To “Βικέντιος Δαμοδός” έφτασε σήμερα στην Κεφαλονιά και εκτέλεσε το πρώτο του – έστω κι ανεπίσημο – δρομολόγιο στη γραμμή Αργοστόλι-Ληξούρι.
Στην Κεφαλονιά το «Βικέντιος Δαμοδός»
Κοινωνία
20/12/2015 | 14:34

To “Βικέντιος Δαμοδός” έφτασε σήμερα στην Κεφαλονιά και εκτέλεσε το πρώτο του – έστω κι ανεπίσημο – δρομολόγιο στη γραμμή Αργοστόλι-Ληξούρι.
Ένα φέρι μποτ σύγχρονο, με χώρους πραγματικά υπερπολυτελείς, για τα δεδομένα του, κάτι που μπορείτε να διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες, που παραθέτουμε από το εσωτερικό του. Το πλοίο της Kefalonia Ferries σφύριξε για πρώτη φορά το πρωί στο Ληξούρι, όπου το υποδέχθηκε ο Αντιδήμαρχος Παλλικής, Αλέξης Μοσχονάς. Στο χώρο του λιμανιού βρέθηκαν και αρκετοί πολίτες του Ληξουρίου, οι οποίοι επιβιβάστηκαν και ταξίδεψαν μαζί του μέχρι το Αργοστόλι, σε ένα δρομολόγιο που αποφασίστηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή επειδή στο χώρο του λιμανιού δεν υπήρχε ο απαιτούμενος χώρος προκειμένου να “δέσει” με άλλο φέρι μποτ της γραμμής. Να θυμίσουμε ότι το θέμα της δρομολόγησης του τέθηκε την περασμένη εβδομάδα στο ΣΑΣ αλλά δεν συζητήθηκε καθώς ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών ζήτησε πλήρη φάκελο δρομολογίων, σε αρμονία και συνεργασία με την υπάρχουσα εταιρία. Πρόκειται καθαρά για ένα τυπικό ζήτημα, το οποίο θα ρυθμιστεί το προσεχές διάστημα και εκτιμάται ότι το «Βικέντιος Δαμοδός» θα σφυρίξει με κάθε επισημότητα στο Ληξούρι το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.

Το ρεπορτάζ είναι του Μιχάλη Ανδρεαδάκη από efimeridakefalonia.gr

vikedios_damodos (2) vikedios_damodos (3) vikedios_damodos (4)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer