Το έλα να δεις έγινε και αυτή τη φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο..
Στήλη Άλατος…
Πολιτική
11/11/2014 | 05:09

– Καλημέρα φίλοι αναγνώστες…
– Χρόνια πολλά στον Βικέντιο και στη Βικεντία, στον Βίκτωρα και στη Βικτωρία. Ιδιαίτερες ευχές στον Βίκτωρα Ρουχωτά για την ονομαστική του εορτή…
– Το έλα να δεις έγινε και αυτή τη φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο.. Η ένταση δεν άργησε να δημιουργηθεί με αφορμή την συζήτηση για τα προ ημερησίας θέματα.
– Η Λαϊκή Συσπείρωση αφενός με τις ευθείες λεκτικές επιθέσεις προς την Δημοτική Αρχή και η παράταξη του Αλέκου Καλαφάτη αφετέρου που αποχώρησε, “σφράγισαν” το αρνητικό κλίμα της συνεδρίασης.

gisginhs
– Η Παράταξη του Αλέξανδρου Παρίση και αυτή τη φορά εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενωμένη.
– Και σε αυτή τη περίπτωση ο Διονύσης Λυκούδης επέλεξε την αντιμαχία κατά μέτωπο τόσο με τον Θεόφιλο Μιχαλάτο όσο και με τους υπόλοιπους επικεφαλής των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης.
– Μοναδική θετική εξαίρεση σε αυτό το συμβούλιο, η στάση και ο λόγος του Θόδωρου Φλωράτου που ξεχώρισε για τις τοποθετήσεις του…
– Πιστός στους.. ανθρώπους του ο Θεόφιλος!
– Ένα ενδιαφέρον σημείο αναδείχτηκε στην χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με την στάση του Θεόφιλου Μιχαλάτου.
– Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης με την επιλογή του τόσο να προτείνει την Χάιδω Νικολετάτου στις υπό διαμόρφωση επιτροπές όσο και να υπερασπιστεί τον πρόεδρο του ΤΕΕ Σταύρο Τραυλό κατά την αναφορά στο όνομά του, αποδεικνύει πως δεν ξεχνά τους ανθρώπους που βρέθηκαν δίπλα του στη μάχη για την Δημαρχία της Κεφαλονιάς.
– Στις ζεμπεκιές το ‘ριξε ο Τζωρτζάτος!
– Δεινός χορευτής έχει αποδειχτεί ο Γιώργος Τζωρτζάτος. Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου δε χάνει γλέντι για γλέντι όπου να μη ξεδιπλώνει τις χορευτικές του ικανότητες!
– Η φωτογραφία είναι από την τελευταία του.. εμφάνιση στο τραπέζι του Άγγελου Κωνσταντάκη για την ονομαστική του εορτή!

tzortzatos
– Από ζεϊμπέκικο καλά πάμε, από δουλειά όμως….
– Αυτά για σήμερα φίλοι μου… ραντεβού και πάλι αύριο το πρωί…

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer