Η κατάσταση στη χώρα θα ήταν διαφορετική, αν, την κρίσιμη ώρα, όταν οι διεθνείς κερδοσκόποι σχεδίαζαν την επίθεση εναντίον του ευρώ με «όπλο» την αδύναμη Ελλάδα
Ο Καραμανλής δικαιώθηκε από την στάση του να πει την αλήθεια…
Πολιτική
07/01/2015 | 09:33

Η κατάσταση στη χώρα θα ήταν διαφορετική, αν, την κρίσιμη ώρα, όταν οι διεθνείς κερδοσκόποι σχεδίαζαν την επίθεση εναντίον του ευρώ με «όπλο» την αδύναμη Ελλάδα, το πολιτικό, οικονομικό και μιντιακό κατεστημένο μπορούσε να συνεννοηθεί και να βάλει το εθνικό συμφέρον πάνω από τα δικό του.

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται, αν σήμερα κυβερνούσε ο Καραμανλής κι έπαιρνε τα συγκεκριμένα μέτρα, θα είχαμε ομοβροντία πυρών από τις πρωινές εκπομπές και τα πρωτοσέλιδα των «μεγάλων» εφημερίδων; Θα είχαμε λαϊκή εξέγερση;

Η κυβέρνηση Καραμανλή, δεν μπορεί να ξεφύγει από την κριτική όλων των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων για τις αδυναμίες της, τα λάθη της, τις παραλείψεις της, όμως την κρίσιμη στιγμή για τη χώρα είπε την αλήθεια. Παρουσίασε σχέδιο, μέτρα και αν είχε εισακουστεί, ίσως η κατάσταση σήμερα να ήταν τελείως διαφορετική.

Η αντιμετώπιση μιας τέτοιας κρίσης χρειαζόταν συναίνεση, η οποία δεν υπήρχε ούτε από την αντιπολίτευση ούτε από τους εκδότες που σήμερα γράφουν στις εφημερίδες τους για το λαϊκισμό αλλά και για τα μέτρα που έπρεπε να έχουν ληφθεί εδώ και χρόνια. Αλήθεια, ποιοι εμπόδισαν την κυβέρνηση Καραμανλή να πάρει μέτρα με την πύρινη αρθρογραφία και τους πηχυαίους τίτλους «Επιδρομή σε μισθούς και συντάξεις», «Αυξήσεις πείνας», «Ληστεία χωρίς κουκούλα», «Μέτρα-ΣΟΚ».

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer