Η υφυπουργός Πολιτισμού έχει σχεδόν συμφωνήσει σε όλα με το Μέγαρο Μαξίμου, εγκαταλείποντας το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, με το οποίο εκλεγόταν ανελλιπώς από το 2004
Υποψήφια με τη Ν.Δ. στην Κέρκυρα η Γκερέκου
Πολιτική
07/01/2015 | 15:41

Υποψήφια με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Κέρκυρα θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η Άντζελα Γκερέκου.

Η υφυπουργός Πολιτισμού έχει σχεδόν συμφωνήσει σε όλα με το Μέγαρο Μαξίμου, εγκαταλείποντας το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, με το οποίο εκλεγόταν ανελλιπώς από το 2004, προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα με το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο στην εκλογική περιφέρεια της Κέρκυρας.

Παρά το γεγονός ότι η ίδια μέχρι στιγμής αποφεύγει να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τη σχετική φημολογία, ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της με τη Νέα Δημοκρατία είναι πλέον ζήτημα χρόνου.

Η υποψηφιότητα της υφυπουργού Πολιτισμού εντάσσεται στο άνοιγμα που επιχειρεί να κάνει ο πρόεδρος της ΝΔ, κ. Αντώνης Σαμαράς, προς την πλευρά του κέντρου, αξιοποιώντας τους πολύ καλούς διαύλους επικοινωνίας που προϋπήρχαν με την κυρία Γκερέκου, αλλά και τον προβληματισμό της τελευταίας ως προς το κατά πόσον το ΠΑΣΟΚ θα καταφέρει να εκλέξει βουλευτή στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια των Ιονίων Νήσων.

Να σημειώσουμε πως η κυρία Γκερέκου εξελέγη βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στο Νομό Κέρκυρας, στις εθνικές εκλογές του 2004, του 2007, του 2009 και του 2012.

Το 2005 εξελέγη στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ και ανέλαβε διαδοχικά τους Τομείς Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού και Τουρισμού.

Μετά τις εθνικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2009 και το σχηματισμό κυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ, ανέλαβε τη θέση της υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, στην οποία παρέμεινε μέχρι το Μάιο του 2010.

Τον Ιούνιο του 2014 ανέλαβε τη θέση της υφυπουργού Πολιτισμού.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer