Μία από τις μεγαλύτερες Ταξιδιωτικές Εκθέσεις του κόσμου είναι η EXPO 2015, που αναπτύσσεται στο Μιλάνο της Ιταλίας και θα συμμετέχει η Κεφαλονίτικη αποστολή.
Η Κεφαλονιά στην EXPO 2015 στο Μιλάνο
e Gastronomie
30/10/2015 | 10:58

λ επί έξι συνεχείς (Μάιο έως Οκτώβριο) μήνες, δίνοντας τη δυνατότητα προβολής σε όλους όσους ενδιαφέρονται να προβάλουν Χώρες, προορισμούς, εναλλακτικές μορφές τουρισμού και άλλες συναφείς δραστηριότητες και συνεργασίες.
Με πρόσκληση της Simmetrico, ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος θα συμμετάσχει σε εκδήλωση προβολής της Κεφαλονιάς, όπου θα γίνουν συναντήσεις με Ταξιδιωτικούς Δημοσιογράφους και Παράγοντες της Τουριστικής Βιομηχανίας στο Μιλάνο, στα πλαίσια της περαιτέρω ανάπτυξης του ενδιαφέροντος επισκεψιμότητας στην Κεφαλονιά.

milano_expo
Αξιοποιώντας δε τις ειδικές αναφορές της Έκθεσης στις εξειδικευμένες προωθητικές ενέργειες, που όσον αφορά την Ελλάδα εστιάζονται, για αυτή τη χρονιά, στη Γαστρονομία (Greek Food: Sharing the Flavors of Health), θα αναπτυχθούν οι ιδιαίτερα ευεργετικές μορφές της Κεφαλλονίτικης διατροφής, που αποτελούν κορυφαία ενότητα της διάσημης Μεσογειακής διατροφής και με συνέπεια εφαρμόζουν τα Μέλη του «Αρκείσιου» στο Νησί.

kreatopita

vaso_estiatorio

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer