Εγκύκλιος από τον Πανελλαδικό Σύνδεσμο Αγωνιστών ΕΑΜΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (Π.Σ.Α.Ε.Ε.Α.).
Προς όλα τα παραρτήματα του ΠΣΑΕΕΑ και προς κάθε πατριώτη
Πολιτική
08/01/2012 | 12:35

Ο Πανελλαδικός Σύνδεσμος Αγωνιστών Εαμικής Εθνικής Αντίστασης όπως είναι γνωστό μετέχει στο Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα,με δυο στελέχη του, τον πρόεδρό μας Στέλιο Ζαμάνο, που είναι Ταμίας του Ε.Συμβουλίου και τον οργανωτικό Γραμματέα Γιώργο Χριστοδουλάκη που είναι μέλος της Γραμματείας του.

Το Εθνικό Συμβούλιο από τις 23/9/2011 στην συγκέντρωση Δημοσιογράφων που είχε στο θέατρο ‘Αλφα’ έθεσε τελευταία τρίμηνη προθεσμία στη Γερμανική Κυβέρνηση να έρθει σε επαφή με την Ελληνική για το διακανονισμό του χρέους της προς την Ελλάδα που ως γνωστό ξεπερνά κατά πολύ το ένα τρισεκατομμύριο ευρώ. Αν η προθεσμία αυτή περνούσε ανακμετάλευτη από τη Γερμανική πλευρά, το Εθνικό  Συμβούλιο θα κήρυσσε μποϋκοτάζ στα Γερμανικά προϊόντα.

Ήδη η τελευταία αυτή προθεσμία πέρασε και το Μποϋκοτάζ τέθηκε σε εφαρμογή από τις 23/12/2011.Για το λόγο αυτό ύψιστο καθήκον όλων μας είναι να υψώσουμε τους τόνους στο έπακρο και να αποκλείσουμε από τις αγορές μας κάθε γερμανικό προϊόν που κυκλοφορεί στη χώρα μας, και αυτό να το γνωστοποιήσουμε σε όσο γίνεται περισσότερους συμπολίτες μας.

Κανένα σούπερ μάρκετ με γερμανική επωνυμία όπως το Lidl δεν πρέπει να μας θεωρεί πελάτες του, κανένα προϊόν με φίρμα γερμανική, όπως αυτοκίνητο OPEL,VW,SKODA κ.λ.π. Κανένα φάρμακο,καλλυντικό ή άλλο που παράγεται στη Γερμανία, καμμιά ηλεκτρική συσκευή που έχει γερμανική επωνυμία όπως η Siemens δεν πρέπει να αγοράζεται από οποιονδήποτε πατριώτη Ούτε και τα ανταλλακτικά τους. Πρέπει ,αυτό να γίνεται γνωστό σε όσο γίνεται περισσότερους Έλληνες  και γενικά στους κατοίκους αυτής της χώρας.

Δε θεωρούμε εχθρό τον Γερμανικό Λαό. Οι Κυβερνήσεις τους όμως αδιαφορούν για τα χρέη της χώρας τους προς τη μικρή μας χώρα.

Αδιαφορούν για όσα μας επιδίκασε η Διάσκεψη των Παρισίων για την ειρήνη το 1946.

Αδιαφορούν για το Αναγκαστικό Δάνειο που πήραν εκβιαστικά και μας προκάλεσαν εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους από πείνα.

Αδιαφορούν για τις 87 πόλεις και χωριά ολοκαυτώματα για τον πόνο, το δάκρυ κα ι το αίμα που προκάλεσαν, αδιαφορούν για τα αρχαία που άρπαξαν από τα μουσεία μας και τις λαθρανασκαφές τους και δεν τα επιστρέφουν.

Η κυβέρνηση μας δηλώνει επίσημα συμφωνεί με όλες τις διεκδικήσεις μας, όμως δεν τώρα η κατάλληλη στιγμή για την προβολή τους.

Αν ,όμως, τώρα που η πατρίδα μας είναι στην παρούσα κρίση, που την προκάλεσε η απ-ληστία των αχόρταγων αγορών δεν είναι η κατάλληλη στιγμή ενώ αφήσαμε να περάσουν 65 ολόκληρα χρόνια από την Διάσκεψη Ειρήνης, τότε πότε θα είναι;

Για αυτό παρακαλούμε όταν λάβετε την παρούσα γνωστοποίηση να την ανατυπώσετε σε όσο το δυνατόν περισσότερα αντίγραφα και να τα διανείμετε στους συμπολίτες σας χωρίς να παραλείψετε να την τοιχοκολλήσετε στα κεντρικά σημεία της πόλης σας.

Έτσι μόνο θα αναγκαστεί η Γερμανική πλευρά να συζητήσει το θέμα και να επιδιώξει συνεννόηση.

Οι κατά καιρούς προβληθείσες ενστάσεις της γερμανικής πλευράς ότι δήθεν εξόφλησαν την υποχρέωσή τους έχουν διαψευστεί επίσημα και απόλυτα από τα αρμόδια όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ο.Η.Ε.

Με συναγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                                                                     Ο Γενικός Γραμματέας  ΣΤΕΛΙΟΣ ΖΑΜΑΝΟΣ                                                                               ΔΗΜ.ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΠΟΥΛΟΣ

 

Η φωτογραφία είναι απο το αρχείο του δημοσιογράφου Σάκη Βούτου

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer