λύσεις γιατί δεν θα τα τελειώσεις έτσι όπως θα ήθελες. Βάλε πρόγραμμα και δεν έχεις ανάγκη από τίποτε η επιτυχία είναι δική σου.

parthenosΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (1/7 – 7/7) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Η ενεργητικότητα και ο δυναμισμός που θα έχεις αυτή την περίοδο αγαπητέ Παρθένε θα σε κάνουν να δεις μερικά πράγματα πιο ξεκάθαρα και θα δώσεις πολύ καλές λύσεις. Έχεις πολύ όρεξη να κάνεις πολλές αλλαγές για να νιώσεις καλύτερα. Μπορούν να σε βοηθήσουν και δικά σου άτομα αν το θέλεις.

zigosΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (1/7- 7/7) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Η εβδομάδα σου θα ξεκινήσει πολύ καλά αγαπητέ Ζυγέ. Ξεκινάς με πολύ όρεξη και κουράγιο για να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα είναι σε εκκρεμότητα. Στα μέσα της εβδομάδας θα έχεις ευχάριστα γεγονότα από κάποια ζητήματα που τα θεωρούσες ότι ήταν προβληματικά

skorpiosΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (1/7-7/7) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Οι συνθήκες σε όλα τα θέματα που σε άγχωναν μέχρι τώρα είναι καλύτερες και αρχίζεις και νιώθεις καλύτερα ψυχικά αγαπητέ Σκορπιέ. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις στο πρόγραμμα που έχεις βάλει. Να ξέρεις ότι όλα θα γίνουν στην ώρα τους και θα είναι και πολύ καλά για σένα.

toksotisΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (1/7- 7/7) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Μπαίνεις σε μια μεταβατική περίοδο αγαπητέ Τοξότη που θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκανες μέχρι σήμερα. Θα πετύχεις ότι σκεφτείς αρκεί να βάλεις πιο καλό προγραμματισμό ώστε να φτάσεις καλύτερα τους στόχους σου. Δικά σου άτομα μπορούν να σε βοηθήσουν.

aigokerosΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (1/7-7/7) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Πολλές καταστάσεις που ήταν μέχρι τώρα σε στασιμότητα θα αρχίσουν να βρίσκουν λύσεις και θα νιώσεις καλύτερα αγαπητέ Αιγόκερε. Θα έχεις πολύ δυναμισμό και ενεργητικότητα για να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις εδώ και καιρό. Δικά σου άτομα θα χρειαστούν την βοήθεια σου. Φρόντισε τα έτσι όπως ξέρεις.

idroxoosΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (1/7 -7/7) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Η εβδομάδα σου θα είναι πολύ καλή και θα πετύχεις αυτά που θέλεις αγαπητέ Υδροχόε. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις μόνο αν έχεις προγραμματιστεί πολύ καλά από πριν. Απόφυγε να σκέφτεσαι παλιές καταστάσεις γιατί σε ρίχνουν ψυχικά. Φρόντισε να περάσεις με δικά σου άτομα που θα σε κάνουν να αισθανθείς καλύτερα.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer