Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρανιάς "Ο Μπάλλος" έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και πραγματοποίησε, παράλληλα, τον αποκριάτικο χορό του στο "Capitol"
Κοπή πίτας και Απόκριες πάνε… πακέτο για τον “Μπάλλο”
Κοινωνία
09/02/2015 | 11:02

Του Μιχάλη Ανδρεαδάκη

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρανιάς “Ο Μπάλλος” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και πραγματοποίησε, παράλληλα, τον αποκριάτικο χορό του στο “Capitol”.

Τα μέλη του φρόντισαν να γεμίσουν απ’ άκρη σε άκρη την αίθουσα εκδηλώσεων στο Φανάρι και ταυτόχρονα ενίσχυσαν τον ήδη πλούσιο μπουφέ με νοστιμότατα εδέσματα και γλυκά, τα οποία έφεραν μαζί τους.

Η κορύφωση της εκδήλωσης, περιλάμβανε φυσικά πολύ χορό με μικρούς και μεγάλους να σηκώνονται από τις θέσεις τους και να κινούνται σε καρναβαλικούς και κεφαλλονίτικους ρυθμούς.

Οικοδεσπότες της πολύ όμορφης βραδιάς ήταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Σπύρος Πεφάνης και η σύζυγος του και καθηγήτρια χορού, Ελένη Λιναρδάτου-Πεφάνη ενώ από τις αρχές του νησιού παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελος Κωνσταντάκης και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Νίκος Ανουσάκης.

mpallos (1) mpallos (2) mpallos (3) mpallos (4) mpallos (5) mpallos (6) mpallos (7) mpallos (8) mpallos (9) mpallos (10) mpallos (12) mpallos (13) mpallos (14) mpallos (15) mpallos (16) mpallos (17) mpallos (18) mpallos (19) mpallos (20) mpallos (21)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer