Έτσι κλείδωσε το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Κεφαλονιά.
Στήλη Άλατος…
Πολιτική
07/01/2015 | 10:14

– Καλημέρα φίλοι αναγνώστες
– Χρόνια πολλά στον Γιάννη και στην Ιωάννα. Ιδιαίτερες ευχές στην συνεργάτη μας Γιάννα Κουλουμπή που έχει σήμερα την γιορτή της.

gianna-voultepsi
– Θα το ξαναπούμε για μία ακόμη φορά και ελπίζουμε να μας συγχωρέσετε. Το e-kefalonia.net παραμένει από τα πλέον έγκυρα δημοσιογραφικά τοπικά site.
– Και αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά τα γεγονότα…
– Βγάλαμε πρώτοι την είδηση για τον Χαράλαμπο Λυκούδη ότι θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ (και όχι με τον ΣΥΡΙΖΑ που γράφανε κάποιοι άλλοι μάλλον από το μυαλό τους).

lykoydhs xaralampos
– Βγάλαμε πρώτοι την είδηση ότι η πρώτη σε σταυρούς, με τον Σπύρου, Τζόγια Γρουζή θα είναι στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Κάποιοι την ….έβγαζαν και την ξανάβαζαν στο ψηφοδέλτιο την ώρα που αυτή είχε «κλειδώσει».

grouzh
– Είμαστε οι μόνοι που έχουμε περιγράψει το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, τη στιγμή που άλλοι κάνουν ασκήσεις επί χάρτου….

mataragas_souzana_petratos
– Πάμε λοιπόν να δούμε το πραγματικό παρασκήνιο…
– Αργά χθες το βράδυ τηλεφωνεί στη Τζόγια ο Πάτροκλος Γεωργιάδης από τα Κεντρικά της Συγγρού. Της είπε ότι είναι επιθυμία του κόμματος αλλά και προσωπικά του Προέδρου Αντώνη Σαμαρά να είναι υποψήφια στη Κεφαλονιά και την Ιθάκη.
– Η Τζόγια είπε αμέσως το πολυπόθητο «ναι» και ουσιαστικά «κλείδωσε» το ψηφοδέλτιο.
– Θα πρέπει να τονίσουμε ότι την Τζόγια πίεζαν τόσο ο πρώην Περιφερειάρχης Σπύρος Σπύρου (τέσσερα τηλέφωνα τις έκανε αργά το βράδυ ο άνθρωπος) όσο και οι Λευκαδίτης, Σωτήρης Κουρής.
– Νωρίτερα, είχε περάσει από τα κεντρικά του κόμματος στον τρίτο όροφο, στο γραφείο του Γ.Γ της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκου ο Χαράλαμπος Λυκούδης που και αυτός με τη σειρά του δεχόταν την τιμητική πρόταση του Αντώνη Σαμαρά να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ.
– Όπως μάλιστα μάθαμε από τα κεντρικά της ΝΔ η Κεφαλονιά είναι από τους πρώτους νομούς που κλείνει το ψηφοδέλτιο τόσο νωρίς.
– Μέχρι το μεσημέρι θα έχει κλείσει και το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς εκπλήξεις και ουσιαστικά μπαίνουμε σε μία μίνι κούρσα… δύο βδομάδων και κάτι προεκλογικού αγώνα…
– Εκπληκτική η παρουσία των φιλαρμονικών σε όλη τη Κεφαλονιά ανήμερα των Φώτων. Πραγματικά έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό τα μουσικά σχήματα, κλείνοντας έτσι το 10ημερο των εορταστικών εκδηλώσεων.

kateleios (14)
– Αυτά για σήμερα, ραντεβού και πάλι αύριο το πρωί με φρέσκες ειδήσεις…

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer