Για το 2015 υπάρχει η ελπίδα ότι με την υλοποίηση των δεσμεύσεων της Δημοτικής Αρχής, θα βελτιωθεί η κατάσταση στα γήπεδα του
Ο ΚΟΑ έκοψε την πίτα του στο Επιμελητήριο
Αθλητισμός
08/02/2015 | 16:32

Του Μιχάλη Ανδρεαδάκη

Κόντρα στις δυσκολίες του 2014 λόγω των σεισμών που επέφεραν ζημιές στις εγκαταστάσεις του, ο Κεφαλληνιακός Ομιλος Αντισφαίρισης κατάφερε να συνεχίσει το έργο του και να φέρει σημαντικές διακρίσεις στο νησί μας στο χώρο του τένις. Για το 2015 υπάρχει η ελπίδα ότι με την υλοποίηση των δεσμεύσεων της Δημοτικής Αρχής και συγκεκριμένα του Αντιδημάρχου Αργοστολίου, Διονύση Λυκούδη, θα βελτιωθεί η κατάσταση στα γήπεδα του καθώς είναι γεγονός ότι εξαιτίας των βροχοπτώσεων έχουν επιβαρυνθεί ακόμη περισσότερο.

Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου, Δημήτρης Γιαννόπουλος κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου.

Τη Δημοτική Αρχή εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού/Πολιτισμού, Βαγγέλης Κεκάτος ενώ παρευρέθηκαν ακόμη όλα τα μέλη του Ομίλου και οι προπονητές του. Δικαιολογημένα απούσα ήταν η πρόεδρος του ΚΟΑ, Ελένη Ανδρεόλα λόγω προβλήματος υγείας της μητέρας της.

Τα τρία φλουριά που υπήρχαν στα κομμάτια της βασιλόπιτας αντιστοιχούσαν σε δύο ρακέτες και ένα φούτερ του ΚΟΑ. Όσοι παρευρέθηκαν μπορούσαν παράλληλα να αγοράσουν και το ημερολόγιο του Ομίλου έτσι ώστε να ενισχύσουν το έργο του.

tennis (7)

tennis (1) tennis (2) tennis (3) tennis (4) tennis (5) tennis (6) tennis (8) tennis (10) tennis (12) tennis (13) tennis (14)

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer