Πραγματοποιήθηκαν τον προηγούμενο μήνα τα τηλεοπτικά γυρίσματα της δημοφιλούς εκπομπής Linea Βlue ( Μπλε γραμμή) της Ιταλικής Κρατικής Τηλεόρασης
Στις 10 Σεπτεμβρίου η Κεφαλονιά στο RAI UNO
Τουρισμός
02/09/2016 | 10:17

Στο πλαίσιο συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων  με την Ελληνική Πρεσβεία της Ρώμης, πραγματοποιήθηκαν τον προηγούμενο μήνα τα τηλεοπτικά γυρίσματα της δημοφιλούς εκπομπής Linea Βlue ( Μπλε γραμμή) της Ιταλικής Κρατικής Τηλεόρασης RAI UNO.

Είχε ανακοινωθεί η παρουσίαση της εκπομπής που μας αφορά την 3ην Σεπτεμβρίου 2016, αλλά κρίθηκε σκόπιμο η προβολή των νησιών μας σε διπλάσιο τηλεοπτικό χρόνο, κάτι το οποίο θα έχει ακόμα πιο θετικά αποτελέσματα για αυτά.

Σας γνωρίζουμε μετά από επικοινωνία με τους αρμοδίους,  ότι η παρουσίαση της εκπομπής που αφορά την Κεφαλονιά θα μεταδοθεί την 10ην Σεπτεμβρίου και ώρα  15.00 (ώρα Ελλάδος), ενώ η εκπομπή που αφορά την Ιθάκη και την Ζάκυνθο θα μεταδοθεί την 17ην Σεπτεμβρίου και ώρα 15.00 (ώρα Ελλάδος).

Επισημαίνουμε ότι την εκπομπή παρακολουθούν απευθείας 3.000.000 τηλεθεατές (όχι μόνο στην Ιταλία) και δεκάδες χιλιάδες μέσω διαδικτύου.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer