Αν και λαμπερή όπως πάντα, αυτή τη φορά τα φλας των φωτογράφων συγκέντρωσε η συνοδός της, που δεν ήταν άλλη από την κόρη της που της μοιάζει πολύ
Στο Ηρώδειο με την κόρη της η Άντζελα Γκερέκου
Πολιτισμός
25/09/2014 | 20:24

Την μουσική παράσταση αφιερωμένη στο έργο του Μάνου Χατζηδάκι παρακολούθησε το βράδυ της Τετάρτης στο Ηρώδειο η υφυπουργός Πολιτισμού Άντζελα Γκερέκου. Αν και λαμπερή όπως πάντα, αυτή τη φορά τα φλας των φωτογράφων συγκέντρωσε η συνοδός της, που δεν ήταν άλλη από την κόρη της.

Η νεαρή κοπέλα που είναι στην εφηβεία της πλέον, ήταν χαμογελαστή και ευγενική με όλους, ενώ τα καταγάλανα μάτια της, που προφανώς πήρε από τη μητέρα της, τόνιζαν το πρόσωπό της.

Η μουσική παράσταση «Τρόποι του Φεγγαριού» είναι αφιερωμένη στην συστηματική παρουσίαση των γνωστών και λιγότερο γνωστών έργων του μεγάλου μουσικού. Την καλλιτεχνική επιμέλεια των παραστάσεων αυτών έχει ο γιος του Γιώργος Χατζιδάκις, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια επιμελείται το έργο του συνθέτη πραγματοποιώντας εκατοντάδες συναυλίες και επανεκδόσεις των έργων του καθώς και ανέκδοτο μουσικό υλικό.

Παρόντες στην πρεμιέρα εκτός από την υφυπουργό Πολιτισμού και την κόρη της, ήταν και οι Μαρία Φαραντούρη, Μάκης Μάτσας και πλήθος κόσμου.

gkerekoy-korh

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer