Το χθεσινό (01/09/2016) δημοτικό συμβούλιο έκρυβε μια σημαντική είδηση για τον θαλάσσιο τουρισμό.
Λυκούδης: Συνεργασία Συμπολίτευσης και Αντιπολίτευσης για το συνέδριο Κρουαζιέρας
Τουρισμός
02/09/2016 | 14:40

Το χθεσινό (01/09/2016) δημοτικό συμβούλιο έκρυβε μια σημαντική είδηση για τον θαλάσσιο τουρισμό. Δια στόματος του Αντιδημάρχου Τουρισμού Ευάγγελου Κεκάτου, ανακοινώθηκε η διεξαγωγή ενός συνεδρίου Κρουαζιέρας στο Ληξούρι, στο τέλος του Σεπτεμβρίου, με τη συνεργασία Δήμου Κεφαλλονιάς και Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιέρας.

Ο κ. Κεκάτος μάλιστα τόνισε ότι είναι ευκαιρία, με αυτό το συνέδριο, να ακουστούν οι πραγματικές προτάσεις από την Αντιπολίτευση που ασκεί έντονη κριτική στη Δημοτική Αρχή για την πολιτική που εφαρμόζει στο κομμάτι του τουρισμού και ειδικά στο κομμάτι που αφορά στην Κρουαζιέρα.

Σημαντική όμως ήταν και η παρέμβαση του αναπληρωτή Δημάρχου Διονύση Λυκούδη, ο οποίος αφού εξήρε την προσπάθεια του κ. Κεκάτου στο θέμα του τουρισμού, σχολίασε, εκτός των άλλων, ότι η Κεφαλλονιά με αυτό το συνέδριο θα γίνει το επίκεντρο του θαλάσσιου τουρισμού, αφού θα βρεθούν στο νησί μας πολλοί σημαντικοί παράγοντες και θα ακουστούν ουσιαστικές απόψεις.

Συγχρόνως, είπε ότι αυτό το δημοτικό συμβούλιο μπορεί να γίνει παραγωγικό για το καλό της κοινωνίας και πρότεινε τη σύσταση μιας άτυπης επιτροπής που θα αποτελείται από τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Ευάγγέλο Κεκάτο, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο και τον τ. Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Γιώργο Τζωρτζάτο. Αυτή η επιτροπή θα αναλάβει να επεξεργαστεί τις προτάσεις και τα αιτήματα του Δήμου κεφαλλονιάς που θα εκφραστούν στο συνέδριο, έτσι ώστε να υπάρξει κάποιο θετικό αποτέλεσμα από τη διεξαγωγή του.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος, πως μια ουσιαστική πρόταση έκανε και ο τ. Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Γιώργος Τζωρτζάτος, ο οποίος πρότεινε στο πλαίσιο αυτού του συνεδρίου να γίνουν οι απαραίτητες επαφές που θα προσελκύσουν νέες εταιρείες κρουαζιέρας στην Κεφαλλονιά.

Ο αντιδήμαρχος τουρισμού Βαγγέλης Κεκάτος

Ο αντιδήμαρχος τουρισμού Βαγγέλης Κεκάτος

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer