Στην έκθεση της Βιέννης, ως εκπρόσωπος των Ιονίων Νήσων, θα παραβρεθεί ο Περιφερειάρχης, Σπυρίδων Σπύρου.
Στη διεθνή τουριστική έκθεση της Βιέννης η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων
Τουρισμός
14/01/2014 | 17:29

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετέχει στην τουριστική έκθεση «Ferien Messe Wien» στη Βιέννη Αυστρίας, που θα γίνει από τις 16 έως τις 19 Ιανουαρίου 2014, στο Εκθεσιακό Κέντρο της αυστριακής πρωτεύουσας, όπου συνολικά 700 εκθέτες από 70 χώρες θα παρουσιάσουν μια πληθώρα προσφορών για διακοπές, καθώς επίσης και κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Στην έκθεση της Βιέννης, ως εκπρόσωπος των Ιονίων Νήσων, θα παραβρεθεί ο Περιφερειάρχης, Σπυρίδων Σπύρου, ο οποίος θεωρεί ότι η έκθεση αυτή είναι σημαντική για τα νησιά μας και οι Αυστριακοί έχουν πολλούς λόγους να τα επισκεφτούν.

Η προβολή των Ιονίων από αυστριακά Μ.Μ.Ε.

•    Υπενθυμίζεται ότι το αυστριακό κανάλι Servus TV, που εκπέμπει τόσο επίγεια όσο και δορυφορικά, έχει μεταδώσει τον περασμένο Νοέμβριο ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στα Ιόνια νησιά υποσχόμενο στους τηλεθεατές του ένα συναρπαστικό ταξίδι.
•    Τις «ονειρώδεις» παραλίες της Λευκάδας, οι οποίες -όπως σημειώνεται- ανήκουν στις ομορφότερες ολόκληρης της Ευρώπης, εκθείασε η μεγαλύτερης κυκλοφορίας αυστριακή εφημερίδα «Κρόνεν Τσάιτουνγκ» (Kronen Zeitung), σε αφιέρωμά της στο νησί του Ιονίου, με τίτλο «Λευκάδα: Επίσκεψη στο μαργαριτάρι της Ελλάδας».
Στο αφιέρωμα, επισημαίνεται πως στο νησί δεν υπάρχει μαζικός τουρισμός, οι κάτοικοι υποδέχονται εγκάρδια τους τουρίστες, στους οποίους μεταφέρουν τη χαρά της ζωής που οι ίδιοι χαίρονται, παρά την κρίση η οποία πλήττει και τη Λευκάδα, όχι όμως τόσο όσο την ηπειρωτική Ελλάδα όπως αναφέρουν η κάτοικοι, καθώς ο ένας βοηθά τον άλλο.
Τέλος, σημειώνεται ότι τον πιο αγαπητό προορισμό των Αυστριακών με +11% αποτέλεσε η Ελλάδα την τουριστική περίοδο του 2013, ανακτώντας την παλιά της πρωταρχική θέση, σύμφωνα με τον διοργανωτή ταξιδίων GULET, θυγατρική εταιρία του ομίλου TUI World.

ekthesh_viennhs

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer