Ο Δήμαρχος ξεκίνησε την πρωτομαγιάτικη περιοδεία από τον Άγιο Γεράσιμο στα Ομαλά, όπου συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Σπύρο Ματιάτο παρακολούθησε την Θεία Λειτουργία στην εκκλησία του Αγίου Γερασίμου.
Στον Άγιο ο Παρίσης
Πολιτική
02/05/2011 | 14:52

Πρωτομαγιά με τους δημότες του σε Ομαλά, Σάμη, Πύλαρο και Έρισσο έκανε ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης.

        Ο Δήμαρχος ξεκίνησε την πρωτομαγιάτικη περιοδεία από τον Άγιο Γεράσιμο στα Ομαλά, όπου συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Σπύρο Ματιάτο παρακολούθησε την Θεία Λειτουργία στην εκκλησία του Αγίου Γερασίμου και στην συνέχεια συμμετείχε στην λιτάνευση του Ιερού Σκηνώματος του Αγίου. Επίσης συνομίλησε με πολλούς δημότες και πιστούς με τους οποίους και αντάλλαξε ευχές.

        Στην συνέχεια μετέβη στην Σάμη όπου και συνομίλησε με δημότες και επιχειρηματίες της περιοχής παρουσία του Αντιδημάρχου Σπύρου Κουνάδη και των δημοτικών συμβούλων Θεοτόκη Καβαλλιεράτου και Δημήτρη Φιοραβάντε.

         Επόμενος σταθμός ήταν η Αγία Ευφημία όπου ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Μάκη Βαγιωνίτη, επισκέφθηκε τα καταστήματα της περιοχής, συζήτησε με τους επαγγελματίες και αντάλλαξε ευχές με τους δημότες και τους επισκέπτες

       Τελευταίος σταθμός της περιοδείας του ήταν η Έρισσος και το Φισκάρδο, όπου και εδώ ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Μάκη Βαγιωνίτη αντάλλαξε ευχές με τους δημότες, άκουσε τα αιτήματά τους και συντόνισε τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για τα ζητήματα που του τέθηκαν. Παρακολούθησε δε και  εκδήλωση με τοπικούς και παραδοσιακούς χορούς.

omala2

sami1

pilaros1

fiskardo

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer