Με επιτυχία για τον Δήμο τής Κεφαλονιάς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού, στο Λουγκάνο της Ελβετίας.
Επιτυχημένη συμμετοχή του Δήμου στην έκθεση Λουγκάνο της Ελβετίας
Τουρισμός
03/11/2015 | 12:01

Με επιτυχία για τον Δήμο τής Κεφαλονιάς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού, στο Λουγκάνο της Ελβετίας.
Σε επιτελική θέση το Εκθεσιακό Περίπτερο της Κεφαλονιάς, υπο την οργανωτική φροντίδα του Προισταμένου τής Υπηρεσίας Τουρισμού τού Δήμου Κεφαλονιάς, κ.Σταύρου Κουρή Κορκού, συγκέντρωσε το μεγαλο ενδιαφέρον επισκεπτών και παραγόντων του Τουρισμού γιά τήν Κεφαλονιά.
Με την συμμετοχή τού Προέδρου τής Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, κ.Γεράσιμου Τιμοθεάτου και αντιπροσωπεία Επαγγελματιών του Τουρισμού, μεταξύ των οποίων η κ.Βάσω Κουλουμπαρίτση απο τον χώρο της Εστίασης , ο κ.Γεράσιμος Αυγερινός απο τον χώρο τών Ταξιδιωτικών Γραφείων, η κ.Ελισάβετ Τραυλού απο τον δημιουργικο – Κατασκευαστικό χώρο, η κ.Χριστίνα Πεφάνη απο το χώρο των Καταλυματιών, μοιράστηκε πλούσιο πληροφοριακό υλικό για το Νησί, ενημερώνοντας για τις απείρου κάλλους φυσικές ομορφιές και για τις σημαντικές μορφές εναλλακτικού Τουρισμού που δραστηριοποιούνται.
Την επιμέλεια της αποστολής είχε ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος, ο οποίος μετάφερε Πρόσκληση του Δημάρχου Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρου Παρίση, σε παράγοντες του Τουρισμού και της ταξιδιωτικής Δημοσιογραφίας να επισκεφθούν το Νησί.

kek1 kek2 kek4

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer