Ξένοι Ταξιδιωτικοί Δημοσιογράφοι, είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για την γαστρονομική υπεροχή του νησιού που παρουσιάζουν σε μεγάλη ποικιλία τα Μέλη του "Αρκείσιου".
Ταξιδιωτική προβολή της Κεφαλονιάς στο Μιλάνο
Τουρισμός
01/11/2015 | 09:36

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν στα Γραφεία της Simmetriko , οι εργασίες του προγράμματος αναβάθμισης του Νέου Λιμενοβραχίονα, με την συμμετοχή του Α/Δημάρχου κ.Ευάγγελου Κεκάτου.
Ακοκούθως υπήρξε Εκδήλωση προβολής της Κεφαλονιάς στις εγκαταστάσεις της EXPO 2015, που για φέτος δίνει έμφαση στη Γαστρονομία. kek1
Ξένοι Ταξιδιωτικοί Δημοσιογράφοι, είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν απο τον κ.Κεκάτο για την γαστρονομική υπεροχή του Νησιού , που παρουσιάζουν σε μεγάλη ποικιλία τα Μέλη του “Αρκείσιου”, όπως επίσης και για τις εντυπωσιακής ποιότητας εναλλακτικές μορφές Τουριστικών δραστγριοτήτων, που υπάρχουν σε εξέλιξη στην Κεφαλονιά.
Εν τω μεταξυ σε πλήρη ανάπτυξη λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία, το Περίπτερο προβολής της Κεφαλονιάς, υπο την επιμέλεια του Προισταμένου Τουριστικής Υπηρεσίας του Δήμου, κ.Σταύρου Κουρή Κορκού , στη Διεθνή Εκθεση Τουρισμού στο Λουγκάνο της Ελβετίας.
Την συγκεκριμένη Εκθεση τιμούν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ.Γεράσιμος Τιμοθεάτος και εκπρόσωποι Επαγγελματιών του Νησιού.

kekatos

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer