Παίρνει παράταση η ψηφοφορία μέχρι τις 8.00 το βράδυ. 600 άτομα έχουν ψηφίσει στη Κεφαλονιά – Μεγάλη επιβεβαίωση του e-kefalonia
Ουρές και μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές της ΝΔ στη Κεφαλονιά
Πολιτική
20/12/2015 | 15:28

Μεγάλες εκπλήξεις «μυρίζουν» στις γαλάζιες εσωκομματικές εκλογές. Το e-kefalonia.net είχε γράψει από τις 20 Νοεμβρίου ότι η εκτίμηση μας ήταν ότι η συμμετοχή θα ξεπεράσει 1.000 άτομα στο νομό μας. Μέχρι και αυτή την ώρα (15.00) η συμμετοχή στη Κεφαλονιά είναι περάν του αναμενόμενου και αυτό γιατί έχει ξεπεράσει τα 600 άτομα.
Αν και ακόμα δεν μπορεί να γίνει καμία σοβαρή εκτίμηση, εν τούτοις υπάρχουν μερικά πράγματα που για όσους γνωρίζουν καλά τις εκλογές, έχουν ιδιαίτερη σημασία.
1. Η μαζική συμμετοχή ευνοεί τις μη στενά κομματικές υποψηφιότητες.

Μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν ψηφίσει
Αργοστόλι 280
Ληξούρι 120
Πόρος 75
Πύλαρο 82
Ιθάκη 45
Σύνολο 602 ψηφοφόροι μέχρι τις 3 το μεσημέρι

2. Η έντονη βουβαμάρα που υπάρχει κανένας δεν ξέρει πως θα εκφραστεί. Σχεδόν σε όλα τα εκλογικά κέντρα το 70%-80% αυτών που προσέρχονται για να ψηφίσουν δεν μιλάνε για κανέναν υποψήφιο!
3. Παρατηρείται μεγάλη προσέλευση ψηφοφόρων που δεν είχαν ψηφίσει την τελευταία φορά τη Νέα Δημοκρατία. Ήταν ψηφοφόροι της ΝΔ σε παλαιότερες εκλογές, αλλά δεν ψήφισαν στις εκλογές του 2015 το ίδιο κόμμα! Όλοι αυτοί είναι άγνωστο ποιον υποψήφιο θα επιλέξουν.
4. Στις τεράστιες ουρές μετά τις 12 το μεσημέρι παρατηρείται μαζική συμμετοχή νέων σε ηλικία ψηφοφόρων. Μέχρι τότε οι ηλικίες που ψήφιζαν ήταν πάνω από 60-65 ετών. Τις τελευταίες δυο ώρες έχει αλλάξει σημαντικά ο εκλογικός χάρτης.

Σύμφωνα με τα τελευταία πληροφορία από την ΚΕΦΕ θα έχουμε παράταση της ψηφοφορίας μέχρι τις 8.00 το βράδυ.

ekloges_argostoli_nd ekloges_argostoli_nd (2) ekloges_argostoli_nd (4) ekloges_argostoli_nd (5) ekloges_argostoli_nd (6) ekloges_argostoli_nd (7)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer