Στην τελική ευθεία κινούνται τα κομματικά επιτελεία στο νησί μας ενόψει εκλογών.
Στήλη Άλατος….
Πολιτική
06/01/2015 | 09:15

– Καλημέρα φίλοι μου αναγνώστες, καλή χρονιά, χρόνια πολλά σε όλους.
– Μια χρονιά που πιστεύουμε ότι θα έχει πολλές όμορφες ειδήσεις. Μαζί πάντα από το e-kefalonia να τις σχολιάζουμε.
– Τα άγια Θεοφάνεια σήμερα, αργία για όλους εκτός από τα κομματικά επιτελεία που αναζητούν τους καταλληλότερους υποψηφίους.
– Στην τελική ευθεία κινούνται τα κομματικά επιτελεία στο νησί μας ενόψει εκλογών. Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται στο τελικό στάδιο συγκρότησης της λίστας των υποψηφίων, με τις προβλέψεις να δίνουν και να παίρνουν.
– Ο διαφαινόμενος αρχικά «περίπατος» του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί μάλλον παρελθόν εάν τελικά συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. το όνομα του Χαράλαμπου Λυκούδη.

lykoydhs xaralampos
– Ο έμπειρος ποινικολόγος αλλάζει τα εκλογικά δεδομένα που μαζί με τον Βασίλη Ρουχωτά (η δυναμική του οποίου ειδικά στο Ληξούρι αποτελεί κοινή ομολογία) θα δώσουν την «μητέρα των μαχών».
– Στα δύο ονόματα πρόκειται να προστεθεί εκείνο του Σταύρου Τραυλού ή της Τζόγιας Γρουζή όπως ακούγεται τελευταία..
– Ο Ρωσσέτος Λούζης ανακοίνωσε δημόσια πως δεν ενδιαφέρεται για την «τιμητική πρόταση» της υποψηφιότητάς του. Τις προηγούμενές μέρες πάντως ένα.. πουλάκι μας είχε πει πως το όνομά του ήταν σίγουρο!
– Κρατήστε το όνομα του Γιώργου Ματαράγκα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αν και δεν θα είναι υποψήφιος, ποντάρουμε πως ο νεαρός φιλόλογος θα πρωταγωνιστήσει την επόμενη μέρα στο κόμμα όπου κι αν βρίσκεται αυτό εκλογικά..

mataragas_souzana_petratos
– Μαθαίνουμε πως σειρά στελεχών παλιών διοικήσεων στο δήμο Αργοστολίου τάσσονται φανερά υπέρ της “ευρωπαϊκής σιγουριάς” της Νέας Δημοκρατίας.
– Οι εποχές αλλάζουν!
– Πληροφορίες της στήλης λένε ότι η τριπλέτα στον ΣΥΡΙΖΑ έχει «κλειδώσει»
– Μαζί με την Θεοπεφτάτου θεωρούνται σίγουροι Ταφλαπμάς από Ιθάκη και ο Μάκης Βασιλάτος. Έως το βράδυ θα ξέρουμε.
– Αληθεύει ότι στον ΖΥΡΙΖΑ κεντρικά πίεζε η Λούκα Κατσέληνα κατέβει ένας δικό της. Ακούσαμε το όνομα του Νίκου Ποταμιάνου.
– Δεν βρίσκει τριάδα να κατεβάσει το ΠΑΣΟΚ αφού κανείς δεν θέλει να είναι υποψήφιος…..STOP
Quiz για δυνατούς λύτες: Ποιος υποψήφιος κεντροαριστερής κατεύθυνσης στη Κεφαλλονιά έχει αδερφό που δραστηριοποιείται ενεργά στην καμπάνια της Ν.Δ. στο λεκανοπέδιο Αττικής;
– Αυτά για σήμερα. Αύριο με περισσότερες ειδήσεις…

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer