Εγκαίνια στο νέο κωδωνοστάσιο του Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου, στο πανέμορφο και γραφικό χωριό των Δαυγάτων πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. κ. Δημήτριος.
Εγκαίνια στο κωδωνοστάσιο του Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου στα Δαυγάτα από τον Δημήτριο (Φώτος + Βίντεο)
Εκκλησία
20/12/2015 | 16:45

Ρεπορτάζ // Γιάννα Κουλουμπή

Εγκαίνια στο νέο κωδωνοστάσιο του Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου, στο πανέμορφο και γραφικό χωριό των Δαυγάτων (λίγα χιλιόμετρα έξω από το Αργοστόλι), πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. κ. Δημήτριος, ανήμερα της εορτής του Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου.
Το κωδωνοστάσιο οικοδομήθηκε με δαπάνες της κας Δέσποινας Παπαδάτου, κατοίκου του χωριού, η οποία θέλησε με αυτόν τον τρόπο να εκπληρώσει ένα όνειρο ζωής και παράλληλα να τιμήσει την μνήμη του συζύγου και των γονέων της
Ο σεβασμιότατος, πριν τα εγκαίνια τέλεσε Θεία Λειτουργία και μνημόσυνο στη μνήμη των γονέων και του συζύγου της δωρήτριας του κωδωνοστασίου, παρουσία πλήθους πιστών. Στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στις άγιες ημέρες που διανύουμε και εξήγησε τη σημασία της σωματικής και πνευματικής προετοιμασίας των πιστών πριν τα Χριστούγεννα.
Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, είχε την ευκαιρία να μιλήσει για την ευεργεσία γενικότερα και με ποιο τρόπο οι επόμενες γενιές χαίρονται και απολαμβάνουν τα έργα των προηγούμενων. Τόνισε ακόμη την αξία που έχει η πλατιά και ανοιχτή καρδιά για τον πιστό σήμερα.
Μετά το πέρας των εγκαινίων ο Μητροπολίτης συνομίλησε με κατοίκους του χωριού και κάθισε μαζί τους για καφέ και φαγητό.

dimitrios-davgata dimitrios-davgata-2 dimitrios-davgata-3 dimitrios-davgata-4 dimitrios-davgata-5 dimitrios-davgata-6 dimitrios-davgata-7 dimitrios-davgata-8 dimitrios-davgata-9 dimitrios-davgata-10 dimitrios-davgata-11 dimitrios-davgata-12 dimitrios-davgata-13 dimitrios-davgata-14 dimitrios-davgata-15 dimitrios-davgata-16 dimitrios-davgata-16 dimitrios-davgata-17 dimitrios-davgata-18 dimitrios-davgata-19 dimitrios-davgata-20 dimitrios-davgata-21 dimitrios-davgata-22 dimitrios-davgata-23 dimitrios-davgata-24 dimitrios-davgata-25 dimitrios-davgata-26 dimitrios-davgata-27 dimitrios-davgata-28 dimitrios-davgata-29 dimitrios-davgata-30 dimitrios-davgata-31 dimitrios-davgata-32 dimitrios-davgata-33 dimitrios-davgata-34 dimitrios-davgata-35 dimitrios-davgata-36 dimitrios-davgata-37 dimitrios-davgata-38

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer