Μέχρι το βράδυ «κλειδώνουν» τα ψηφοδέλτια στα δύο μεγάλα κόμματα.
Στη τελική ευθεία τα ψηφοδέλτια σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στη Κεφαλονιά
Πολιτική
06/01/2015 | 11:03

Σχεδόν έτοιμα είναι τα ψηφοδέλτια σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για να κατατεθούν στο Πρωτοδικείο. Σύμφωνα με τις έως τώρα τελευταίες πληροφορίες τα ψηφοδέλτια θα είναι ανανεωμένα έως και 100% σε σχέση με τις εκλογές του 2012.
Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι σχεδόν σίγουρο ότι οι τρεις υποψήφιοι θα είναι εκτός από την Αφροδίτη Θεοπεφτάτου και ο πολιτικός μηχανικός από το Αργοστόλι Μάκης Βασιλάτος καθώς και ο Αλέξανδρος Ταφλαμπάς από την Ιθάκη. Τις τελευταίες ώρες έχει ατονήσει η υποψηφιότητα του Σπύρου Παγώνη από το Ληξούρι. Θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο η Λούκα Κατσέλη να βάλει στο ψηφοδέλτιο (εκ μέρους της Κοινωνικής Συμμαχίας) τον Νίκο Ποταμιάνο.
Σιγή …ασυρμάτου στη τοπική ΝΔ
Βραδιά ..θρίλερ ήταν η χθεσινή για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου μιας και γινόντουσαν φιλότιμες προσπάθειες να καταλήξουν σε ένα ψηφοδέλτιο το οποίο θα είναι όσο το δυνατόν περισσότερο αντιπροσωπευτικό (εσωκομματικά) και θα μπορεί να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση. Στελέχη της ΝΟΔΕ αλλά και του Δήμου θεωρούν ότι η έδρα παίζεται στα ίσια γι αυτό χθες υπήρχε σιγή …ασυρμάτου και οι διαβουλεύσεις γινόντουσαν με άκρα μυστικότητα.
Φαβορί να είναι στο ψηφοδέλτιο έχει ο συμπατριώτης μας γνωστός ποινικολόγος Χαράλαμπος Λυκούδης και αυτό γιατί οι πρώτες μετρήσεις τον δείχνουν πολύ ψηλά. Από εκεί και πέρα τα ονόματα που παίζουν έως τώρα είναι του Προέδρου του ΤΕΕ Σταύρου Τραυλού, της Τζόγιας Γρουζής (πρώτη σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο του Σπύρου) αλλά τις τελευταίες ώρες και αυτό του Σωτήρη Κουρή (ιστορικό στέλεχος της τοπικής ΝΔ και πρώην αντιπεριφερειάρχης) χωρίς να αποκλείεται έως τη τελευταία στιγμή να αλλάξει γνώμη ο Βασίλης Ρουχωτάς.
Έως το βράδυ θα γνωρίζουμε τους έξι πιθανούς υποψήφιους που ένας από αυτούς θα μας εκπροσωπήσει στο ελληνικό κοινοβούλιο.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer