Ο Πέτρος Αλιβιζάτος είναι το μοναδικό μέλος της κυβέρνησης Παπαδήμου που διεκδικεί αναδρομικά χρήματα την ώρα που εκατομμύρια Έλληνες ζουν στο όριο της φτώχειας.
Πρώτο θέμα ο Αλιβιζάτος στο «ΘΕΜΑ»
Πολιτική
07/01/2012 | 21:50

Στη λίστα των πολιτικών, νυν και πρώην βουλευτών, που διεκδικούν με αγωγές κατά του Ελληνικού Δημοσίου αναδρομικά δεκάδες χιλιάδες ευρώ είναι και ο υφυπουργός Τουρισμού Πέτρος Αλιβιζάτος. Ο εν λόγω κατέθεσε την αγωγή στις 21 Δεκέμβρη του 2007 στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών. Ο κ. Αλιβιζάτος είναι το μοναδικό μέλος της κυβέρνησης Παπαδήμου που διεκδικεί αναδρομικά χρήματα την ώρα που εκατομμύρια Έλληνες ζουν στο όριο της φτώχειας.

Το «Θέμα» επικοινώνησε μαζί του και εκείνος επιβεβαίωσε το γεγονός ότι έχει καταθέσει αναδρομικά. Ισχυρίστηκε, ωστόσο, ότι εδώ και τέσσερις μήνες με επιστολή του στη δικηγόρο κυρία Εύη Καραμπίνα, η οποία χειρίζεται και άλλες υποθέσεις αναδρομικών των βουλευτών, την απέσυρε. Το «Θέμα» απευθύνθηκε και στην Κυρία Καραμπίνα ζητώντας το έγγραφο που έχει καταθέσει για την εξέρεση της αγωγής των αναδρομικών του κ. Αλιβιζάτου, εισέπραξε την άρνηση της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2011 ο υφυπουργός Τουρισμού δεν είχε αποσύρει την αγωγή του για την είσπραξη των αναδρομικών.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer