Φτάνει στα άκρα ο Θεόφιλος με την κίνησή του να διαγράψει από το ΔΣ του Επιμελητηρίου τους Διονύση Λυκούδη, Διονύση Πολλάτο και Αντώνη Παπαδάτο.
Στήλη Άλατος…
Πολιτική
07/10/2014 | 07:00

– Καλημέρα, χρόνια πολλά στους Πολυχρόνηδες, στους Στέργιους και στη Στεργιανή.
– Πολλές ευχές και χρόνια πολλά στο φίλο Πολυχρόνη Δενδρινό!
– Φτάνει στα άκρα ο Θεόφιλος με την κίνησή του να διαγράψει από το ΔΣ του Επιμελητηρίου τους Διονύση Λυκούδη, Διονύση Πολλάτο και Αντώνη Παπαδάτο. Κοινή «συνισταμένη» και των τριών η… επιλογή τους στις δημοτικές εκλογές να βρεθούν απέναντι στην υποψηφιότητα Μιχαλάτου για την Δημαρχία.

mixalatos_spathis
– Φαίνεται ο Θεόφιλος να χρησιμοποιεί κάθε μέσο που του έχει απομείνει ώστε να αντιδράσει στο αρνητικό γι’ αυτόν αποτέλεσμα. Για πόσο ακόμη άραγε;

– Στα άκρα η σχέση του με τον Σταύρο Σπαθή. Πήρε τη παράταξη του και έφυγε χθες το βράδυ από το επιμελητήριο.
– Πυρ και μανία είναι ο Λούκας Νιφοράτος με ψευδή κατά τον ίδιον δημοσιεύματα αναφορικά με τον ΝΟΑ.
– Μάλιστα κατά την τελευταία επίθεση που ο ίδιος δέχτηκε απαντά με ιδιαίτερα έντονο ύφος κάνοντας λόγο για ελλιπή «σεξουαλική ζωή ορισμένων»!
– Τελικά τα «βάσανα» για τον ίδιο δεν τελείωσαν με την νέα σύνθεση της τοπικής κοινότητας Αργοστολίου όπου και προεδρεύει εκ νέου!

anousakhs_loukas_lukoudhs
– Ξεπέρασαν τις 200.000 οι αφίξεις στο Αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς. Παρά την σεισμική δραστηριότητα που έπληξε το νησί οι τουρίστες δεν πτοήθηκαν επιλέγοντας την Κεφαλονιά για τις διακοπές τους.
– Καλή απάντηση σε όσους «πόνταραν» στις αφίξεις.. αλληλεγγύης και συμπόνιας! Η Κεφαλονιά δείχνει να έχει γυρίσει σελίδα.
Quiz για δυνατούς λύτες: ποιος πρώην αντιδήμαρχος Καποδιστριακού Δήμου της Κεφαλονιάς περιφέρεται στα γραφεία των νυν αντιδημάρχων με μια φωτογραφική μηχανή στο χέρι;

question-mark2
– Αυτά για σήμερα, ραντεβού πάλι αύριο το πρωί…

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer