Συγκρότησαν το Διοικητικό Συμβούλιο της Διαδημοτικής Επιχείρησης, χωρίς να συμπεριλάβουν σε αυτό κανέναν εκπρόσωπο της μειοψηφίας.
Ανακοίνωση της «Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς»
Πολιτική
07/10/2014 | 08:26

Για ακόμα μια φορά η δημοτική αρχή μας  έδειξε πως πρόκειται να υπηρετήσει τις αυτονόητες αρχές της δημοκρατικής διοίκησης του Δήμου και των νομικών  προσώπων του και της διαφάνειας.

Ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς ως  «απόλυτος άρχοντας» του νησιού μας συγκρότησε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΑΚΙ ΟΤΑ ΑΕ (πρώην Διαδημοτική Επιχείρηση), χωρίς να συμπεριλάβει σε αυτό κανέναν εκπρόσωπο της μειοψηφίας.

Μια ακόμα σημαντική και με καθοριστικό πολιτικό και οικονομικό ρόλο επιχείρηση του δήμου θα διοικείται χωρίς ουσιαστικό έλεγχο από την αντιπολίτευση. Σημειωτέον ότι ούτε στις οικονομικές δαπάνες της εν λόγω εταιρείας ασκείται έλεγχος από το Ελεγκτικό Συνέδριο, Υπηρεσία Επιτρόπου Νομού Κεφαλληνίας.

Αν ο Δήμαρχος πιστεύει πως θα ξεγελάσει τους Κεφαλονίτες και θα φέρει τα σκουπίδια της Ζακύνθου εδώ ή ότι θα χρησιμοποιήσει τον ευαίσθητο τομέα της καθαριότητας προς υλοποίηση προεκλογικών δεσμεύσεων, τότε θέλουμε να τον διαβεβαιώσουμε ότι έχει πέσει έξω.

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ είναι αποφασισμένη να σταματήσει κάθε  αυθαιρεσία της δημοτικής αρχής και να διεκδικήσει την πιστή τήρηση της νομοθεσίας με βάση την πραγματική βούληση του νομοθέτη και μόνο.

 

Εκ του Γραφείου Τύπου της

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer