Ο Δήμαρχος εμφανώς ευδιάθετος χαιρέτησε έναν έναν τους παραβρισκόμενους αλλά είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον αντιδήμαρχο της περιοχής Μάκη Βαγιωνίτη και το γιατρό Βαγγέλη Μαρούλη.
Πρωτομαγιά στη Πύλαρο έκανε ο Δήμαρχος
Πολιτική
02/05/2011 | 05:03

Στη Πύλαρο αποφάσισε να περάσει τη Πρωτομαγιά ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης. Χθες το μεσημέρι έφθασε στη Πύλαρο συνοδευόμενος από τους στενούς του συνεργάτες, Μπάμπη Παπαδόπουλο και Γαβρίλη Παπαναστασάτο. Ο Δήμαρχος εμφανώς ευδιάθετος χαιρέτησε έναν έναν τους παραβρισκόμενους αλλά είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον αντιδήμαρχο της περιοχής Μάκη Βαγιωνίτη και το γιατρό Βαγγέλη Μαρούλη.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει τη καθιερωμένη περατζάδα και να συνομιλήσει με τους καταστηματάρχες αλλά και τους παρευρισκόμενους που έσπευδαν να τον χαιρετήσουν.

Σημείωση: Εντύπωση έκανε το περιστατικό με το άλογο της άμαξας. Όταν ο Παρίσης πήγε να το χαϊδέψει το άλογο όχι μόνο χλιμίντρισε αλλά έδειξε να δέχεται με χαρά το… χάδι του Δημάρχου. Τώρα αν αυτό το περιστατικό ήταν καλός οιωνός ή όχι το μέλλον θα δείξει…

parishs-pularo1

parisis-pularo2

parisis-pularo3

parisis-pularo4

parisis-pularos5

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer