Όλα δείχνουν πως ολοκληρώνεται και η τελευταία λεπτομέρεια ώστε να κλείσουν τα τρία ονόματα που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Κεφαλονιά.
Είναι αλήθεια…. «κλείδωσε» το ψηφοδέλτιο;
Πολιτική
06/01/2015 | 11:33

Όλα δείχνουν πως από στιγμή σε στιγμή ολοκληρώνεται και η τελευταία λεπτομέρεια ώστε να κλείσουν τα τρία ονόματα που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Κεφαλονιά.

Μετά από αλλεπάλληλες συζητήσεις, συσκέψεις και ασκήσεις… επί χάρτου, όλα δείχνουν πως ο συμπατριώτης μας ποινικολόγος Χαράλαμπος Λυκούδης, η πρώην αντιπεριφερειάρχης Τζόγια Γρουζή και ο πρώην αντιδήμαρχος Αργοστολίου Σάββας Σαββαόγλου θα δώσουν από κοινού τη μάχη για την βουλευτική έδρα στο νησί.

Όπως μας επισημαίνουν οι καλά γνωρίζοντες το γαλάζιο παρασκήνιο, στόχος είναι η νίκη στις 25 Ιανουαρίου με την συμμετοχή όλων των εσωκομματικών τάσεων σε μια ενωτική προσπάθεια να «περάσει» η μονοεδρική στην Νέα Δημοκρατία μετά από 6 χρόνια!
Μάλιστα, στέλεχος της ΝΟΔΕ μας έλεγε πριν από λίγο ότι το ζητούμενο από αυτό το ψηφοδέλτιο είναι η μέγιστη δυνατή συσπείρωση όλων των τάσεων.
Σε λίγες ώρες θα ανακοινωθεί και επίσημα το ριζικά ανανεωμένο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer