Η πίτα της τουριστικής επιτροπής του Δήμου Κεφαλονιάς πυροδότησε διάφορες συζητήσεις, αλλά και προτάσεις..
Με ποικιλία απόψεων κόπηκε η πίτα για τον Τουρισμό… (βίντεο)
Κοινωνία
13/01/2014 | 10:09

Της Γιάννας Κουλουμπή
Δεν ήταν μια συνηθισμένη κοπή πίτας αυτό που παρακολουθήσαμε την Κυριακή το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο “Ο Κέφαλος”. Η πίτα της τουριστικής επιτροπής του Δήμου Κεφαλονιάς πυροδότησε διάφορες συζητήσεις, αλλά και προτάσεις..

kekatos

Ο Ευάγγελος Κεκάτος έδειξε από την αρχή ότι είχε διάθεση να κρατήσει σε ένα ζεστό κλίμα την εκδήλωση, αλλά η παρέμβαση του κ. Στρίντζη άνοιξε τον ασκό του Αιόλου όταν αναφέρθηκε στα προβλήματα της Παλικής, χωρίς βέβαια να ρίχνει ευθύνες στον κ. Κεκάτο.

strintzhs
Ακολούθησε η τοποθέτηση του Σπύρου του Γαλιατσάτου που, ανάμεσα στα άλλα, μίλησε για προβλήματα που έχουν την αρχή τους στις κινήσεις της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, χωρίς όμως να περιλαμβάνεται σε αυτές η στάση του Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς Σωτήρη Κουρή, την συνεργασία με τον οποίο χαρακτήρισε άψογη.
Όπως ήταν λογικό, ο κ. Κουρής, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια απάντησε, όχι βέβαια για να πλέξει το εγκώμιο της Περιφέρειας, αλλά για να εξηγήσει πως υπάρχουν πράγματα που η Περιφέρεια πρέπει να κάνει αναγκαστικά, αν θέλει να είναι στην αγορά του Τουρισμού, κι ας κατηγορείται για αυτά. Αναφέρθηκε μάλιστα συγκεκριμένα στο παράδειγμα των διεθνών τουριστικών εκθέσεων, στις οποίες οφείλουμε νε δίνουμε το παρόν. Παράλληλα, τόνισε ότι μόνο με συνεργασία θα προκύψουν καλύτερα αποτελέσματα στον Τουρισμό και ζήτησε από όλους, συμπεριλαμβανομένου και του Δήμου, να φροντίσουν από νωρίς το νησί να είναι καθ όλα έτοιμο τη νέα τουριστική περίοδο που ξεκινά σε λίγους μήνες.
Το λόγο στην συνέχεια πήρε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Ανουσάκης. Εκτός από ευχές και επαίνους για τον Ευάγγελο Κεκάτο και τον Νίκο Παπαδάτο, απάντησε έμμεσα στους προηγούμενους τονίζοντας πως ο Δήμος Κεφαλονιάς λειτουργεί συνολικά χωρίς να υπάρχει κάποια ειδική μεταχείριση στο Αργοστόλι ή σε άλλες περιοχές, ενώ δεν είναι υπεύθυνος για καθυστερήσεις του Κράτους που δυσκολεύουν τις διαδικασίες σχετικά με την λειτουργία των παραλιών  ή άλλα τουριστικά ζητήματα.
Ο πρόεδρος της τουριστικής επιτροπής Ευάγγελος Κεκάτος, αμέσως μετά μίλησε, παρουσιάζοντας φωτογραφικό υλικό, για δύο μεγάλες επιτυχίες της επιτροπής τη χρονιά που πέρασε. Πρόκειται για τη συνάντηση με τον μεγάλο τενόρο Αντρέα Μποτσέλι και την έκθεση φωτογραφίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που διαφήμισε το νησί μας σε όλη τη Ευρώπη.
Την κοπή της πίτας έκανε ο Αρχιμανδρίτης πατέρας Σπυρίδωνας Πετεινάτος, ο ποίος ευχήθηκε καλή συνεργασία και υγεία για το νέο έτος.

kopi-pitas-touristiki-epitropi2014i

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο δημοτικός σύμβουλος Παναγής Ρασσιάς, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης, ο υποδιευθυντής της Αστυνομίας Γιώργος Χωραΐτης, ο Λιμενάρχης Κεφαλονιάς Γιώργος Καλιτσουνάκης, αλλά και ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Αργοστολίου Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος.


kopi-pitas-touristiki-epitropi2014c kopi-pitas-touristiki-epitropi2014d kopi-pitas-touristiki-epitropi2014e kopi-pitas-touristiki-epitropi2014f kopi-pitas-touristiki-epitropi2014g kopi-pitas-touristiki-epitropi2014h kopi-pitas-touristiki-epitropi2014k

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer