Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια στο θέμα
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για το κλείσιμο της Νοσηλευτικής Σχολής
Πολιτική
13/11/2014 | 12:33

Εχθρός του καλού δεν είναι μόνο το καλύτερο αλλά και οι ΦΌΛΕΣ.

Όπως αυτή του ΕΠΑΣ=> ΙΕΚ της σχολής νοσηλευτών Κεφαλονιάς.

Κούφια λόγια και εμπαιγμό αντιμετωπίζουν από Δημοτική αρχή, προηγούμενη και νυν, αλλά και από το αρμόδιο υπουργείο, οι υπεύθυνοι και οι σπουδαστές της σχολής Νοσηλευτών Κεφαλονιάς.

Η υπόσχεση μετατροπής της σχολής από ΕΠΑΣ σε ΙΕΚ, μοιάζει σαν τις ΦΌΛΕΣ που κάποιοι ασυνείδητοι “ρίχνουν” σε απροστάτευτα αδέσποτα.

Νομίζοντας πως θα ζήσουν λίγο παραπάνω καταναλώνοντας την ΦΟΛΑ, αμέσως μετά αρχίζει να κατατρώει τον «οργανισμό» τους εσωτερικά με αποτέλεσμα τον ΘΑΝΑΤΟ του «οργανισμού».

Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με τη σχολή Νοσηλευτών Κεφαλονιάς, που αν δεν υπάρξει ΤΩΡΑ αντιμετώπιση του προβλήματος, θα ΠΕΘΑΝΕΙ σε λίγα χρόνια.

Τη σχολή Νοσηλευτών μόνο σαν «αδέσποτη» ή «περιττή» δεν μπορεί να την δει κανείς.

25 Χρόνια λειτουργίας 1600 νοσηλευτές, μηδενικό κόστος εγκαταστάσεων, μηδενικό κόστος διδασκόντων, άρα σχεδόν μηδενική επιβάρυνση στον προϋπολογισμό, είναι κάποια από τα εγκλήματα αυτής της προσπάθειας που κάποιοι ενώ γνωρίζουν την ανάγκη της αγοράς για Νοσηλευτές (30.000 τριάντα χιλιάδες κενές θέσεις) θέλουν να παίζουν με τις τύχες των παιδιών μας.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια στο θέμα και για τον λόγο αυτό ο Βουλευτής των ΑΝ-ΕΛΛ κος Τέρενς Κουίκ, έχει ήδη καταθέσει επερώτηση στην βουλή και ζητά εξηγήσεις από τους αρμόδιους υπουργούς.

Συντονιστική Επιτροπή Κεφαλονιάς & Ιθάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer