Όλες οι λεπτομέρειες της κατάρτισης του ψηφοδελτίου και το προφίλ των υποψηφίων.
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο της ΝΔ
Δημοφιλή
07/01/2015 | 08:38

Ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ όλα τα ενδεχόμενα είναι ακόμα ανοικτά, στη Νέα Δημοκρατία κατέληξαν χθες αργά το βράδυ στα τρία ονόματα που θα δώσουν τη μάχη να κερδηθεί η έδρα. Χαράλαμπος Λυκούδης, Σάββας Σαββαόγλου και Τζόγια Γρουζή θα δώσουν την μάχη στο ενωτικό ψηφοδέλτιο που προέκυψε από σειρά συζητήσεων στο επιτελείο της Ν.Δ. τοπικά και κεντρικά. Ας δούμε επομένως λίγο πιο αναλυτικά το προφίλ των τριών υποψηφίων..

Χαράλαμπος Λυκούδης
Η έκπληξη των εκλογών.. Το όνομα του έμπειρου ποινικολόγου ήταν εκείνο που έδωσε την ώθηση για την Ν.Δ. να «πάρει τα πάνω» της 20 μέρες πριν τις εκλογές.. Μάλιστα η ιδέα ενός ενωτικού ψηφοδελτίου με την συμμετοχή στελεχών του Δήμου της ΝΟΔΕ και της Περιφέρειας ήταν το «κλειδί» για το κόμμα να διεκδικήσει με αξιώσεις την έδρα.
Ο Μπάκης, όπως είναι ευρύτερα γνωστός, είναι αδερφός του Αναπληρωτή Δημάρχου Διονύση Λυκούδη και διατηρεί μεγάλο δικηγορικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα όσοι γνωρίζουν τα του επαγγέλματος μιλάνε για έναν από τους κορυφαίους ποινικολόγους της πρωτεύουσας. Στην εκλογική μάχη θα έχει την πλήρη στήριξη του Μεγάρου μιας και ο Αλέξανδρος Παρίσης μιλάει γι’ αυτόν με τα καλύτερα λόγια.

Σάββας Σαββαόγλου
Η επιλογή του πρώην αντιδημάρχου δεν έγινε τυχαία. Η ανάγκη για να εκπροσωπηθεί παράλληλα με την «τάση» του Μεγάρου και εκείνη της ΝΟΔΕ οδήγησε στην επιλογή του έμπειρου δικηγόρου. Τόσο ο πρόεδρος της οργάνωσης Βαγγέλης Λουκέρης όσο και άλλα κορυφαία στελέχη της τοπικής ΝΔ είδαν με πολύ θετικό μάτι την συγκεκριμένη επιλογή. Εδώ και πολύ καιρό πίεζε τα κεντρικά για τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα και η Σοφία Λουκέρη.

Τζόγια Γρουζή
Η πρώην θεματική αντιπεριφερειάρχης (πρώτη σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο Σπύρου) συμπληρώνει το «παζλ» των υποψηφίων δίνοντας μια καθόλου ευκαταφρόνητη ώθηση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Τόσο η απήχησή της σε όλη την εκλογική περιφέρεια λόγω της ιδιότητας που κατείχε στο πρόσφατο παρελθόν όσο και η πλήρης στήριξη του Σωτήρη Κουρή, Διονύση Λευκαδίτη όσο και της «ομάδας» του περιφερειακού συνδυασμού συνηγορούν στο ότι η Νέα Δημοκρατία κατέχει το συγκριτικό πλεονέκτημα της ενότητας στην εν λόγω εκλογική διαδικασία. Τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα προωθούσε τόσο ο πρώην υφυπουργός Πέτρος Αλιβιζάτος όσο και ο πρώην Περιφερειάρχης Σπύρος Σπύρου.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer